ماری به نام شجاع در قبر!!
امام کاظم (علیهالسلام) می فرمایند:
هرگاه مومنی نزد برادر مومن خود بیاید و از او حاجتی بخواهد،این موضوع در حقیقت رحمتی از جانب خداست که به سوی او آمده،
اگر حاجت او را روا کند به ولایت ما که متصل به ولایت الهی است نائل شده است و اگر با این که توانایی دارد حاجت او را بر نیاورد؛
سلّط الله علیه شجاعا من نار ینهشه فی قبره إلى یوم القیامة؛
خداوند ماری از آتش( به نام شجاع در قبر )
بر او مسلّط کند که تا روز قیامت او را بگزد.
اصول کافی جلد 2 صفحه 196
داستان اُمّ داوود | پایگاه تخصصی مسجد
https://www.masjed.ir/fa/article/2618/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d9%8f%d9%85%d9%91-%d8%af%d8%a7%d9%88%d9%88%d8%af
استاد مؤیدی | شنبه۱۴بهمن۱۴۰۲۱۰.mp3
زمان:
حجم:
418.9K
ما از این ماه رجب خوب استفاده نکردهایم، برای درکِ بهترِ بقیهی این ماه، چه توصیهای دارید؟
شنبه ۱۴بهمن۱۴۰۲
https://eitaa.com/OstadMoayyedi/2309
برای عضویت در کانال «استاد مؤیدی» روی اینجا بزنید.
این وضعیت رسانه های خودکم بین و بی هویت است.
خبرگزاری هایی که با تبعیض خبری آنچه غیر واقعی است را به خورد مخاطب می دهند.
درخبر اول باکنایه به برنامه فیلترینگ،خبر از بازگشت بوستر فضاپیمای استارشیپ دارد .
این در حالی است که خود نظام سلطه به صورت هدفمند از رسانه های مخالف ترسان و در صدد مهار و توقف ایشان باعلم و اذعان به نقش مهم و اثر گزار آنها می باشد(خبر دوم)
و از سوی دیگر هیچ اشاره به عملیات ناموفق همین موشک در ادامه پرتاب داشته و نگاه منطقی و منصفانه را به مخاطب خود القا نمی کنند.(خبر سوم و چهارم)
یادمون باشد الان قریب به دوهفته ایالت کالیفرنیا به عنوان نماد تمدن زندگی غربی در آتش درحال سوختن هست و آتش نشان های اونجا گویا خواب و عاجز در برابر آتش قهر خدا
.
«اگر شما اعلم علما هم باشيد، ولى #زمانتان را نشناسيد، #محال است بتوانيد براى جامعه اسلامىِ امروز #مفيد واقع شويد. اگر ندانيم كه استكبار چه كار مىخواهد بكند و دشمنان ما چه كسانى هستند و از كجا نفوذ مىكنند، و اگر متوجه نباشيم كه در جامعه ما چه مىگذرد و چه مشكلاتى وجود دارد و علاجش چيست، و اگر اطلاع نداشته باشيم كه در جبههبندىهاى امروز جهان چه جايگاهى داريم، نمىتوانيم نقش واقعى خود را ايفا كنيم...
ما در طول تاريخ تشيع، به خاطر #عدم_آگاهى_علما از حقايق جريانات دنيا، خيلى ضربه خورديم؛ بخصوص در دويست سال اخير كه دنيا شكل جديدى پيدا كرد و استعمار پديد آمد و سياستها عوض شد و دولتهاى اروپايى وارد ميدان سياست جهانى شدند و به كشورهاى اسلامى تعرض كردند».
[رهبرانقلاب ۱۳۶۸/۰۴/۲۰]
سه دسته از زنان عذاب قبر ندارند و با فاطمه زهرا(سلام الله علیها) محشور خواهند شد:
1 ) زنی که سخت گیری های همسرش را تحمل کند و صابر باشد؛
2 ) زنی که در برابر بد خُلقی شوهرش صبور باشد؛
3 ) زنی که مهریه خود را به همسرش ببخشد.
خداوند در برابر انجام هر یک ثواب هزار شهید و یک سال عبادت به او خواهد داد.
وسائل الشیعه، ج 21، ص 285
🔹اخلاص آیتالله میلانی(ره):
"بعد از جریان 15 خرداد و این که رژیم حضرت امام را مدتها محصور و محبوس کردند، آقای میلانی در مشهد به دوستانی که برای عرض ارادت خدمتشان میرفتند رساله مرحوم امام را هدیه میدادند. ایشان مرجعی بود که خودش را قطعاً اعلم از امام میدانست، ولی رساله امام را به کسانی که به دیدنشان میرفتند هدیه میداد! کاری که در هیچجا سراغ ندارم که مرجعی رساله مرجع دیگر را به کسانی که به دیدنش میآمدند هدیه بدهد. ایشان وقتی اسم امام را میبرد، میگفت: «سلام الله علیه». هیچ نبود جز اینکه واقعاً خدمت به اسلام و نهضت شده باشد. ایشان از این کارها میکرد و آدم مخلصی بود".
🗓منبع:مصاحبه با آیتالله مصباح، فروردین ۱۳۷۷
۵ استدلال برای دلایل به کار بردن لفظ امام برای غیر معصوم
۱.واژه «امام» از نظر لغوى به معناى پیشوا، پیشرو، الگو، راهنما و کسى یا چیزى است که پیروى مى شود. چه پیشواى کفر و چه پیشواى ایمان. و در قرآن کریم هم کاربردهای مختلفی برای پیامبران الهی نظیر حضرت ابراهیم و هم برای پیشوایان کفر(فقاتلوا ائمه الکفر) به کار رفته است.
۲.در هر صورت کاربرد لفظ امام برای غیر معصومین که در صورتی که نسبت عصمت به آنان داده نشود، صحیح است.
ولى از نظر اصطلاح علم کلام، «امامت» منصبى است که به برخى از اشخاص اعطا مى گردد و از این نظر، تفاوتى بین امامت حضرت ابراهیم(ع) و امامت ائمه معصوم(ع) نیست.
۳.این کلمه، در بین مسلمانان گاهى به رهبران دینى - که داراى نقش برجسته اى بودند - نیز اطلاق شده است که البته معناى لغوى آن مراد است؛ نه این که کسى در مرتبه معصومین و یا پیامبران قرار گرفته باشد. مثلا در جوامع سنی امام غزالی یا در جوامع شیعه امام موسی صدر و ... به دلیل برجستگی علمی و مقبولیت اجتماعی آنان میان مسلمانان بکار برده می شود.
۴.همچنین علت اینکه امام خمینى(ره) به این لقب شهرت یافتند، به خاطر شرایط ویژه انقلاب و فرهنگ حاکم بر آن بوده است و در حقیقت ریشه در فرهنگ عمومى جامعه و آمادگى آن، جهت پذیرش این لقب براى حضرت امام(ره) دارد.
۵.پیرامون مقام معظم رهبری نیز با توجه به ویژگی ها و توانائی های برجسته و ممتاز ایشان در هدایت و رهبری دینی کشورمان و جهان ، و بار معنایی مهمی که واژه امام در ادبیات دینی و افکار عمومی جهان اسلام دارد ، قطعاً کاربرد لفظ امام برای ایشان نه تنها شایسته بلکه بایسته نیز می باشد.