🚨گروه عصای موسی نزدیک به ایران عملیات امروز بیت المقدس را پذیرفت.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🚨#غیر_رسمی
📌منابع خبری غیر رسمی از انهدام یک هواپیما بدون سرنشین (پهپاد مهاجم) در غرب کشور توسط پدافند هوایی ارتش خبر می دهند .
🔸️صحت و سقم این خبر مشخص نیست اما گفته می شود مردم استان کرمانشاه نور شدیدی را در آسمان مشاهده کرده اند .
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔴رادیو ارتش رژیم صهیونیستی : گروه هکری ایرانی به صراحت اعلام می کند که اطلاعات زیادی در دست دارند.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔴 فوری
🔻 تهدیدات ایران جواب داد ؛ شورای عالی امنیت ملی عراق مجوز حضور ارتش در اقلیم شمال را صادر کرد
🔸️در آخرین ساعات چهارشنبه شب شورای عالی امنیت ملی عراق به ریاست محمد شیاع السودانی تشکیل جلسه داد و تصویب کرد که ارتش این کشور وارد اقلیم شمال شده و در مناطق مرزی با ایران و ترکیه استقرار یابد .
🔹️ این رخداد یک تحول بسیار مهم در کشور عراق است و با تهدیدات جمهوری اسلامی عراقی ها نیز که آرزوی اعمال حاکمیت مرکزی بر اقلیم شمالی را داشتند، به مقصود خود رسیدند و ایضا امنیت کشور ایران نیز دیگر از سمت استان های کردنشین عراق تهدید نخواهد شد .
🔸️حال باید دید آیا خانواده بارزانی به دولت عراق اجازه استقرار ارتش را خواهند داد یا جمهوری اسلامی مجبور به ورود زمینی و برچیدن پایگاه تروریست های تجزیه طلب خواهد بود؟
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گروه هکری عصای موسی با انتشار این ویدیو نوشت:
🔹 زندگی تاریک
شما تاوان خون که ریخته شده را خواهید پرداخت. در سرزمینهای اشغالی فلسطین آرامش و آسایش نخواهید داشت؛ ما پایان شما را تعیین خواهیم کرد. علاوه بر این هارد دوربینها را برای شما فرمت کردیم
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
جنگ اطلاعاتی
ریچارد استنگل، مقام ارشدو سابق وزارت امور خارجه ایالات متحده، در مقالهای در مجله تایم در سپتامبر ۲۰۱۹، مطرح کرد،«همه ما بازیگران یک جنگ اطلاعاتی جهانی هستیم که همه جا حاضر است، درک آن دشوار بوده و با سرعت نور در حال وقوع است. . . دولت ها، بازیگران غیردولتی و تروریست ها روایت های خود را می سازند که هیچ ربطی به واقعیت ندارد. این روایات نادرست دموکراسی و توانایی مردم آزاد را برای انتخاب هوشمندانه تضعیف و در هم خرد می کند».
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
حمله سایبری به هزاران رایانه عربستان سعودی و کشورهای خلیج فارس
🔹️ شرکت امنیت سایبری Group-IB اعلام کرد، هزاران رایانه در عربستان سعودی و سراسر خلیج فارس در هفت ماه سال جاری هک شدهاند.
🔹️ براساس این گزارش اطلاعات بانکی و امنیتی نزدیک به یکهزار و ۴۰۰ نفر از شهروندان سعودی به سرقت رفته است.
🔹️ این گروه هکری رمز عبور حسابهای کاربری آمازون، پیپال و همچنین دسترسی به سوابق پرداخت و کیف پولهای رمزارزهای کاربران را ربوده است.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر کسی که به اموال مردم خسارت وارد کرده است مشخص نشود، نظام اسلامی باید جبران خسارت کند
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔴حامد اسماعیلیون دارد دقیقا همان نقش مسعود رجوی را بازی میکند.
ارتباط تنگاتنگ با مجاهدین خلق و دشمنان ملت ایران به اسم آزادی ایران
عکس : حامداسماعیلیون در بزرگترین نشست نظامی-امنیتی رهبران ارتشهای ناتو در کانادا
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
قاسلمو قهرمان معترضین!
نگذارید جای شهید و جلاد عوض بشود
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرمای هوای اسراییل ایستگاه اتوبوس هارو مجبور به خودسوزی کرد😂😉
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برای_ایران
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت روحانی: ۲,۳ سال زندگی بیشتر بیماران SMA ارزش این هزینه را ندارد
دولت رئیسی: توزیع رایگان داروهای بیماران SMA
بله! فرق داره به کی رأی بدیم
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key