8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور تروریستها در مقر رزمندگان مقاومت در خان شيخون اشغالی و توهین گستاخانه به نماد های مقاومت
🔴 یک منبع در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به المیادین گفت:
🔹 حمله تروریستی دلیلی برای بازگشت مستشاران نظامی ایرانی بود که در ابتدای روند سیاسی آنجا را ترک کرده بودند.
🔸 حمله به مسیر سیاسی و حمایت از تروریسم و استفاده از آن علیه دمشق، بازگشت مستشاران نظامی ایران را یک ضرورت کرد.
🔹 توافقات زیادی بین سوریه و ایران در زمینه حمایت نظامی در سال های گذشته انجام شده است
🔴 براساس گزارشات اولیه ارتش سوریه شهرک استراتژیک خناصر در جنوب حلب را آزاد کرد
🚨 | #فوری | ارتش سوریه و نیرو های مقاومت پساز پاکسازی خناصر به سمت السفیره در حال پیشروی هستند.
✍ در حالی که بیش از ۳۰ هزار تروریست در محور حماه تجمیع شده بود ارتش سوریه و مقاومت در یک حرکت هوشمند خناصر را پاکسازی و به سمت السفیره در حال پیشروی هستند، اگر السفیره پاکسازی شود گام مهمی برای پاکسازی حلب برداشته می شود.
•| رصد تحولات منطقه و جهان |•
•| @Tahavolatemantaghe |•
🚨 | #الله_اکبر | المیادین: شبهنظامیان مسلح در جبهه الخناصر با یک فروپاشی دراماتیک مواجه شدهاند. ارتش سوریه درحال پیشروی به سمت منطقه السفیره است.
🔹نیروهای سوری به زودی به عمق حومه جنوبی حلب نفوذ میکنند.
•| رصد تحولات منطقه و جهان |•
•| @Tahavolatemantaghe |•
تحولات منطقه
🚨 | #فوری | ارتش سوریه و نیرو های مقاومت پساز پاکسازی خناصر به سمت السفیره در حال پیشروی هستند. ✍
🚨 | #فوری | ام عامود در جنوب السفیره پاکسازی شد.
🚨گزارش یک رسانه روسی: آمریکا با حملات توپخانهای به مواضع شبه نظامیان ایرانی در 7 روستای شرق دیرالزور قصد دارد که راه را برای پیشروی تروریستهای تحریر الشام باز کند!
•| رصد تحولات منطقه و جهان |•
•| @Tahavolatemantaghe |•
🚨ارتش سوریه در حال پیشروی در امتداد جاده خناصر اثریه و پیشروی به سمت السفیره برای آزادسازی شیعیان در محاصره در جنوب تل عرن در السیفره جنوب شرقی حلب است.
•| رصد تحولات منطقه و جهان |•
•| @Tahavolatemantaghe |•
تکتیرانداز قسام یک نظامی اسرائیلی را در جبالیا شکار کرد
گردانهای قسام اعلام کرد یکی از مجاهدان تک تیرانداز این گردانها یک نظامی اشغالگر اسرائیلی را در نزدیکی میدان زمو در شرق جبالیا در شمال نوار غزه هدف قرار داده است.