eitaa logo
تحولات منطقه
6.5هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
1.6هزار ویدیو
9 فایل
﷽ •| رصد لحظه ای اخبار 🕟💻 از منابع موثق 📰 | تحلیل های سیاسی،نظامی 📚📑 و نقشه های میدانی 🗺 از آخرین تحولات جهان و منطقه 🌎 |•
مشاهده در ایتا
دانلود
✅حزب الله: مقاومت آماده نبرد تا پیروزی است حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت آماده رویارویی با اشغالگران صهیونیست تا پیروزی نهایی و آزادسازی کامل فلسطین است. حزب الله تاکید کرد که آمریکا شریک جنایات رژیم صهیونیستی است و مسئولیت قتل و کشتار مردم غزه و محاصره این منطقه را متوجه این کشور می‌دانیم. در این بیانیه آمده است که اعزام ناوهای هواپیمابر آمریکا به منطقه به هیچ وجه موجب ترس و هراس گروه‌های مقاومت که آماده رویارویی تا پیروزی نهایی و آزادسازی کامل فلسطین هستند، نخواهد شد.
💢مواد غذایی در غزه رو به اتمام است سخنگوی برنامه جهانی غذا در گفتگو با الجزیره تاکید کرد: خواستار برقراری گذرگاه‌های انسانی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه هستیم. مواد غذایی در انبارهای ما ظرف دو الی سه روز دیگر به پایان می‌رسد.
◀️هلاکت 3 نفر دیگر از نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در مرز غزه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در ادامه درگیری‌ها با مقاومت در نوار مرزی باریکه غزه افسر ایلای عدنی از یگان ویژه ماجلان، افسر ایلی سزار از یگان ویژه سرت متکال و بن بروبنتشاین از یگان ویژه دوفدوفان کشته شدند.
تصویری از بمباران اخیر رفح توسط جنگنده‌های اسرائیلی
💠شمار شهدای حمله به غزه به 1078 نفر رسید وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در تازه‌‎ترین بیانیه خود از افزایش آمار شهدای حمله به غزه به 1078 نفر و افزایش مجروحان به 5300 نفر خبر داد
🌐رئیس دفتر منطقه‌ای سازمان "پزشکان بدون مرز": هیچ منطقه امنی در نوار غزه وجود ندارد. نوار غزه تحت محاصره شدیدی قرار دارد که با ادامه حملات "اسرائیل" هر لحظه بدتر می‌شود. شاهد تخریب خانه‌های فلسطینیان در مناطق مختلف نوار غزه هستیم.
🔺رسانه‌های اسرائیلی به نقل از گال هیریش هماهنگ کننده پرونده مفقودان و اسرای صهیونیستی نوشتند که تاکنون به 81 خانواده اسرائیلی اطلاع داده شده است که فرزندان آن‌ها اسیر شده‌اند.
چپی میشه دفاع از خود راستی میشه تروریسم!
3.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم غزه این طوری گوشی‌هاشون رو شارژ میکنن
🔺فرود هواپیماها در فرودگاه بن گوریون به علت ضربات موشکی متوقف شد اندکی پیش رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از ۴۸ ساعت، به مدت پنج روز هیچ پروازی صورت نخواهد گرفت.
🚨📷اینهم یکی دیگر از اون خبرنگارهای بی‌شرفی است که دروغ کثیف سر بریدن کودکان صهیونیست رو منتشر کرده نه فیلمی داره نه عکسی و نه حتی با چشم خودش دیده! میگه همه اینا رو از سربازای صهیونیست شنیده.. 🔹️جالب تر این که خود ارتش صهیونیستی هم اظهار بی اطلاعی کرده ولی اینترنشنال و منوتو حروم زاده خبرش رو منتشر کردن.
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥این فیلم با عنوان حمایت نظامیان اوکراین از رژیم صهیونیستی در حال دست به دست شدن است