🚨تسنیم خراسان شمالی را در پیام رسانهای داخلی دنبال کنید
🔸️ایتا: eitaa.com/Tasnimkhs
🔸️روبیکا: rubika.ir/Tasnimkhs
🇮🇷ایرانم، با تو میمانم
@Tasnimkhs
7 هزار مشترک به شبکه فیبر نوری در خراسان شمالی
🔹سرپرست مخابرات خراسان شمالی با اشاره به سیاست حمایت از مشترکان گفت: تمامی مکالمات تلفن ثابت خانگی این استان تا پایان تیرماه، اعم از مکالمات درون و بروناستانی، رایگان و بدون نیاز به ثبتنام در اختیار مشترکان قرار گرفته است.
tn.ai/3340867
@Tasnimkhs
تکذیب شایعات مربوط به حمله اسرائیل در یزد
مسئول روابط عمومی سپاه یزد در گفتوگو با تسنیم:
🔹برخلاف برخی شایعات مطرحشده در فضای مجازی، حمله روز گذشته رژیم خبیث صهیونیستی به دو منطقه نظامی در یزد تنها با یک جنگنده F35 انجام شده و ادعاهایی درباره حمله چندین جنگنده یا پهپاد به این مناطق، کاملاً نادرست و تکذیبشده است.
🔹همچنین خبر منتشرشده مبنی بر نقش داشتن گردشگران خارجی در ارسال اطلاعات مکانهای نظامی یزد به دشمن صحت ندارد و هیچ فردی در این زمینه دستگیر نشده است.
🔹شایعه دیگری درباره شهادت برخی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در جریان این حمله مطرح شده بود که این موضوع نیز بهکلی کذب است.
🔹همچنین برخی منابع ادعا کرده بودند که در جریان این حمله، سولهای حاوی موشک مورد هدف قرار گرفته است که این موضوع نیز صحت ندارد و هیچگونه سوله موشکی در محل وقوع حادثه وجود نداشته است.
@Tasnimkhs
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کادر سلامت قم در میدان جهاد با ویروس صهیونی ـ آمریکایی
🔹این روزها که کشور عزیزمان در جنگ تحمیلی با رژیم تروریست صهیونی و آمریکای جنایتکار قرار دارد شاهد ایستادگی و تلاش شبانهروزی نیروهای کادر سلامت هستیم.
🔹کادر سلامت استان قم همانند دوران دفاع مقدس بدون هیچ ترس و وحشتی از شلیک موشکها و پهپادها، مشغول خدمت به مردم و مصدومین هستند و خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان بدون کوچکترین خللی در حال انجام است.
@Tasnimkhs
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله ایران به پالایشگاه حیفا، رویای آینده انرژی تلآویو را به آتش کشید
🔹حمله موشکی ایران به پالایشگاه حیفا در سرزمینهای اشغالی علاوه بر آنکه باعث شد بزرگترین پالایشگاه رژیم برای بیش از یک ماه از مدار خدمترسانی خارج شود، ضربهای سهمگین را به قلب طرح بلند پروازانه کریدور «عرب-مدیترانه» صهیونیستها وارد آورد.
@Tasnimkhs
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرماندهی شمالی ارتش اسرائیل هدف ضربات موشکی ایران قرار گرفت
🔹در موج ۲۱ عملیات وعده صادق ۳ نیروی هوافضای سپاه، مرکز فرماندهی شمالی ارتش اسرائیل هدف ضربات موشکی قرار گرفت.
tn.ai/3341046
@Tasnimkhs
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشنویسان خراسان شمالی سرود حماسه ایران را نگاشتند
🔹هنرمندان خوشنویس اهل خراسان شمالی در کنار رزمندگان ایران اسلامی، سرود حماسه نگاشتند.
@Tasnimkhs
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدمفر: فرماندهان کارآمد جایگزین شهدا شدند
▪️مردم با نظام سیاسی و رهبری همدلتر شدند
کارشناس مسائل راهبردی:
🔹در پی هدف قرار گرفتن فرماندهان عالیرتبه نظامی، ساختار دفاعی جمهوری اسلامی ایران در کمتر از چند ساعت بازسازی شد.
🔹فرماندهان جدید با سرعت و دقت جایگزین شدند و این جایگزینی نهتنها باعث تضعیف سیستم نشد، بلکه با حضور افرادی توانمند و با سابقه، استمرار قدرت دفاعی کشور تضمین گردید.
🔹سردار سید مجید موسوی که سالها در کنار شهید طهرانیمقدم بهعنوان یکی از عناصر اصلی برنامه موشکی کشور فعالیت داشته، بهعنوان جانشین شهید حاجیزاده منصوب شد. همچنین سایر فرماندهان نیز بلافاصله تعیین شدند و هیچگونه خللی در ساختار فرماندهی بهوجود نیامد.
🔹برخلاف تحلیل دشمن که تصور میکرد با ضربه به فرماندهی نظامی، نظام سیاسی دچار اختلال شده و مردم به خیابانها خواهند آمد، نهتنها چنین نشد، بلکه همبستگی، انسجام، علاقه و اعتماد مردم به نظام و بهویژه به رهبر معظم انقلاب چندین برابر افزایش یافت.
🔹این واکنش سریع و مدبرانه، نشانهای از بلوغ ساختار دفاعی و عمق رابطه عاطفی ملت با نظام جمهوری اسلامی است.
@Tasnimkhs
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدمفر: موشکها با دقت و هوشمندی شلیک شدند
▪️آمریکا ناچار به مشارکت در عملیات شد
کارشناس مسائل راهبردی:
🔹در عملیات اخیر، هیچ محدودیتی در تعداد یا زمان شلیک موشکها وجود نداشت و با دقت و هوشمندی اهداف و نوع موشکها انتخاب شد که موجب سردرگمی و ناتوانی دشمن شد.
🔹اسرائیل پس از ده سال برنامهریزی و بهکارگیری تمام ظرفیتهای نظامی، فناوری و اطلاعاتی خود، نتوانست به اهدافش دست یابد و نظام سیاسی ایران مستحکمتر و منسجمتر باقی ماند.
🔹آمریکا نیز بهرغم تمایل اولیه به عدم ورود مستقیم، مجبور شد در این عملیات مشارکت کند، اما همچنان اکثریت مردم آمریکا مخالف ورود به جنگ بودند.
@Tasnimkhs
جاسوس اروپایی موساد در تور اطلاعات سپاه
دادستان همدان:
🔹سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه انصارالحسین(ع) یک جاسوس رژیم صهیونیستی توسط را در همدان دستگیر کردند و براساس رصدهای فنی و سلسلهاقدامات اطلاعاتی صورت گرفته، این جاسوس تبعه یکی از کشورهای اروپایی است.
🔹این جاسوس که در پوشش گردشگر وارد کشور شده بود ماموریت شبکهسازی، جمعآوری اطلاعات و اخلال در سیستمهای آفندی ـ موشکی را در ایران دنبال میکرد.
@Tasnimkhs