eitaa logo
علی یزدیان
106 دنبال‌کننده
731 عکس
665 ویدیو
168 فایل
روح وریحان
مشاهده در ایتا
دانلود
همسر شهید زنجانی با ۱۶ فرزند، ۱۰۰ نوه و ۱۰ نتیجه: نباید از فرزنددار شدن ترسید 🔹همسر شهید زنجانی با ۱۶ فرزند، ۱۰۰ نوه و ۱۰ نتیجه معتقد است روزی دست خداست و نباید مردم به ویژه زوج‌های جوان از فرزند‌دار شدن بترسند. 🔹این روایت‌ از مادر و همسر شهیدی است که پس از فوت همسرش، فرزندانش را به تنهایی و بدون حضور پدر بزرگ کرده و هم اینک با وجود اینکه ۷۶ سال دارد، اما بسیار سرزنده و شاد است. 🔹وی می‌گوید که همسرش هرگز فرزند آخرش را ندیده، یعنی دقیقا دو هفته قبل از به دنیا آمدن دختر کوچک و فرزند شانزدهم خانواده، شهید شدند. 🔹طاووس خانم آقامرادی می‌گوید که مرحوم همسرم خیلی بچه دوست داشت، موقع اعزام به جبهه از او خواسته بودند اسم بچه‌ها را بگوید: مکثی کرده بود و گفته بود: باید حاضر غایب کنم تا بدانم چند فرزند دارم. 🔹همسر شهید معتقد است که فرزند عصای دست پدر و مادر است و روزی فرزند دست خداست، نباید اینقدر زندگی را سخت گرفت و درگیر تجملات شد که فرزنددار شدن به موضوعی غیرممکن تبدیل شود. حالا امروز نیز همین است، وقتی دور هم جمع می‌شویم؛ حاضر غایب می‌کنیم. . .
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنان"مستقل‌ و قوی" وقتی متوجه اشتباهشون میشن که دیگه خیلی دیره، جذابیتشون از بین رفته، امکان تولید مثل و زایمان موفق ندارن و عکس سکسی گذاشتن و بیرون انداختن اندامهاشونم دیگه نگاه جنس مخالف رو جذب نمیکنه. متاسفانه بقیه عمرشون تاریک، ترسناک و دردناک میشه.
24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعار حمایت از قرآن و دفاع از پوشش برتر حجاب در هیات امام‌حسن علیه السلام و با مداحی آقای شالبافان
39.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر و مداحی متناسب با شرایط
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پروژه نفوذ از نمای نزدیک چهره ی واقعی پویانفر👇 تطهیر بعضی خواننده ها در برنامه ی محرم 🔻بارها گفته ایم نفوذ یعنی آنچه بوضوح مشخص نیست ⚠️سکوت مقابل این حرمت شکنی کمتر از سکوت مقابل قرآن سوزی نیست دادستان وظیفه ی لغو برنامه و برخورد با عوامل را دارد.
522.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجاب که واجب شرعی حرف خدا نیست ؟! تو ایام محرم برنامه ساختید چهارتا حرف خوب میزنید لا به لاش دوتا لگد هم به جمهوری اسلامی میزنن! کدوم جمهوری اسلامی؟ همون جمهوری اسلامی که به برکت وجودش محرما مراسم و برنامه عزا برای ارباب داریم./سبحان برکتی @BisimchiMedia
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن این ۲ دقیقه بر همه از جمله چادری‌ها واجب است! 🔹 برشی از سخنرانی 💠 اندیشکده راهبردی 🆔 @soada_ir
🎥 اثرات مخرب یک برنامه انحرافی و مشکوک بر ذهن و اعتقادات نسل های جدید و جوان انقلاب اسلامی صدای دلسوختگان درآمده است ،آیا دستگاه های امنیتی و قضایی به این بدعت گذاری های برنامه ریزی شده ورود پیدا میکنند؟ کانال خبری در ایتا‌بپیوندید👇. https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاقبل از عاشورا این ویدئو رو پخش کنید تا همه بفهمند وقتی رهبر فرزانه مون منع این کارهارو می کنند منشاء آنرا انگلیس و پیروان شیرازی می دانند👆خدا لعنت کنه همسران وخانواده های *بی غیرتشون را 🤲🏻🤲🏻🤲🏻*