💠 مفاتیح الحیات
#شماره1260
#بخش_سوم
#تعامل_مردم_و_نظام_اسلامی
#فصل_سوم
#شهرسازی_و_شهرداری
2. شهرداری (خدمات عمومی)
🔹
مصارف بیت المالحفظ اموال بیت المال لازم و تصرف نابجا در آن ممنوع است؛ لیكن در مواردی، هزینه كردن آن ضرورت دارد؛ مانند پرداخت حقوق مأموران اجرایی، انتظامی، دفاعی و قضایی و هزینه زندگی نیازمندان، یتیمان، و خدمات عمومی. امیرمؤمنان علی (ع) می فرماید: حکومت ناچار از فرمانرواست و حقوق او را باید بپردازد، نیازمند عریف [مسؤول نظم و امنیت عمومی] است و حقوق او را باید بپردازد و حسابدار لازم دارد و حقوق او را باید پرداخت کند و به قاضی نیاز دارد و حقوق او را باید از بیت المال بپردازد [چون] نهادن حقوق قاضی بر عهده كسانی كه او برای آنان قضا و داوری می كند خوشایند نیست. [1] [1]. لابُدَّ مِنْ إِمَارَةٍ وَ رِزْقٍ لِلأَمِیرِ وَ لا بُدَّ مِنْ عَرِیفٍ وَ رِزْقٍ لِلْعَرِیفِ ... (دعائم الاسلام، ج2، ص538). #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #هر_روز_با_مفاتیح_الحیات 📚 مفاتیح الحیات ص 542 🏢 مرکز بین المللی نشر اسراء 🌐 https://nashresra.ir 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
دیدار دانشجویان دانشگاه امام حسین علیه السلام با استاد مرتضی جوادی آملی
🔹 حجت الاسلام و المسلمین استاد مرتضی جوادی آملی در دیدار با جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده حضرت زینب از دانشگاه امام حسین تهران که در محل سالن همایش بنیاد بین المللی اسراء برگزار شد، سخنانی در موضوع علم دینی مطرح نمودند.
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
#گزارش_تصویری
👇👇👇👇
🌐https://mvaezjavadi.ir
🆔 @m_vaezjavadi
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
نقش علم دینی در زندگی / این علم سبک زندگی انسان را به سوی زندگی فقیهانه، عارفانه، حکیمانه و اخلاقمدارانه سوق می دهد
🔹 جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده حضرت زینب دانشگاه امام حسین(ع)، با حضور در بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسرا، با حجتالاسلاموالمسلمین استاد مرتضی جوادی آملی دیدار کردند.
🔹 استاد مرتضی جوادی آملی در جمع این دانشجویان، ضمن اشاره به جایگاه #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در بیان معارف اسلامی، اظهار داشتند: آیت الله جوادی آملی، عصاره تمامی دستاوردهای خود در حوزه های حکمت، فلسفه، اخلاق، عرفان، فقه و کلام را در مجموعه بنیاد بین المللی اسراء گرد هم آورده است.
#تفسیر_تسنیم، یکی از آثار برجسته ایشان، در طی ۴۰ سال تدریس و پژوهش، در ۸۰ جلد توسط پژوهشگران بنیاد اسرا و زیر نظر مستقیم ایشان، تدوین شده است.
🔹 برای اسلامی سازی یک محیط، مانند دانشگاه، بازار یا حوزه، تنها جلوه های ظاهری مانند پوسته و عکس و نصب بنر کافی نیست. روح اسلامی شدن یک مکان به علمی بستگی دارد که در آن فضا جاری است.
#علم_دینی میتواند منشأ تحول در نوع نگاه به هستی، روابط انسانی و حتی ارتباط با محیط زیست و امثال آن باشد.
این علم باید #سبک_زندگی انسان را به سوی زندگی فقیهانه، عارفانه، حکیمانه و اخلاق مدارانه سوق دهد.
🔹 شناخت انسان به دلیل پیچیدگی های وجودی او، ساده نیست. انسان موجودی چندبعدی است؛ دارای ابعاد طبیعی، ماورایی، ملکوتی و الهی است، علوم انسانی باید این ابعاد را تحلیل کند و قرآن و اهل بیت(ع) بهترین راهنما در این مسیر هستند.
↙️ مطالعه بیشتر:
https://mvaezjavadi.ir/fa/w/5233556
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
#سخنرانی
🌐https://mvaezjavadi.ir
🆔 @m_vaezjavadi