eitaa logo
عمّار انقلاب
181 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
89 فایل
✨مَجمَع #عمّارهای انقلاب و زمینه سازان #ظهور✨ 💎 عن أمیر المؤمنین علی علیه السلام : لَا يَحمِلُ هَذَا العَلَمَ إِلّا أَهلُ البَصَرِ وَ الصّبرِ وَ العِلمِ بِمَوَاضِعِ الحَقّ... 🔴 انتشار حدأکثری مطالب جهت بصیرت افزایی با شما عزیزان👈 عمّار ولایت باشیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹 تذکر دکتر مهدی عسکری، نماینده‌ی بصیر و انقلابی مردم شریف استان البرز در دو حوزه‌ی 1⃣ امضای معاهده‌ی پاندمی جهانی سازمان بهداشت جهانی توسط دولت جمهوری اسلامی ایران؛ 2⃣ احتمال مواجهه‌ی جهان با قحطی مصنوعی در راستای برنامه‌های صهیونیسم جهانی و تلاش دولت برای اقدام به موقع نسبت به این احتمال 💢 امید بر اینکه مسئولان ذی‌ربط، را از دست ندهند. ✍️ مهندس شکوهیان‌راد 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 منطق حجاب‌استایل‌ها! برای حجاب استایل‌ها، منطق حجاب این است که فقط موهایشان پوشیده باشد؛ مابقی چیزها اهمیتی ندارد! گام بعدی آنها حذف چادر و جایگزین کردن عباهای رنگی است؛ این عباها هم به مرور زمان جذب‌تر و کوتاه‌تر می‌شود و نهایتا به شلوار و پیراهن می‌رسد. " سلمان نامی " 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
Khamenei.ir1264656129_997197372.mp3
زمان: حجم: 8.29M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس 🏷 | 📥 Khl.ink/f/50314 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
50.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس 🏷 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 ای لشگر صاحب زمان درست زمانی که شاید برخی از ما کم کم داشتیم از مردم و جامعه و آینده ناامید می شدیم ، صاحب اصلی این مملکت یعنی به گونه ای معجزه آسا و با یک شعر زیبا () ، دل های عاشقانش را به هم نزدیک می کند و در تهران و اقصی نقاط کشور ، رزمایش لشکریانش را جلوی چشم همه دشمنان و بدخواهان برگزار می کند ؛ با سربازان کوچکی که ان شاالله به زودی بزرگترین اتفاق تاریخ بشریت را در رکاب مولایشان رقم خواهند زد ... ✍"قاسم اکبری" 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Haj Meysam MotieeShahadatImamSadegh1399[05].mp3
زمان: حجم: 6.71M
▪️هیچکس با امام صادق نیست (روضه) 🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی 🏴 ویژه شهادت (ع)
🔴 لزوم انتقام بازدارنده اینکه سگ های صهیونیست در خیابان های تهران افسر ما را ترور و یا به مراکز نظامی و تاسیاست حیاتی ما تعدی می کنند و آمریکایی ها دست به غارت محموله نفتی ما می زنند خیلی زشت است و بایستی به مسئولین مربوطه به خصوص تصمیم گیران در شورای عالی امنیت ملی بر بخورد. نکند خدای ناکرده نحسی برجام نافرجام ، گریبان دولت انقلابی را هم گرفته که دشمن را اینقدر جسور کرده است. اگر به دلایل واهی مثل حفظ برجام و مذاکرات ، انتقام را به صلاح نمی دانید که وای بر ما ، اما اگر تصمیم واقعی برای دارید ، حتماً بایستی با پیوست رسانه ای همراه باشد و با لطایف الحیل مانند ضربه دشمن به گوش همه دنیا رسانده شود تا بازدارندگی ایجاد کند وگرنه زدن بدون بازتاب ، با نزدن فرقی نمی کند ... ✍"قاسم اکبری" 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 شهادت مهندس احسان قد بیگی از متخصصین صنایع دفاعی کشور در پی حادثه در یکی از واحد‌های تحقیقاتی وزارت دفاع در منطقه پارچین . 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🛑📷 با ادعای رسانه‌های صهیونیستی، انفجار در پایگاه پارچین در پی حمله پهپادهای کوچک مسلح مشابه حمله به کارخانه سانتریفیوژ در نزدیکی کرج رخ داده است. ظاهرا شهادت مهندس احسان قدبیگی توسط پهپادهای اسرائیلی رخ داده!! در پارچین! 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 چه کسی باید پاسخگوی این اقدامات اسرائیل در خاک ایران باشد؟! 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.