eitaa logo
افشون و پریشون
3.3هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.3هزار ویدیو
5 فایل
ما همونایی هستیم که به درآوردن روسری تو خیاااابون نمی گیم یواشکی!😮😉 به افشونی موها تو جامعه نمیگیم آزادی!☺️ به پریشونی نمیگیم خوشبختی✌️ کپی آزاد ( #با_ذکر_منبع ) آدرس ما در اینستاگرام: afshun_o_parishun@ ادمین کانال: @zbabaee99
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🇮🇷 جواهرانه 🇵🇸
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن،زندگی،آزادی؟!! یا توحش؟؟!! ✅گشت ارشادانه۶ طرفداران شعارِ زن، زندگی، آزادی؛ شما کسانی رو که مرتکب جنایت ها، بی حرمتی ها، ناجوانمردی ها شدند رو از خودتون نمیدونید! شاخص و حد و مرز آزادی که صحبت میکنین کجاست؟ چه کسی صلاحیت داره معیارِ این آزادی رو تعیین کنه؟ داستایوفسکی: اگر خدا نباشد همه چیز آزاد است! پشت پرده شعارهای قشنگ روشنفکری.😐 🎥پاسخ خانم اسلاملو (نویسنده و پژوهشگر در حوزه زن و خانواده).👌 ۶ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📣 کانال جواهرانه، زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف، پاسخگوی دغدغه های به روز جوانان. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1130102787C66c4502167
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت نمایی با اسلحه سه بار افتاده زندان، بخاطر نگهداری مواد و دعوا و مهریه..تَکرار میکنم مهریه!!! هیچی دیگه، لیدر‌ِ زن، زندگی‌، آزادی هستن...خودشم‌ به تنهایی اسدآباد همدان رو آباد کرده!!! ___________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
📸 افساد فی الارز 😁 لامصب از بس فکر پوله همه چیو ارز میبینه، بیا پایین 😊 _____________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
1.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وای خدا، ترکیدم😁 تو خودت تو وقت اضافه ایی ننه جون، از چیزی که داری ببخش😅 _____________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخند آزادیه دیگه، شاید یکی دلش بخواد این‌ جوری لباس بپوشه، ببخشید نپوشه.‌😁 _________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
553K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبران آشوب 😄 رهبر باید اینجوری از جون و دل مایه بزاره.😜 رسماً است... ______________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
🔴‏فوررری!! به علت مساعد نبودن شرایط جوی اعتراضات ۱۴،۱۵،۱۶ آذر ماه سراسر کشور کنسل و به زمان دیگری موکول شد. زمان و مکان دقیق متعاقباً اعلام می‌گردد/اینترنشنال _____________________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاد گرفتی مصیح جون😜 ببین مصیح جون یه بیماری هست، به اسم آبله مرغون، رو پشت بچه جوش های قرمز میزنه! ____________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
📡 اون ور دنیا بشینی و سرتم تو آخورِ اجنبیِ خبیث باشه💰بعد هی خوشی بزنه زیر دلت و اعتصاب سراسری راه بندازی! 🦠"برو این دام بر مرغ دگر نِه" سرکار خانم مصیح علی نژادِ ... ________________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
هدایت شده از میراث زخم خورده
سه دانشجو در اعتراض به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران کشته شدند! # روز_ دانشجو ____________________ ◀️ کانال میراث زخم خورده روایتی از چهره واقعی در برخورد با برای ، رسانه باشید. 👇 [میراث زخم خورده]
👆نظر مردم ایران در مورد علل عدم رعایت عفاف و حجاب. ✍️ نتایج نظرسنجی ملی که در سال ۱۴۰۰ در اینستاگرام و پیامک های ارسالی به شبکه ۵ از اقشار مختلف مردم ایران انجام شده است. ❇️ بر اساس جدیدترین تحقیقات روانشناسی، زنانی که به استعدادهای درونی خود اعتماد ندارند به استفاده از جذابیت های ظاهری روی می آورند. منبع: دکتر سیما فردوسی و احمد صبوری، آیین بهزیستی اسلام، ص۲۲۲ 🔹شما میتوانید قسمت‌های مختلف برنامه چراغ را از این آدرس ببینید و دانلود کنید. 👈 [برنامه چراغ] ___________________ ◀️کانال چراغ همـراهی برای درست تـر دیدن برای ، رسانه باشید و به کانال[چراغ] بپیوندید.
📸 خانم گلیدا مورکر فعال رسانه ای درباره مصیح علینژاد نوشت: او می خواهد خدا پرستی و نیکی را از بین ببرد، او یک شیطان است، چون شیطان می خواهد خدا و نیکی های جامعه را نابود کند. ____________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.