معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی منصوب شد
🔹 دکتر محمدرضا صفدری از پزشکان خوشنام و متعهد خراسان شمالی به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان منصوب شد.
@Tasnimkhs
هشدار جمشید به پزشکیان!
🔹 جمشید گریوانی فعال سیاسی اصلاحات و عضو ۵ دوره شورای شهر بجنورد با انتقاد از فرایند انتخاب استاندار خراسان شمالی و گلایه از نماینده اصلاح طلب بجنورد گفت: آقای پزشکیان در این زمینه به شما کارت زرد میدهیم و اگر علی قربانی را بهعنوان استاندار انتخاب نکنید به کارزار خود برای انتخاب استاندار بومی ادامه خواهیم داد!
@Tasnimkhs
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز مراسم تشییع شهید نیلفروشان در اصفهان
@TasnimNews
پویش بزرگ
لبیک به ندای ولی امر مسلمین
امام خامنهای حفظه الله:
بر مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب, ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
جمع آوری هدایا و کمک های مالی مردم ولایت مدار و انقلابی شهرستان شیروان
بصورت دستجمعی و خانوادگی جهت یاری رساندن به مردم مظلوم و ستمدیده غزه و لبنان
مکان و زمان:
بعد از نماز جمعه مورخه ۲۷ مهر
بعد از نماز جمعه مورخه ۴ آبان
و همچنین از شنبه تا پنجشنبه:
بعد از نماز مغرب و عشا جلوی مسجد جامع
با مدیریت و نظارت مستقیم:
امام جمعه محترم، فرمانده سپاه و مدیریت حوزه علمیه
تمامی مبالغ و هدایا به دفتر مقام معظم رهبری واریز خواهد شد.
لبیک یا خامنهای لبیک یا حسین (ع) است.
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دكتر كوليوند در یادواره ۶۷ شهید امدادگر استان خراسان شمالی:
🔸در عمليات تروریستی پیجرهاى كشور لبنان، کمتر از ۲ ساعت، ٢٠٠ متخصص چشم پزشکی براى اعزام به اين كشور اعلام آمادگى كردند
@Tasnimkhs
خبرگزاری تسنیم خراسان شمالی
دكتر كوليوند در یادواره ۶۷ شهید امدادگر استان خراسان شمالی: 🔸در عمليات تروریستی پیجرهاى كشور لبنان،
یادوراه شهدای امدادگر خراسان شمالی در بجنورد برگزار شد
https://tn.ai/3180483
@Tasnimkhs
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 یحیی سنوار: "بزرگترین هدیه ای که دشمن می تواند به من بدهد این است که من را ترور کند و من ترجیح می دهم شهید شوم."
@Tasnimkhs
محمدیگلپایگانی: صهیونیستها روی هیتلر را سفید کردند
رئیس دفتر مقام معظم رهبری:
🔹صهیونیستها روی هیتلر را سفید کردند؛ چراکه هیتلر زن و بچه را نمیکشت، جنایتکاران امروز نوزادی که چند روز از تولدش گذشته و کودکان و زنان را در غزه به خاک و خون میکشند و بیش از ۴۲ هزار نفر را شهید کردند.
🔹رهبر انقلاب در اطلاعات، آگاهی و پیشبینی نمونه هستند. ایشان از ویژگی شجاعت و محبت در دل مردم بر خوردارند که از نعمات الهی است.
🔹نماز جمعهای که رهبر انقلاب اقامه کردند مورد توجه دنیا قرار گرفت. در حالی که اسرائیل مرتب تهدید میکرد ایشان با کمال آرامش و طمأنینه بیانات خود را فرمودند و خطبهای که به زبان عربی با زبان فصیح و بلیغ قرائت کردند و مسئولان عرب گفتند از ما بهتر عربی صحبت کردند.
tn.ai/3181023
@TasnimNews
انتقاد رئیس کل دادگستری از وضعیت پارکینگ خودروهای توقیفی
🔹رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از وضعیت پارکینگهای نگهداری خودروها و موتور سیکلتهای توقیفی انتقاد کرد.
🔹حجت الاسلام براتی زاده: مکان نگهداری اموال توقیفی از جمله موتورسیکلت ها چه به صورت موقت و کوتاه مدت و چه در بازه زمانی درازمدت باید متناسب باشد. به طوری که عوامل محیطی از قبیل گرما و سرما به آنها آسیب وارد نسازد و طبعا چنانچه از این مجرا حقوق شهروندی در معرض تضییع قرار گیرد با فرد یا افراد خاطی وفق موازین قانونی بدون اغماض و مماشات برخورد خواهد شد.
https://tn.ai/3180791
@Tasnimkhs