افشای جزئیاتی از انفجار پیجرها در لبنان از زبان موساد
🔹شبکه «سیبیاس» آمریکا با ۲ مأمور بازنشستهٔ موساد که مدعی هستند نقش مهمی در عملیات تروریستیِ انفجار دستگاههای ارتباطی در لبنان داشتهاند، مصاحبه کرده است.
🔹یکی از این مأموران که با نام مستعار «مایکل» معرفی شده و مدعی است فرمانده این عملیات تروریستی بوده، در خصوص انفجار پیجرها در لبنان گفته: این عملیات ۱۰ سال پیش و نه با پیجرها، بلکه با واکیتاکیهای تسلیحشده آغاز شد. واکیتاکیها سلاحی شبیه گلوله یا موشک یا یک خمپاره بود. داخل باتری، یک وسیلهٔ انفجاری ساخت اسرائیل در موساد بود. ما با قیمت خوبی که خیلی پایین نباشد یا اینکه آنها مشکوک نشوند، این وسیله را به حزبالله فروختیم.
🔹مأمور دوم سیا که با نام مستعار «گابریل» معرفی شده، در خصوص این عملیات تروریستی گفت: امکان ردیابی اعضای حزبالله از طریق پیجرها نبود. تقریباً هیچ راهی برای ضربهزدن به آن نبود؛ فقط دریافت پیام و چند گرم مواد انفجاری بود.
🔹گابریل همچنین دربارهٔ هدف این عملیات تروریستی گفت: هدف، کشتن نیروهای حزبالله نبود. اگر میمردند که مرده بودند اما اگر زخمی میشدند، باید به بیمارستان منتقل میشدند، از آنها مراقبت میشد، پول، وقت و تلاش زیادی صرف آنها میشد. آنهایی که دستانشان قطع میشد و چشمانشان را از دست میدادند هم مدرک بودند و به آنها ثابت میشد که با ما درنیفتند.
🔹این مأمور پیشین موساد در پاسخ به این سؤال که «آیا اسرائیل موفق شده بهطور کامل حزبالله را نابود کند؟» اعتراف کرد: فکر میکنم سؤال بزرگی باشد و پاسخ صادقانه به این سوال «خیر» است.
@Farsna
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️جدال داغ علم صالح با مجری و کارشناس انحصارطلب و مزدور صدای آمریکا؛
🟡علم صالح استاد دانشگاه ملی استرالیا: "اسرائیل طرفی نیست که در ایران به دنبال آزادی، دموکراسی و حقوق بشر باشد، اسرائیل رژیمی آپارتاید، اشغالگر، متهم به جنایت جنگی و نسل کشی است | مردم ایران به خوبی مصلحت خود را میدانند و هیچ کشور خارجی به دنبال آزادی و بهتر شدن وضعیت ایران نیست | ببینید با دانشمندان و زيرساختهای علمی و تکنولوژیک سوریه و عراق چه کردند"
☀️ @shidtv
@alfavayedolkoronaieh
🔴 دستور مالزی به فیسبوک و تیکتاک برای دریافت مجوز فعالیت
🔻فهمی فاضل، وزیر ارتباطات مالزی در مصاحبهای با یک روزنامه مالزیایی، گفت: این پلتفرمها شامل واتساپ، فیسبوک و اینستاگرام شرکت متا، شبکه اجتماعی «ایکس» ایلان ماسک، یوتیوب گوگل، تلگرام پاول دوروف، ویچت شرکت تنسنت هولدینگز و تیکتاک بایت دنس هستند.
🔻از سال آینده، هر شرکت بزرگ پیامرسان و ارائهدهنده خدمات شبکه اجتماعی که بدون دریافت مجوز از دولت مالزی فعالیت کند، با #پیگرد_قانونی مواجه خواهد شد.
🔻کمیسیون ارتباطات و چند رسانهای مالزی اعلام کرده که این اقدام، با هدف مبارزه با موارد فزاینده جرایم سایبری، از جمله کلاهبرداری و قمار آنلاین و همچنین آزار و اذیت سایبری و سوءاستفاده علیه کودکان انجام میشود.
🔻وزیر ارتباطات مالزی گفت: برخی از پلتفرمها با استناد به دلایلی مانند نگرانیها در مورد سرکوب نوآوری و مشکلات راهاندازی یک دفتر محلی، با چنین الزامی مخالفت کردهاند اما دولت بر تصمیم خود #ثابت_قدم است.
✍پ.ن:
آن از آمریکا و چین که دارای مدیریت و حکمرانی قاطعانه در زمینه فضای مجازی هستند و این هم از کشوری مانند مالزی.
در این میان، برخی مسئولین ما هم با رفتارها و طرح سخنان عوامانه در مورد رفع فیلترینگ، در واقع به جای وکیل مدافع و سخنگوی سکوهای آمریکایی قدم برمی دارند! وقت مملکت را می گیرند و نشان می دهند که تا چه اندازه در درک مسائل مربوط به مدیریت و حکمرانی مجازی ناتوان هستند.
@jahad_tabein
@alfavayedolkoronaieh
هوالحکیم
مؤمن نمیتواند در محیطی باشد و آنجا را عوض نکند. او یا رشد میدهد یا رشد میگیرد و یا هجرت میکند.
✍ علی صفایی حائری
عوامل رشد رکود و انحطاط، ص ۲۸
@CuPathology
@alfavayedolkoronaieh
🔴 چه چیزی باعث میشه که یه سریها به سادگی محبوب دلها میشن! و یه سریها نه!!
■از جدیدترین پژوهشهایی که به تازگی خوندم مقاله مایکل دافنر(Dufner) از دانشگاه لایپزیک آلمان بود. این پژوهشگر دنبال این بود ببینه: «چی باعث میشه که یه سریها به سادگی محبوب دلها و عزیز گروه میشن! و یه سریها نه!» یعنی اونی که نیومده عزیز دل همه شده، چیکار کرده که ما نمیکنیم؟!
برای رسیدن به جواب؛ پژوهشگران از ۱۳۹ نفر خواستن که دو به دو با هم تیم بسازن و با هم تیمیهاشون که عملا یه فرد غریبه بود آشنا بشن و واسه یه تست روانشناختی آماده بشن. منتهی قرار شد این فرایند آشنایی ضبط بشه و قبل از تست هم یه مصاحبه کنن که؛ «هم تیمیت رو چطور دیدی؟! و دوست داری بعد از آزمایش هم رابطهتون ادامه داشته باشه!؟»
آنالیز ویدئوها و مصاحبههایی که شد نشون میداد؛ آدمها در برخورد اولیه با همدیگه، عمدتاً دو سبک رفتاری رو واسه شروع ارتباط و افزایش احتمال بقا و ادامهدار بودن اون رابطه نشون میدن:
1️⃣ رفتار عاملی (Agentic behavior)
2️⃣ رفتار جمعی (Communal behavior)
رفتار عاملی؛ زمانیه که خیلی هدفمندانه تو یه جمعی بخوای احترام یا تحسین یه نفر رو بدست بیاری. واسه همین تلاش میکنی خیلی با اعتماد به نفس و مسلط به رفتار و کلماتت حرف بزنی و عمل کنی و یه جوری به مخاطب نشون بدی که من یه جایگاهی دارم، یه چیزایی بلدم و خلاصه کسی هستم واسه خودم!
رفتار جمعی هم وقتیه که دنبال ایجاد یه رابطه حمایتی و یه اعتماد متقابلی. واسه همین بیشتر از تلاش برای با اعتماد به نفس نشون دادن خودت و تحت تاثیر قرار دادن مخاطب، دنبال این هستی که مؤدب باشی، گرم بگیری، خیرخواه باشی، خوش بگذرونی و خلاصه اون تایم رفیق شید با هم و زمان خوبی بگذرونید!
و اما خروجی نهایی نشون میداد؛ تو موقعیتهایی که هدفِ دوستی، ورود به جمع و خلاصه شکلگیری یه سری رفاقتهاست؛ آدمهایی که رفتارهای جمعی دارن؛ یعنی بدون هر گونه تلاشی واسه نشون دادن اعتماد به نفس و خاص بودن، گرم میگیرن، صمیمی میشن و راحت هستن، بیشتر توسط سایر افراد گروه پذیرفته میشن.
چرا؟! چون از نظر دیگران قابل اعتمادتر به نظر میرسن. چون که کمتر حسِ «تلاش برای نفوذ و کنترل» رو تو مردم ایجاد میکنه. پس توصیه محققان اینه؛
اگه وارد یه جمع دوستانه شدی و به دنبال این بودی که محبوب قلبها بشی؛ «با اعتماد به نفس نباش؛ گرم و صمیمی باش.»
■ فرق این دو، تو اینه که به چالش ذهنیِ «چیکار کنم بیشتر من رو ببینن؟! یا کمترین میزان خطا رو داشته باشم؟!» به راحت بودن فکر کن، راحت بودنی که میگه «ببین من اوکیم! سخت نگیر! خودمونی باش!»
به قول بزرگواری که نوشته بود: «با سیاست وارد شدن و سیاست به خرج دادن، رابطه رو طولانی نمیکنه، فقط تموم شدن اون رابطه رو به تأخیر میندازه! چون بالاخره یکی از طرفین از اینکه خود واقعیش نباشه خسته میشه و خودشو نشون میده.»
✍ نوشته دکتر امید امانی
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
@alfavayedolkoronaieh
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جوابهای قاطع کارشناس یمنی به کارشناس ضد ایرانی:
📍ما نه به دستورات ایران بلکه به دستورات قرآن عمل میکنیم/ما را از مرگ و ترور نترسانید آنچه برای ما قابل پذیرش نیست تسلیم است/فرعون هم احساس بزرگی میکرد و موسی را فردی تنها و بیچاره میدید اما نهایتا غرق شد/اسرائیل طرح خاورمیانه بزرگ را در سر میپروراند اما ما و آزادگان امت این طرح را نابود خواهیم کرد...
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
@alfavayedolkoronaieh
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسل امروز می گوید: چقد جنگ! تا کی جنگ! جمهوری اسلامی جنگ را آغاز کرد و اگر رفتار ایدئولوژیک جمهوری اسلامی نبود در این منطقه هم جنگ نبود!!!؟
@Politicalhistory
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ همان است؛ حسینی و یزیدی!
ایران هم میتونه یک #کلمه بگه که اسرائیل رو به رسمیت میشناسه و تمام
این یعنی شرف و غیرت و آزادی و انسانیت و همه چیز را پیش پای مستکبرین عالم قربانی کند تا تحریم ها برداشته شود!
به زودی مردم ما هم به این #آزمون_الهی مبتلا خواهند شد
حسینی یا یزیدی؟
@twitnegar
@alfavayedolkoronaieh
🔻یک ملاک ساده برای نقد و گلایه ها
🔻این متن کوتاه برای کسانی است که هدف شان از نقد به معنای واقعی کلمه اصلاح است. هدف شان رشد کشور است. هدف شان حقیقتا خدمت به مردم است.
🔻واقعیت اینست که اگر نقد می کنیم تا دوقطبی دیو و دلبری انتخابات روی زمین نماند و ادامه یابد، خیلی این متن به کار نمی افتد. اگر قصد و غرض مان از گلایه ها، خنک شدن جگرمان است باز هم این متن ها بی ثمر است. یا اگر خدای نکرده نقد مان بساط دکانداری است و آدم جمع کردن و لایک گرفتن و هورا کشیدن و غیره که دیگر هیچ اندر هیچ.
🔻خطاب این متن دلسوزان مردم و کشور هستند. کسانی که حقا و انصافا تلخی ها و زشتی ها و نقایص را می بینند و نمی توانند دم فرو بندند. حق هم همین است، سکوت نکنند و زبان به گلایه باز کنند. اما طبیعی است که برای این دسته خود گلایه و قلم گرفتن هدف نیست و غرض نهائی تغییر و اصلاح است.
🔻با این توصیف یک سوال کلیدی وجود دارد و آن اینکه کدام نقد سازنده است؟ آیا با این دست گلایه ها کار کشور جلو می رود؟ سودش به جیب مردم می رود؟ برای انقلاب مفید است؟ خلاصه بااین دست نقدها اخلاق و عدالت و عقلانیت رعایت می شود؟
🔻معیار ساده اینست؛
وقتی نقطه پایانی نقد و گلایه تان را گذاشتید، به حال مخاطب نگاه کنید. این روزها با وجود رسانه های اجتماعی خیلی فهمیدن حس و حال مخاطب بعد از خواندن یک متن یا دیدن یک عکس سخت نیست. از واکنش مخاطب در نظرات تا ابراز احساسات و تکرار متن های مشابه تا چه و چه. نگاه کنیم ببینیم اثر متن ما در مخاطب چیست؟
🔻کدام اثر؟ به واقع چه اثری را باید در مخاطب رصد کنیم؟ پاسخ روشن است: امید. امید به حرکت. امید به اصلاح. امید به تغییر.
🔻اگر مخاطب بعد نقد ما احساس کرد که در حال حرکتیم و تغییر میسر است یعنی دقیق نوشتیم. اما اگر حس ناامیدی داشت و از راه طی شده پشیمان شد و به ساز و کارهای انقلاب مثل مردمسالاری بدبین شد یعنی خطا کردیم.
🔻ناامیدی زمانی ایجاد می شود که مخاطب بعد از نقد کردن احساس کند نقدشونده، دیو است. اهریمن است. شیطان است. فاسد و خائن است. ناکارامد محض است و هیچ. چک کنیم ببینیم کدام مدل نقد ها با مخاطب چنین می کند.
🔻مسخره کردن، تحقیر کردن، موضوعات کوچک را بزرگ کردن، موضوعات اصلی را ندیدن، مشکلات و موانع را به حساب نیاوردن، مشکلات پیچیده را ساده تحلیل کردن، موفقیت ها را به هیچ گرفتن، حرکت های رو به جلو را در نظر نگرفتن، توان آدم ها را ندیدن و راه حل منطقی نداشتن و غیره ثمره اش می شود ناامیدی. میشود یاس و کینه و حقد و لجاجت و عصبانیت.
🔻مهم نیست چه کسی سرکار باشد؛ با هرکس چنین کنیم نتیجه اش یک کلام است: بن بست؛ و خیانتی از این بالاتر نیست. ظلم اکبر همین است و لاغیر.
کشور در شرایطی است که نیاز به حرکت دارد. مردم نیز بین این و آن فرق نمی گذارند. همه یک دست حاکمیت هستند. این روزها فقط و فقط باید تلاش کرد و کشور را جلو ببریم. مشکلات را رفع کنیم و بار روی دوش مردم را کمتر سازیم. به مدد الهی.
همشهری
@mahdian_mohsen
@alfavayedolkoronaieh
🔺به یزدان که گر ما خرد داشتیم..!
🔹انقلابیون اگر اندکی زیرک بودند، از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چنان دستاوردی برای نظام میساختند که نگو! برادر من! خواهر من! از چه چیزی ناراحتی؟ گوگل پلی را که همه استفاده میکنند؛ واتساپ را هم که همه دارند؛ ناراحتید که درآمد vpn فروشها کمتر میشود؟!
🔹اصلا اینها را رها کنید، بیایید سر اصل مطلب برویم. اول باید بپذیریم بخش اعظمی از جامعه همفکر من و شما نیستند؛ آنها دنبال رفع کامل فیلترینگ هستند؛ اتفاقا این روزها و در شرایط خاص مملکت که هم با تهدیدات نرم و هم با تهدیدات سخت مواجهیم[که البته دشمن غلط میکند]، وظیفه من و شما این است که از هر بهانه ای برای تقویت همبستگی استفاده کنیم و دل مردم را که دشمن از نظام سنگین کرده به دست آوریم و آنها را به پشتوانه ای برای انقلاب و کشور تبدیل کنیم؛ اکنون که حاکمیت گوشه کوچکی از فیلترینگ را برداشته، انقلابیون اگر زیرک میبودند آن را به اندازه رفع کامل فیلترینگ برجسته میکردند، سر دست میگرفتند و بعنوان هدیه ای به مردم تقدیم میکردند!
🔹اما حالا برعکس است؛ اصلاح طلبان که همیشه درخواست رفع کامل فیلترینگ را داشته اند، امروز همین اندک را هم بزرگنمایی میکنند و از آن بعنوان دستاوردی برای دولت پزشکیان استفاده میکنند؛ اما انقلابیون نمیتوانند آن را بعنوان دستاوردی برای کلیّت نظام معرفی کنند! معرفی که نمیکنند هیچ، مقابل آن هم ایستاده اند و حساسیت بیشتری هم ایجاد میکنند؛ اینجا مردم نه از شما انقلابیها، بلکه از حاکمیت ناراحت میشوند، چرا؟ چون شما خودتان را فقط نماینده حاکمیت معرفی کرده اید؛ پس فردا که در انتخابات برابر چوب خشک هم شکست میخورید مردم میگویند هواداران نظام چقدر اندک بودند؛ آنها ناخواسته خود را ضد نظام پیدا میکنند، نه اینکه خودشان بخواهند، چون شما اینگونه رفتار کرده اید؛ این در حالی است که حاکمیت را باید همه نظام و همه مردم تعریف کرد!
🔹واقعیت این است که فیلترینگ در ایران جواب نداده است؛ اساسا بی معنی هم شده است؛ یعنی چه که فیلتر کنیم، این طرف هم اپ داخلی بسازیم و آنجا بشود لانه ای برای تولید انشقاق در هسته سخت نظام! به پیر به پیغمبر زمانی که این اپ ها فیلتر نبودند انقلابیون متحد تر از امروز بودند! منظورم این نیست که از اپ های متخلف خارجی حمایت کنیم؛ خیر! بنده زمانی از این طرح های فیلترینگ هم حمایت کرده ام. اما میبینیم نتیجه نمیدهد؛ اپ ها هم تمکین نمیکنند، و مردم هم کما فی السابق در آنها حضور دارند و عملا هیچ چیز تغییر نکرده است!
🔹راهکارِ سربه راه کردن اپ های متمرد خارجی کارهای دیپلماتیک در کنار پیگیری کارهای حقوقی بین المللی و رسیدن به توافق است. قطعا کار سختی است، اما نشدنی هم نیست. باید کج دار و مریز کار را جلو برد؛ همانطور که کج دار و مریز انقلاب را از میان همه تهدیدها جلو برده ایم! گاهی اگر متفاوت فکر کنیم و منافع و مصالح را از دریچه های جدید تری ببینیم بد نیست!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
@alfavayedolkoronaieh
14 Be Vaghte Shaam (1403-09-25)Shahre Moghadas Ghom.mp3
23.21M
🔈 #به_وقت_شام
🔰 فصل سوم؛ قبیله سلمان، جلسه چهارده
* دخالت ممنوع! ؛ فرمان اهلبیت (علیهمالسلام) در مورد آتش آذربایجان [2:30]
⚜ تعیین وقت ممنوع، اما چشم به علامتها بدوزید؛ حکمت انتظار در کلام اهلبیت (علیهمالسلام) [4:51]
1⃣ رمضانِ موعود؛ وقتی آسمان راز ظهور را فریاد میزند [9:55]
2⃣ خروجِ سفیانی؛ بوی ظهور از فتنهها برمیخیزد [11:29]
3⃣ شرق در خیزش، شام در فتنه؛ خراسانی میآید [12:12]
4⃣ قتلِ نفس زکیه؛ قربانی مظلوم در طلیعه ظهور [12:25]
5⃣ زمینِ خشمگین و سفیانی مغلوب؛ خسف بیداء [12:36]
* مرگ سفید و سرخ؛ کابوسی که جهان را دربرمیگیرد [13:03]
* مترقّب باش تا قلبت زنده بماند؛ تفاوت عجله و امید در روایات [20:38]
* چشمبهراهی بیتاب؛ روایتِ بیقراری آیت الله بهجت [22:28]
✅ آرزوی ظهور؛ ابزار اهلبیت (علیهمالسلام) برای تربیت نسلهای مقاوم شیعه [32:39]
* اگر فردا ظهور باشد، من کجای داستانم؟ جملهای که اعتیاد ۳۰ ساله را شکست [46:08]
* #نزدیک_قلهایم؛ شوقی که دلها را به فتح پیوند میزند [52:25]
⏰ مدت زمان: ۵۵:۴۸
📆 ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
📲 مشاهده و دریافت مجموع جلسات #به_وقت_شام: 👇
https://taalei-edu.ir/workshop/480/a
#شام
#آذربایجان
#علامتهای_ظهور
#تربیت
#قم
🔔@Aminikhaah_Media
@alfavayedolkoronaieh