7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴افسر سابق گارد شاهنشاهی: ربع یقلوی سوم جاسوس اسرائیل است | او برای ملت ایران دیگر تمام شده است!
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
⭕#توجه | آمریکا: به ایران غرامت نمیدهیم اما مذاکره میکنیم!
💢سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سؤالی درباره درخواست ایران برای پرداخت غرامت حمله به تأسیسات هستهای گفت: هرگونه درخواست پرداخت غرامت به ایران مضحک است؛ اما ما آماده گفتوگو با ایران هستیم.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
⭕#توجه | ساعتی پیش وزارت امور خارجه آمریکا هشدار درجه 4 برای ایران صادر کرد؛
💢هم اکنون هر فردی که قصد سفر به ایران را دارد، باید در تصمیم خود تجدید نظر کند.تکرار می کنیم؛شهروندان ایالات متحده نباید به ایران سفر کنند.!!
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارتش چین اعزام گسترده پرسنل نظامی به فوجیان، شهری نزدیک به تایوان، را آغاز کرده است. به گفته منابع محلی، در حال حاضر فقط نیاز است تا دستور آغاز عملیات توسط رئیس جمهور شی جین پینگ صادر شود .
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 و باز دخترکی یتیم شد تا امنیت منوشما حفظ بشه.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
💢 پیام توییتری رئیس جمهور:ما در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم. یاد مهمان شهیدمان را گرامی میداریم
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
در چند سال اخیر هموطن های مهاجر ما درباره واقعیت های کشورهای دیگر صحبت های زیادی کردند که در نتیجه باعث شد برنامه رسانه ای غربی ها برای باغ سبز نشان دادن اروپا برای ایرانی ها به شدت تخریب شود و این زحمتی که عزیزان ایرانی کشیدند باعث شده بسیاری از هموطن هاشون دیگه چشم و گوش بسته دست به مهاجرت نزنند.
یه باک ۶۰ لیتری بنزین ۸ ملیون و ۶۴۰ هزار تومان🤯
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونی چی بود؟؟
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔴 اسرائیل تمام دیپلمات های خود را از امارات خارج کرد!!
🔹یک رسانه اسرائیلی فاش کرد که به علت تهدیدهای امنیتی، سفارت اسرائیل در امارات متحده عربی تخلیه شده است.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key