فرمانده پیشین ستاد سایبری ارتش اسرائیل:
در منطقه پذیرفته شده که ایران می تواند قدرتش را با ابزارهای گوناگون منعکس کند. به نظر میرسد جامعه بین الملل باور ندارد که میتوانیم ایران را متوقف کنیم و ایرانیان نیز این وضعیت را میبینند...
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
پولتیکو:
اولین مناظره دونالد ترامپ و کامالا هریس 10 سپتامبر ۲۰ شهریور برگزار می شود
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشیمان خواهید شد
جنگ با ما هزینه سنگینی دارد
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
2.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از انتشار یک مصاحبه در بستر فضای مجازی که حاوی مطالبی خلاف عفت عمومی بود، دادستانی تهران علیه مجری و مهمان برنامه اعلام جرم کرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🛑 #فوری | منبع پزشکی الجزیره: 3 شهید و 25 مجروح در حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت
┄┅═✧●📌#زاغ_سیاه👇●✧═┅┄
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
🔴 فوری/اسماعیل هنیه در ایران به شهادت رسید
🔹روابط عمومی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون؛ با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهۀ مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسیِ مقاومت اسلامیِ حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظینش به شهادت رسیدند.
🔹علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
أنا الله وأنا اليه راجعون
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
🌙🌑🌍تلویزیون ایران صبح امروز از کشته شدن (شهادت) اسماعیل هنیه رهبر دفتر سیاسی حماس در تهران خبر داد. در حال حاضر جزئیات بیشتری وجود ندارد و این خبر را هیچ منبع دیگری تایید نمی کند.
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
آخرین عکس شهید هنیه در تهران
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
🚫 شب قبل از عملیات تروریستی گلزار کرمان ، اسرائیل به بیروت حمله کرد و صالح العاروری رو ترور کرد.
دیشب هم به بیروت حمله کرد . و اسماعیل هنیه را ترور کرد.
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد که بود؟
✅اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس پس از سالهایی طولانی حضور در عرصه مبارزه و جهاد علیه اسرائیل، امروز ترور شد.
✅نام کامل وی اسماعیل عبدالسلام احمد هنیه با کنیه ابو العبد بود. وی در 29 ژانویه 1963 در اردوگاه الشاطی در غزه به دنیا آمد. محل اصلی زندگی خانواده اش قبل از آوارگی روستای الجوره در عسقلان بود.
✅وی از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلام و فلسطین حماس بود. وی در 6 مه 2017 رئیس جدید دفتر حماس و جایگزین خالد مشعل شد.
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed
📣 نتانیاهو، دستور ترور را صادر کرده بود
🔴 نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نوامبر گذشته گفته بود:
به موساد دستور دادم در هرکجای دنیا که به رهبران حماس دسترسی پیدا کرد، علیهشان اقدام کند.
👈 این درحالی است که به نظر میرسد صهیونیستها برخلاف حمله دیشب به لبنان نمیخواهند رسما مسئولیت این عملیات را به عهده گیرند.
#هيئة_الحشد_الشعبي
🔴 @al_hashed