1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور یگان رضوان حزب الله لبنان در مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفیالدین
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
تصویر شهید نصرالله در مسجدالاقصی
🔹فلسطینیان ساکن قدس اشغالی به نشانه تقدیر و تجلیل از نقش و مجاهدتها و جانفشانی های سید حسن نصرالله در راه قدس که در نهایت در این راه مقدس به شهادت رسید، عکس این شهید بزرگ را در برابر مسجدالاقصی در دست گرفتند.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
25.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ آغاز رسمی مراسم تشییع سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین در لبنان
🔹نبیه بری رئیس پارلمان لبنان وارد ورزشگاه کمیل شمعون شد.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
♨️ حضرت سیدحسن نصرالله اکنون در اوج عزت است / روح و راه نصرالله، سرافرازانه راهنمای رهروان است / روح و راه نصرالله، سرافرازانه راهنمای رهروان است.
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت مراسم تشییع مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفیالدین
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و همچنین سیدهاشم صفیّ الدّین با تجلیل از این دو شهید بزرگ مقاومت، تاکید کردند: دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت.
متن پیام رهبر انقلاب که امروز در این مراسم توسط حجتالاسلامالمسلمین سیدمجتبی حسینی نماینده معظمله در عراق و عضو هیأت نمایندگان رهبری اعزامی به لبنان قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
قال الله عزّ و جل: وَ لِلّٰهِ العِزَّةُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لٰکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمون.
مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّدحسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فیسبیلالله به خاک سپرده میشود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد انشاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.
دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذنالله.
نام نیک و چهرهی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّالدّین (رضوان الله علیه) نیز ستارهی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود.
سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برههی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همهی شهدای اسلام. و سلام ویژهی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان.
✍سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۱۲/۳
#إنا_على_العهد
#عهد_عزت
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آغاز رسمی مراسم تشییع شهید نصرالله
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیحه سرایی حاج مهدی رسولی، در جمع خادمان امام رضا(ع) در منزل شهید عماد مغنیه
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ
🔸تلاوت آیات 169 و 170 سوره آل عمران در مراسم تشییع باشکوه شهید سیدحسن نصرالله،توسط قاری بین اللمللی قرآن آقای حاج حامد شاکرنژاد
#انا_علی_العهد
#سید_حسن_نصرالله
#ایراندوستترینغیرایرانی
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
1.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍فیلم تهاجم جنگنده های رژیم صهیونیستی به آسمان لبنان هم زمان با ورود پیکر شهدای مقاومت به مراسم تشییع
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key