2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا واقعاً حافظه تاریخی برخی از مسئولان به حدی ضعیفه که با تجربیات تاریخی فراوان از عهد شکنی آمریکائی ها، هنوز هم به مذاکره با آنان خوشبین هستند !!!
ابوحسین همواره نگران بد عهدی آمریکاست .............
البته ابوحسین یعقین دارد آمریکا جرات هیچ نوع اقدام نظامی نخواهد داشت چون میداند تقابل پشیمان کننده است
@Abuhossein
🔥چرا مذاکرات عمان با لحن قبلی ترامپ متفاوت بود؟
🔻ترامپ پس از به قدرت رسیدن، انصافا مانند یک گرگ پیر وحشی با روشهای مختلف به دوست و دشمن حمله کرد...
با بمب،تعرفه، کشورگشایی، غارت معادن و تحریم و تهدید نظامی سنگین و البته تشدید حملات به غزه.
🔻بسیاری کشورها ترسیدند و جا زدند و برخی نصفه نیمه ایستادند و برخی مانند جمهوری اسلامی با هدایت رهبر مقتدر نظام اسلامی محکم ایستاد...
🔻رد صریح و قاطع مذاکرات غیرشرفتمندانه توسط رهبر حکیم و هوشمند انقلاب، نمایش وحدت ملی در روز قدس و شنیده شدن صدای واحد در همه سطوح حاکمیتی، رونمایی های شگفت انگیز نظامی و آمادگی نیروهای مسلح و برگزاری رزمایش های سنگین و عملکرد قوی دستگاه سیاست خارجی باعث شد دستگاه محاسباتی دولت فریبکار ترامپ تا حدی تغییر کند و مقداری از توهمات صهیونیستی خارج شود.
🔻این تغییر نسبی ذهنیت یانکیها با شکست نسبی جنگ تعرفهها و ناکامی در حملات به یمن قهرمان کامل تر شد و ترامپ به این نتیجه رساند که اگر بخواهد گاوهای شیرده منطقه را بدوشد نمی تواند با دست فرمان نتانیاهو با ایران مواجه شود.
🔻بنابراین دست برتر ایران در دور اول مذاکرات عمارت که با تعیین محل ونوع غیرمستقیم مذاکرات آغاز شد و با ایستادگی بر روی خطوط قرمز تاکنون تداوم داشته ناشی از انتقال پیام استحکام درونی و مقاومت هوشمندانه به طرف مقابل از سوی ملت، دولت و نظام اسلامی بود.
🔻البته هنوز قضاوتی در مورد نتیجه نهایی نمی توان داشت ولی مسیر #مقاومت_هوشمندانه و بدون #ذوق_زدگی واقعا جواب می دهد.
@Abuhossein
🌍 نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما (۱)
🔻حسین_شریعتمداری
🔹۱- « مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا »، برخلاف کف و سوت غربگرایان و ذوقزدگی مدعیان اصلاحات، اتفاق تازهای نیست، بلکه پیش از این هم بارها اتفاق افتاده است. به عنوان نمونه در آوریل (اردیبهشت)۲۰۲۱ با «رابرت مالی»، در اگوست (شهریور) ۲۰۲۲ بار دیگر با رابرت مالی. موضوع هر دو مذاکره غیرمستقیم با رابرت مالی، برنامه هستهای بوده است. در اگوست ۲۰۲۳ با «مک گورک» درباره آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران و در می(خرداد) ۲۰۲۴ با «آبرام پیلی» و... گفتنی است که مذاکرات یاد شده به علت باجخواهی آمریکا و تاکید ایران بر تحقق شرایط خود، به نتیجه نرسیده بود.
🔹۲- در جریان مذاکرات غیرمسقیم یاد شده نیز نظر حضرت آقا مانند امروز بر غیر قابل اعتماد بودن آمریکا بود، و اگرچه تلاش برای لغو تحریمها را ضروری میدانستند ولی تاکید داشتند که لغو تحریمها بر عهده آمریکاست و به آن تن نمیدهد و بر تلاش برای خنثی کردن تحریمها تاکید میورزیدند. ایشان در تیرماه ۱۴۰۳ و در دیدار رئيس و نمایندگان مجلس دوازدهم، میفرمایند؛ «ما میتوانیم تحریمها را با ابزارهای شرافتمندانه برطرف و بالاتر از آن، خنثی کنیم همچنانکه بارها گفتهایم برداشتن تحریمها دست ما نیست و باید برای رفع آنها تدبیر اندیشید اما خنثیسازی تحریم دست ما است و راههای خوبی هم برای آن وجود دارد که مسئولین دولتی برخی از آن راهها را رفتند و آثار خوبی هم داشت که در این زمینه مجلس هم میتواند نقشآفرینی کند».
🔹۳- آمریکا به خوبی میداند که ایران درپی تولید سلاح هستهای نیست (نمیخواهد نه آن که نتواند) و جلوگیری از تولید سلاح هستهای توسط ایران فقط بهانهای برای تحریمهاست و نه، علت آن. «جورج فریدمن» مدیرکل «آژانس اطلاعات و مراقبت راهبردی آمریکا» است او مشاور ارتش و دولت آمریکا در حوزه دفاع و امنیت ملی بود و مدت بیست سال نیز در کالج «دیکینسون» آمریکا علوم سیاسی تدریس میکرد. فریدمن در پاسخ به خبرنگار روزنامه آمریکایی «یو.اس.ای.تودی» که از وی درباره تنش هستهای میان ایران و آمریکا سؤال کرده بود، میگوید؛ مشکل آمریکا با ایران مسئله هستهای این کشور نیست، مسئله آن است که ایران نشان داده است نه فقط بدون رابطه با آمریکا، بلکه در حال تخاصم و دشمنی با آمریکا میتوان بزرگترین قدرت نظامی و تکنولوژیک منطقه بود. این برای آمریکا الگوی قابل قبولی نیست! و بهار عربی را در پی داشته است. فریدمن این نکته را در کتاب «دهه آینده» نیز آورده است. (انتشار سال ۲۰۱۲).
🔹۴- اسناد و شواهد فراوانی حکایت از آن دارند که آمریکا از کارآمدی حربه تحریم ناامید شده است و مذاکره را به عنوان اهرمی برای باجخواهی برگزیده است.
بخوانید!
🔹دی ماه سال گذشته «ریچارد نفیو» که به معمار تحریمها علیه ایران شهرت دارد، طی یادداشتی در نشریه آمریکایی «فارن افرز» از کارآمدی تحریمها علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و درباره حمله احتمالی به ایران نیز نوشته بود: «پیامدهای حمله نظامی به ایران بسیار سنگین است و در آن، احتمال شکست و تضعیف اعتبار آمریکا وجود دارد. حمله به تاسیسات هستهای ایران نیز بیاثر است، چرا که دانش هستهای ایران بومی است و نه وارداتی». ریچارد نفیو تاکید میکند که «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است» (مهار ایران و نه حل مشکلات! آنگونه که مدعیان اصلاحات بیان میکنند).
🔹۵- روز ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۱، رهبر معظم انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح درباره انگیزه دشمنان از فتنهانگیزی (پائیز ۱۴۰۱)میفرمایند:«آنچه بنده احساس میکنم، انگیزه آنها این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند، این را احساس میکنند، میبینند. میبینند که بحمدالله بعضی از گرههای قدیمی در حال گشوده شدن است. البتّه کشور خیلی مشکل دارد، بر بعضی از این مشکلات سالها گذشته، [امّا] حرکت جدّیای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات، برای گشودن این گرهها. حرکت به سمت پیشرفت را میبینند که شتاب گرفته در کشور، این واقعیّتی است. در همه بخشها یک حرکت شتابندهای را انسان مشاهده میکند، احساس میکند، این را آنها هم احساس میکنند. آنها نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. میبینند که کارخانههای نیمهتعطیل به کار افتاده، میبینند که دانشبنیانها فعّال شدهاند، میبینند که تولیدات پیشرفته در بعضی از بخشها روزبهروز خود را دارد نشان میدهد، میبینند که کارهایی دارد انجام میگیرد که میتواند تهاجم تحریم را -که تنها اسلحه دشمن فعلاً تحریم است- خنثی کند، این را مشاهده میکنند. برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند».
🔹ادامه دارد...
@Abuhossein
🌍 نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما (۲)
🔻حسین_شریعتمداری
🔹۶- با توجه به نکته فوق که اسناد و نمونه و اعترافات فراوان دیگری هم از درستی آن حکایت میکند، آمریکا از تحریمها به عنوان اهرم فشار بر ایران اسلامی استفاده میکند و از آنجا که دشمنی آمریکا با ایران از ماهیت طرفین درگیر ریشه میگیرد و تمامنشدنی است، هرگز از اهرم تحریم دست بر نمیدارد. بنابراین اگر موضوع مذاکرات غیرمستقیم روز شنبه، با آمریکا، برنامه هستهای ایران است -که هست- و پیششرط ما لغو تحریمهاست -که چنین است- از هم اکنون میتوان پیشبینی کرد که مذاکرات شنبه مانند مذاکرت غیر مستقیم قبلی، بینتیجه میماند.
🔹و اما، بهره آمریکا از این مذاکره غیرمستقیم، ناکامی در تحمیل آرزوهای باجخواهانه خود است و آنچه برای ایران اسلامی میماند، تجربه دیگری از اعلام غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به افکار عمومی جهانیان است. از این روی از هماکنون میتوان نتیجه مذاکرات غیرمستقیم شنبه با آمریکا را «یک، هیچ به نفع ایران اسلامی رقم زد».
@Abuhossein
✋
وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا در فضایی دوستانه برگزار شد
🔺 وزیر خارجه عمان در شبکه ایکس نوشت:
🔹 باعث افتخار من است که امروز در مسقط میزبان دکتر سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیسجمهور آمریکا بودیم و میانجیگری برای آغاز روند گفتوگو و مذاکرات را با هدف مشترک دستیابی به توافقی عادلانه و الزامآور انجام دادیم.
🔹️ مایلم از دو همکارم برای این تعامل تشکر کنم؛ تعاملی که در فضایی دوستانه و مناسب برای نزدیکسازی دیدگاهها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقهای و جهانی انجام شد.
🔹️ ما به همکاری ادامه خواهیم داد و تلاشهای بیشتری برای رسیدن به این هدف به کار خواهیم گرفت.
@Abuhossein
یک خبر موثق از عمان و یک سؤال ضروری!
۱- یک خبر موثق حکایت از آن دارد که آنچه «استیو ویتکاف»، فرستاده ترامپ در آغاز مذاکره غیرمستقیم در مسقط، روی میز گذاشته است با تبلیغات و پروپاگاندای پرحجم رسانهها و ادعاهایی که برخی از مقامات رسمی آمریکا مطرح کردهاند، کاملاً متفاوت است. در خبر مورد اشاره که به کیهان رسیده و از درجه وثوق بالایی برخوردار است، آمده است، در پیشنویسی که استیو ویتکاف به آقای عراقچی تسلیم کرده است، هیچ اثر، نشانه و یا اشارهای از آنچه در تبلیغات پرحجم این روزها مطرح میشود، وجود ندارد. مسائلی نظیر، برچیدن تأسیسات هستهای(!)، احتمال حمله نظامی(!) و... دیده نمیشود و تنها روی کسب اطمینان از غیر تسلیحاتی بودن فعالیت هستهای ایران تأکید شده است. اگرچه خبر یاد شده از یک کانال کاملاً موثق به کیهان رسیده است ولی در این میان نکتهای است که نمیتوان و نباید از کنار آن بهآسانی عبور کرد. بخوانید!

۲- در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که از بعدازظهر شنبه در مسقط، پایتخت عمان آغاز شده است، طرح یک سؤال از سوی وزیر محترم امور خارجه کشورمان و پاسخ «استیو ویتکاف» به این پرسش میتواند در سرنوشت مذاکرات نقش تعیینکنندهای داشته باشد و تصویر روشنی از مسیر پیشروی ارائه بدهد. آقای دکتر عراقچی در اولین گام و بهعنوان اولین سؤال باید از آقای استیو ویتکاف بپرسد «بر فرض رسیدن به یک توافق(!) چه تضمینی هست که ترامپ با این توافق احتمالی نیز همان برخوردی را نداشته باشد که با برجام داشت»؟! با این توضیح و تأکید که برجام یک معاهده و توافقنامه چندجانبه بود. توافقی که آمریکا نیز یکی از اعضای آن بود و نکته درخور توجه آن که شورای امنیت سازمان ملل با صدور قطعنامه ۲۲۳۱ برجام را تأیید و تضمین کرده بود. وقتی ترامپ تمامی توافقات و حتی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نادیده میگیرد و از برجام خارج میشود (به قول خودش، برجام را پاره میکند) چه اعتماد و تضمینی هست که در صورت توافق در مذاکرات غیرمستقیم کنونی هم این توافق احتمالی را نیز نادیده گرفته و به سرنوشت برجام دچار کند؟!۳- آقای عراقچی مذاکرهکننده هوشمندی است و مواضع عزتمندانهای دارند. ازاینروی انتظار میرود که دراینخصوص، دستورالعمل گرهگشای رهبر معظم انقلاب را به کار گیرند. حضرت آقا در تاریخ ۲۰ فروردینماه ۱۴۰۰ در این باره میفرمایند: «باید تمامی تحریمها را بهصورت عملی لغو کنند بهگونهای که جمهوری اسلامی ایران بتواند آنها را راستیآزمایی کند. در واقع رفع تحریم روی کاغذ آن هم بهصورت صوری برای ما مطرح نیست، بلکه مشاهده اثرات عملی رفع تحریمها، بسیار اساسی و کلیدی است».
۴- این نکته نیز گفتنی و مباهاتکردنی است که دشمنان بهخوبی دریافتهاند، در ایران اسلامی با «اَبَر حریف» حکیم و هوشمندی به نام امام خامنهای روبهرو هستند که نقشه راه آنها را میداند و اهداف انقلاب را با درایت و اقتدار مثالزدنی تحقق میبخشد. (برگرفته از نوشته چند سال قبل روزنامه یو.اس.ای.تودی و به نقل از اندیشکده آمریکایی «هری تیژ» - در گزارش هری تیژ از واژه ابر حریف - Cloud opponent استفاده شده است). تأکید رهبر معظم انقلاب بر ممنوعیت مذاکره مستقیم و شروع مذاکره بهصورت غیرمستقیم که پیشازاین نیز بارها انجام شده بود، این پیام روشن را برای حریف داشت که در اینسوی ماجرا، زمینهای برای آنچه با دیگران - حتی دوستان و همپیمانان نزدیک خود میکند - وجود ندارد. در این سخن ترامپ خطاب به اتحادیه اروپا (نزدیکترین همپیمان و متحد آمریکا) دقت کنید. میگوید: «ما تعرفه سنگینی بر اروپا وضع کردیم. حالا آنها پای میز مذاکره آمدهاند. میخواهند مذاکره کنند، اما تا وقتی سالانه مبلغ زیادی به ما پرداخت نکنند، نه فقط برای اکنون بلکه برای گذشته هم هیچ مذاکرهای در کار نخواهد بود» این برخورد ترامپ با اتحادیه اروپا که نمونههای مشابه دیگری با کانادا، مکزیک، پاناما، اوکراین و... داشته و دارد، بهوضوح نشان میدهد که ترامپ جرئت و توان برخورد مشابه با ایران را ندارد. نه آنکه بتواند و نخواهد!!#حسین_شریعتمداری#روزنامه_کیهان
@Abuhossein
💠 چرا رهبر انقلاب علی رغم مخالفت صریح اولیه با هرگونه مذاکره با آمریکا، با مذاکره «مشروط» و «غیرمستقیم» موافقت کردند؟
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ امام امیرالمؤمنین(ع) در یکی از خطبه های نهج البلاغه که درباره نبرد صفین و مسئله «حکمیّت» و «مذاکره با معاویه» است، در پاسخ به کسانی که ایشان را متهم به «دوگانگی در تصمیم» می کردند و می گفتند چرا یک روز ما را از «حکمیت» نهی و سپس به آن دعوت کردی، در جملات قابل تأملی می فرمایند:
🔸«إِنَّ اَلشَّيْطَانَ يُسَنِّي لَكُمْ طُرُقَهُ وَ يُرِيدُ أَنْ يَحُلَّ دِينَكُمْ عُقْدَةً عُقْدَةً وَ يُعْطِيَكُمْ بِالْجَمَاعَةِ اَلْفُرْقَةَ وَ بِالْفُرْقَةِ اَلْفِتْنَةَ؛ همانا شيطان، راههاى خود را برای شما «آسان» و «هموار» جلوه مىدهد، تا گرههاى محكم دين شما را يكى پس از ديگرى(و مرحله به مرحله) بگشايد؛ و به جاى وحدت و هماهنگى، شما را دچار «تفرقه» کند و بوسیله تفرقه، «فتنه» برپا سازد.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۱۲۱)
⚠️ همانگونه که از بیان امام(ع) پیداست، ایشان نقطه آغاز ایجاد «فتنه داخلی» را «هموار نشان دادن مسیر» توسط «شیطان» می دانند. آیت الله مکارم شیرازی در شرح این بخش از بیانات امیرالمؤمنین(ع) می نویسند:
«نخست شیطان به آنها القا کرد که پذیرش حکمیت سهل ترین راه برای رسیدن به صلح و آرامش است، سپس آنها را به نافرمانی در برابر دستورات محکم امیرمؤمنان در زمینه جهاد دعوت نمود و به دنبال آن تفرقه و نفاق در آن لشگر عظیم افکند که نتیجه آن فتنه عمروعاص و فتنه خوارج بود.(پیام امام امیرالمؤمنین(ع)/ج۵/ ص۲۲۳)
⚠️ به باور حقیر، امروز این مسیر و نقشه در جامعه ما در حال پیاده شدن است. «شیطان بزرگ» با دعوت به مذاکره از یک سو و تهدید به جنگ در صورت عدم پذیرش پیشنهاد مذاکره، از طریق یک عملیات رسانه ای گسترده، مسیر بظاهر هموار و آسانی را (نسبت به مسیر سخت جنگ) برای مردم و بخشی از خواص و مسئولان ما ترسیم کرده است:
«إِنَّ اَلشَّيْطَانَ يُسَنِّي لَكُمْ طُرُقَهُ»
وقتی این عملیات روانی از سوی شیطان آغاز می شود، با وجود مخالفت صریح امام جامعه، عده ای با زمینه سازی های اجتماعی، اقتصادی، رسانه ای و سیاسی، «مرحله به مرحله» جامعه را به سمت پذیرش پیشنهاد شیطان سوق می دهند:
«وَ يُرِيدُ أَنْ يَحُلَّ دِينَكُمْ عُقْدَةً عُقْدَةً»
وقتی این «زمینه اجتماعی» شکل گرفت، آنگاه مرحله بعدی «ایجاد دوقطبی» در میان مردم است: «عده ای موافق مذاکره» و «عده ای مخالف مذاکره»:
«وَ يُعْطِيَكُمْ بِالْجَمَاعَةِ اَلْفُرْقَةَ»
«دو قطبی» و «تفرقه» نیز اصلی ترین زمینه ساز شکل گیری «فتنه های خطرناک» اجتماعی-سیاسی است:
«وَ بِالْفُرْقَةِ الْفِتْنَةَ»
⚠️ به همین دلیل است که امام جامعه، علی رغم مخالفت صریح اولیه و «غیرعاقلانه» و «غیرهوشمندانه» و «غیرشرافتمندانه» دانستن هرگونه مذاکره با دشمن، مجبور می شود برای «مدیریت فتنه احتمالیِ آینده» و «کم کردن آثار خسارت بار آن»، با «مذاکره مشروط» موافقت
@Abuhossein
🔰 مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا: اشتباه اوباما را تکرار نکنیم؛ توافق با ایران باید شامل هستهای، موشکی و منطقهای باشد
🔸هرگونه توافقی با جمهوری اسلامی ایران، نهتنها باید بهصورت قابل راستیآزمایی، تمامی اجزای برنامه هستهای این کشور را از میان بردارد، بلکه باید توانمندی موشکی بالستیک آن و همچنین حمایت از گروههای نیابتی تروریستی ایران در سراسر جهان را نیز نابود سازد. هر چیز کمتر از این، چیزی جز تکرار دوران اوباما نیست.
@Abuhossein
🔴درسی که یمنیها به غربیهای خودخواه و متکبر داد!
🔻بیش از ۱۷ ماه است که ارتش یمن عبور شناورهای صهیونیستی و سپس شناورهای غربی از باب المندب را ممنوع کرده و غربیها در طول این مدت با پای کار آوردن تمام توانمندی دریایی خود نتوانستند این مسیر دریایی را باز کنند و یمنیها همچنان منع آمدو شد برای کشتیهای صهیونیستی در این آبراه را برقرار کرده و ادامه میدهند.
🔻در حالی که یمنیها به لحاظ تکنولوژی و قدرت موشکی و پهپادی یک قدرت نوظهور و جدید به شمار میروند و از تسلیحات و تجهیزات چندان دقیقی هم برخوردار نیستند اما توانستند هژمونی خود بر این منطقه را اعمال و نیروهای دریایی آمریکا و اروپا را در برابر خواستههای خود وادار و تسلیم کنند. این اقدام یمنیها پیامی روشن به تمام کسانی است که ادعا میکنند اگر میان ایران و آمریکا جنگی در گرفت امریکا میتواند با قدرت نظامی تنگه هرمز را باز نگه دارد...
🔻همین موضوع باعث شده در طول ماههای گذشته غربیها و به ویژه آمریکاییها به هیچ عنوان در مورد تنگه هرمز و بسته شدن آن هیچ حرفی نزنند و حتی وقتی شایع شد که ناوهای آمریکایی قرار است در این منطقه با کشتیها و نفتکشهای ایرانی برخورد کنند، کسی در واشنگتن حاضر به تایید آن نشد. حقیقت امر آن است که عملکرد یمنیها با آن سطح توانمندی موشکی و پهپادی به دشمنان ایران ثابت کرده که، باز کردن تنگه هرمز در صورت اقدام ایران برای بستن این آبراه، غیر ممکن است.
🔻همانگونه که در این نقشه مشاهده میکنید در طول ۱۷ ماه گذشته، کشتی های باری و نفتکشهایی که از آسیا به آمریکا و اروپا و برعکس در رفت و آمد هستند به جای آنکه از مسیر نزدیکتر و ارزانتر باب المندب - کانال سوئز استفاده کنند در حال دور زدن قاره آفریقا و عبور از دماغه امید نیک هستند که هم هزینههای آنها را چند برابر میکند و هم زمان نقل و انتقال کالا را به شدت بالا برده است.
🔻 این یعنی آنکه غرب برای نخستین بار در برابر اراده یک کشور فقیر و جهان سومی که فقط با ایمان و توکل به خدا و مسلح شدن به سلاح ایمان و البته تعدادی موشک و پهپاد که همه آنها به اندازه یک کشتی جنگی آمریکایی قیمت ندارند، توانسته نیروی دریایی پر ادّعا و خودخواه آمریکا را وادار به تسلیم کند. هوشمندی یمنیها در استفاده از توانمندی موشکی و پهپادی خود و درگیری رو در رو با شناورهای آمریکایی در شمالیترین نقطه دریای سرخ درس بزرگی به آنها داده که بدانند دوران برتری آنها در دریاها به پایان رسیده است.....
@Abuhossein
⭕️ پیروان ناخلف گوبلز
🔹مشهور است که گوبلز(مسئول تبلیغات حکومت هیتلر)گفته بود دروغ هر چه بزرگتر باشد،باورپذیرتر است!
🔹"کاسبان مذاکره" با آمریکا برای رونق دادن به آن،از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد دلاری شرکتهای آمریکایی در ایران پس از توافق در مذاکرات سخن میگویند!
🔹 و این در حالی است که سیاست دولت ترامپ ممانعت از هر گونه سرمایه گذاری شرکتهای آمریکایی در خارج از این کشور(حتی در کشورهای دوست و متحد آمریکا) و اختصاص سرمایه های آمریکایی به رونق تولید در آمریکاست!
🔹و بماند که تاریخ آمریکا هیچ گاه شاهد این حجم از سرمایه گذاری (و حتی نیمی از آن )در کشوری دیگر نبوده است !
🔹پیروان ناخلف گوبلز(کاسبان مذاکره) توصیه مقتدایشان را بسیار کج فهمیده اند! آن چنان کج که دروغ آنها به عنوان سند بلاهت این جماعت در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد!
@Abuhossein
✍دلار از ۹۸ رسید به ۹۷۵۰۰ اصلاح طلبها غرقِ در غرب، تیتر زدن:
"دلار فرو ریخت..."
گرچه توقع ما هم ریزش دلار در هنگام مذاکره و ساعتی بعد از مذاکره هست اما آقایون هم خساست به خرج ندن و سر کیسه رو شل تر کنن.
اینطوری مردم متوجه نمیشن کاهش قیمت دلار به خاطر مذاکره هست میفهمن شما خواستین القا کنید علتش مذاکرست🙂
@Abuhossein