eitaa logo
عمّار انقلاب
181 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
89 فایل
✨مَجمَع #عمّارهای انقلاب و زمینه سازان #ظهور✨ 💎 عن أمیر المؤمنین علی علیه السلام : لَا يَحمِلُ هَذَا العَلَمَ إِلّا أَهلُ البَصَرِ وَ الصّبرِ وَ العِلمِ بِمَوَاضِعِ الحَقّ... 🔴 انتشار حدأکثری مطالب جهت بصیرت افزایی با شما عزیزان👈 عمّار ولایت باشیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
معجزه واکسیناسیون رو می‌ببینید میانگین فوتی هفتگی در عراق به صفر رسید✅ اوه ببخشید! ربطی به واکسیناسیون نداشته! عراقی‌ها ۷۰ درصدشون حتی یک دز هم واکسن نزدن! 💉💊پشت‌پرده کرونا در صریح نیوز 🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽 @SarihNews ✅عضویت سریع:🔵💎 http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb کانال پشتیبان در ایتا: @sarih_news کانال پشتیبان در تلگرام: t.me/sarihnews1401
🔺 اعتراف رسانه صهیونسیتی «terror alarm» به تلاش برای ترور سردار حاجی‌زاده و خرابکاری در منطقه نظامی پارچین 🔹این رسانه انگلیسی زبان و وابسته به اسرائیل نوشت: امیرحاجی زاده فرمانده ایرانی و مغز متفکر پهپاد سپاه هدف اصلی انفجار پارچین بود اما جان سالم به در برد. در عوض حداقل 4 افسر و دانشمند نظامی دیگر سپاه خنثی شدند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
شاگر اول WHO هم وارد بازی شد🙈 💉💊پشت‌پرده کرونا در صریح نیوز 🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽 @SarihNews ✅عضویت سریع:🔵💎 http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb کانال پشتیبان در ایتا: @sarih_news کانال پشتیبان در تلگرام: t.me/sarihnews1401
✳️به دنبال راهزنی دریایی یونان ✅ایران دو نفتکش متعلق به یونان را توقیف کرد و پرچم آنها را پایین آورد 🔹 پس از اینکه یونان نفتکش نفت ایران را که در نزدیکی یونان توقیف شده بود به آمریکا تحویل داد، ایران هم در اقدام متقابل دو نفتکش یونانی را در خلیج فارس متوقف کرد. @Iranic_Media 🇮🇷
🔴 الله اکبر 🔹خبر فوری: توقیف دوفروند در خلیج فارس فَمَن اعتدَی عَلَیکم فَاعتَدُوا علیه بمثلِ ما اعتدی علیکم(بقره ۱۹۴) پس هر کس به شما تعدی کرد ، همانند آن بر او تعدی کنید. 🔺 احسنت به مسئولینی که این تصمیم عزتمندانه را گرفتند و زنده باد پاسداران دریادلی که این ماموریت را انجام دادند ... ✍"قاسم اکبری" 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با خانواده شهید صیادخدایی 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴یک طیف قوی در داخل دو کشور ایران و آمریکا، مخالف بازگشت به برجام هستند . 👤امیرعبداللهیان در مجمع جهانی اقتصاد در داووس: 🔹من هم مثل وزیر خارجه آمریکا و رابرت مالی در برابر پارلمان کشورم با فشارهای زیادی مواجهم؛ یک طیف قوی در داخل دو کشور، مخالف بازگشت به برجام هستند . پی نوشت : 🔴 سخنی با وزیر محترم خارجه : «چنین مقایسه ای در صحنه های بین المللی عقلانی نیست» 🔰جناب وزیر محترم خارجه به نظر می رسد قبای وزارت خارجه برایتان خیلی ... 🔰برادر گرامی یک بار دیگر جمله ی بیان شده از سوی شما را با هم مرور می کنیم:«یک طیف قوی در داخل دو کشور ایران و آمریکا، مخالف بازگشت به برجام هستند.» 🔰هر چند این جمله تا حدودی درست است ولی مبنای مخالفت از سوی دو طیف مخالف ،در دو کشور ایران و آمریکا متفاوت است. 🔰در کشور آمریکا مخالفین اعتقاد دارند در توافق برجام از ایران کم باج گرفته شده و علاوه بر نابودی زیر ساخت های هسته ای باید بر قدرت موشکی و منطقه ای ایران هم فشار آورده شود و باید از ایران بیش از این باج گرفته شود. 🔰در کشور ایران مخالفین اعتقاد دارند برجام هسته ای بدون در نظر گرفتن شروط رهبری به نظام تحمیل شده و دشمن پس از نقد شدن شروط تحمیلی حاضر به اجرای وعده های نسیه نشده است و نباید دولت اصولگرا برای احیای برجام باج جدیدی علاوه بر باجی که دولت غربگرا به دشمن داده به نظام اسلامی تحمیل نماید. 🔴برادر محترم چنین مقایسه ی در صحنه های بین المللی توهین به منتقدان ایرانی است. ✍️سید ابراهیم میرپورفرد 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99
🔴واکنش کیهان به توقیف دو نفتکش یونانی توسط ایران: حالا نوبت کره جنوبی است کیهان نوشت: 🔹اکنون انتظار آن است که جمهوری اسلامی ایران تنگه هرمز را به روی نفتکش‌ها و شناورهای حامل کالای تجاری کره جنوبی نیز مسدود کند. 🔹مادام که این کشور بدهی ۷ میلیارد دلاری خود به ایران را پرداخت نکرده است، به شناورهای آن اجازه عبور از تنگه را ندهد و در همان حال معادل ۷ میلیارد دلاری که کره جنوبی به ایران بدهکار است، محموله‌های نفتی و تجاری آن کشور را توقیف و مصادره کند 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈ 📣 "حجامت اسلامی - درمان بسیاری از بیماری های ناشی از غلبه دم و بلغم" 🎙"فرق شیوه حجامت در مکتب طب اسلامی و مکتب طب سنتی!" 🕌 بخشی از سخنرانی استاد بـابائـی در جمع باصفای طلاب حوزه علمیه سیــادت 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرود سلام فرمانده تکمیل شد😍 دشمنای ما رو که خیلی ترسانده ببین که قلب دشمنا رو لرزانده فاطمه سادات شاه احمدقاسمی 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 گفتم: راز این همه سلام نونهال، نوجوان و جوان در چیست !؟ 🔹 گفت: "این همه آوازه‌ها از شه بود" 🔺 گفتم: چطور!؟ 🌹 گفت: یادت هست سال جدید، قرن جدید با یک سلام بغض آلود شروع شد ! تمام سلام‌ها امتداد همان سلام است که باید برسد به فرمانده اعظم و بزرگوار . 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.