9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روحانی: از مردم میخواهم روز جمعه به مسعود پزشکیان رأی بدهند.😡
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور سه نفر از سادات در کنار هم...
#شهید_سید_رضی_موسوی
#شهید_سیدابراهیم_رئیسی
#شهید_سیدمهدی_موسوی
#جنگ_اطلاعاتی
#موساد
#سیاست_ترور
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مسعود پزشکیان در کرمان: اگر کارهای آیتالله هاشمی رفسنجانی نبود ایران الان به اینجا نمیرسید.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آقای پزشکیان، هیهات از مشاور #بی_ادب
🔹️یکی از تکنیکهای آمریکاییها در ترور شخصیت این است که باید از یک نفر "بد دفاع کنی". آقای ظریف پرورش یافته نیویورک است ولی گویا سر کلاس درس #عملیات_روانی خواب بوده و یادش رفته و احتمال هم میرود اینها به دلایلی دارند از شما #انتقام میگیرند.
🔸️آنهایی که تردید دارند برای رای دادن به شما، با تماشای صحنههای خشن، مثل فریاد ظریف در تحریک جوانان در کاشان، مثل پرت کردن میکروفن محمد فاضلی در برنامه زنده، منصرف خواهند شد و یا رای سفید خواهند انداخت یا در انتخابات مشارکت نخواهند کرد و یا به نفر دیگری رای خواهند داد.
🔹️دیگه توصیه هم فایدهای ندارد، زمان تمام شد و جمعه مردم انتخاب خواهند کرد.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 اینجا ایرانه، آزادی واقعی اینجاست، اینجا عکس رهبریو آتیش میزنن😔ولی بخشیده میشن🇮🇷
اینجا یه عده که خون به دل مادرای شهید
کرده بودن، الان دوبـــاره فرصت پیدا کردن
به قدرت برسن و فتنه انگیزی کنند😡
رهبر دلبر❤️، تا خون تو رگ داریم
پات میمونیم
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
از شورای محترم نگهبان صمیمانه ممنونم به خاطر تایید پزشکیان
می گویید چرا؟؟؟؟
چون بااین حرکت فضایی را ایجاد کرد که وقاحت و پستی دولت خاتمی و روحانی وتفکر پزشکیان و مشاورانش کاملا برای مردم آشکار شود.با این کار، شورای نگهبان بزرگترین ادای تکلیف را بر نظام و ملت انجام داد .پزشکیان و ظریف و مشاوران و دوستانشان هر روز یک افتضاح در سخنرانی ها به بار می آورند و خودِ واقعی شون رو به مردم نشان میدهند و با زبان خودشان وطن فروشی ها و غرب زدگی هایشان را بیان کرده و رسوای ملت شدند.مجالی شد تا مردم از زبان خودشان بشنوند که چگونه به شهدا و رهبری و شهید خدمت عناد دارند.
به شما قول شرف میدهم که پزشکیان رای نخواهدآورد
بچه های انقلابی تحت تاثیر تبلیغات توطئه گرانه قرار نگیرید و نا امید نباشید حق و امید عیان هست شور و شوق مردم در شهرهای بزرگ در مواجهه با کاندیداهای انقلابی واضح هست.به شایعات توجه نکنید و فقط روشنگری کنید و بی صبرانه کار کنید و به خداوند توکل داشته باشید و به صاحب اصلی این انقلاب حضرت مهدی علیها سلام توسل کنید.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key