eitaa logo
عمّار انقلاب
181 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
89 فایل
✨مَجمَع #عمّارهای انقلاب و زمینه سازان #ظهور✨ 💎 عن أمیر المؤمنین علی علیه السلام : لَا يَحمِلُ هَذَا العَلَمَ إِلّا أَهلُ البَصَرِ وَ الصّبرِ وَ العِلمِ بِمَوَاضِعِ الحَقّ... 🔴 انتشار حدأکثری مطالب جهت بصیرت افزایی با شما عزیزان👈 عمّار ولایت باشیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از رابطه‌ی بین اَرّه و چه می‌دانید؟! 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 برادران اهل سنت مولوی دارند ما علوی داریم. روزهای عادی زن به مسجد راه نمیده حالا شده حامی آزادی غربی زن و انقلاب جنسی. روزهای عادی علیه وحدته حالا مهسا (اهل سنت) شده دخترش. 📌هر وقت این مسئولان توانستند جلوی علوی را در قم بگیرید موفق میشوند جلو مولوی را در زاهدان بگیرند! 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
↙️ بی راهه نفاق ♨️ از سکوت خواص تا مشروعیت بخشیدن به اغتشاشات 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴نسبت دروغ به فرمانده کل قوا، منکری که از اغتشاشات بزرگتر و خطرناکتر است اتفاق برجام و فَتِف و... در حال تکرار شدن 🔻امیر سرتیپ کیومرث حیدری:افرادی که امروز بازیچه شده‌اند بدانند ایران عرصه جولان آنها نیست و نخواهیم گذاشت خون شهدا پایمال شود و در کوچه و خیابان‌هایی که به نام شهدا است دشمن قدم بگذارد. اگر امروز آن‌طور که جامعه انقلابی مطالبه می‌کند با این افراد برخورد نمی‌شود😡 اراده فرمانده کل قواست😡 ولی روزی که فرمان برخورد صادر کنند قطعا جایی در این کشور نخواهند داشت . ♦️اما آقا چه فرمودند ((حکم اینهایی که می‌آیند در خیابان یک جور نیست؛ ‌بعضی‌ها یا عامل دشمنند یا اگر عامل دشمن هم نیستند، هم‌جهتِ با دشمنند و با همان اهداف می‌آیند به خیابان؛ بعضی‌ها هم نه، هیجان‌زده‌اند؛ اینها یک حکم ندارند. این دسته‌ی دوّم را با کار فرهنگی باید درست کرد. دسته‌ی اوّل را نه، مسئولین قضائی و امنیّتی موظّفند کارهایشان را انجام بدهند. اینکه حالا کسی بگوید که آقا‌ فضا را امنیّتی نکنید، بله، ما هم موافقیم. تا آنجایی که ممکن است، فضای کشور نباید امنیّتی بشود؛ امّا کار فرهنگی در جای خودش، کار قضائی و امنیّتی هم در جای خودش.)) 1401/7/20 معلوم است که مسئولان مداوم میگویند امنیتی نشود و آقا اینگونه جواب داده اند... آقا فرموده اند (( کسی که میگوید رهبری در علن چیزی گفته اند و در خفا چیز دیگر و مخالف آن، گناه کبیره مرتکب شده است.)) 😡ظاهرا مسئولان طبق روال همیشگی کوتاهی های خود را گردن امام جامعه می اندازند... اگر آقا بگذارد، اگر آقا بخواهد و... و چقدر ولایت مظلوم است... ✳️قم مقدس رسانه افشاگر 🔻🔻🔻🔻🔻 @Qom_moqadas
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 داستان علمک 👈 پیشنهاد دانلود 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥از این به بعد اگه جرات دارید عمامه از سر روحانی بندازید.😁😅 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
17.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای درگیری روحانی رزمی کار با اهانت کنندگان به عمامه از زبان خود روحانی 🔺 ماجرای مسلح بودن این روحانی و روحانیت 😅 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
♨️ عمامه پیش از آنکه نماد لباس روحانیت باشد بیش از هزاران سال بخشی از لباس و پوشش خاص بخش مهمی از اقوام ایرانیان از سیستان و بلوچستان تا خراسان و کردستان و خوزستان و... بوده است. 💠 این نماد اما قرن هاست که به عنوان نماد خاص افرادی که عمرشان را در علم آموزی و فرهیختگی گذاشته اند و وظیفه انتقال علم و فرهنگ به نسل بعدی را به عهده گرفته شناخته می شود 💥 عمامه اما اکنون نماد حکومت شده است. حکومت متصدیان ابلاغ دین بعد از صدها سال تلاش مجاهدانه مستضعفان و عدالت طلبان ایرانی 🔺 هرجا حرف از دفاع از کشور و میدان جهاد و خدمت به محرومان بوده اولین ها عمامه بسرانی بوده اند که پیشاپیش جوانان به جهاد و خدمت شتافته اند. 🔺 حضور صدها و هزاران تن از طلاب جهادی در خدمت رسانی به سیل زدگان و حضور در بیمارستان ها و کمک رسانی در ایام کرونا و...نشانه ای از این مدعاست. 🔺 روحانیت به عنوان بیشترین قشری که به نسبت جمعیت در دفاع مقدس شهید تقدیم این انقلاب و کشور کرده است بخوبی با خون خود این سند را امضا کرده است. ⚠️ اینک که عمامه پرانی از سوی دشمنان دیرینه ایران و کینه توزان ضد دین از آن سوی مرزها تبلیغ و از سوی برخی ناآگاهان در اینجا اجرا می‌شود جای این سوالات وجود دارد⁉️ ⚠️ آیا عمامه پرانی نماد مبارزه با علم است؟ ⚠️ آیا عمامه پرانی علامت ناراحتی از خدمت به محرومان توسط روحانیت خدوم هست؟ ⚠️ آیا عمامه پران از حکومتی که کشور را از گزند دشمنان تیزدندان محفوظ داشته اند عصبانی اند؟ ⚠️ آیا روحانیتی که همیشه در مقابل دشمنان دین و ملت سینه سپرکرده و سرداده اند از پراندن عمامه هراسان خواهند شد؟ ⚠️ آیا بی احترامی به لباس علم و خدمت و فضیلت نشانه ای از تمدن است؟ ⚠️ آیا...؟؟ ✍ احمدی پرتو 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت 🔹فرمانده هوافضای سپاه: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک برای مقابله با سپرهای دفاعی هوایی ساخته است. 🔹این موشک جدید از همه سامانه‌های سپر موشکی عبور می‌کند و فکر نمی‌کنم تا دهها سال بعد هم فناوری پیدا شود که بتوان با آن مقابله کند. 🔹این موشک سامانه‌های ضدموشکی دشمن را هدف قرار می‌دهد و یک جهش بزرگ نسلی در حوزه موشکی است./فارس 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
32.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وقتی می‌گوییم زن در اسلام کریم است اگر بخواهیم فقط به یک گوشه از استعداد زنانگی که مادری است بپردازیم، زن خلیفه خدا در زمین می‌شود 🔷او خلیفه خالقیت می‌شود وبعد از تولد فرزند او تجلی ربوبیت الهی می‌شود و رشد وپرورش می‌دهد، با شیر دادن به فرزند تجلی رزاقیت الهی می‌شود. با مراقبت و رسیدگی تجلی شفای الهی می‌شود. بدون چشم داشت دوست می‌دارد فداکاری می‌کند و می بخشد ⏪اینگونه فقط بایک مادری می‌توان تجلی اسما الهی با زن را مشاهده کرد. ✍عالیه سادات به ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
این آخونده داره گریه میکنه ، نه بخاطر اینکه عمامه‌اش رو انداختن بخاطر اینکه تو همون بیمارستانی که داشت خدمت داوطلبانه به بیماران کرونایی میکرد زن و دو تا بچه‌هاش بخاطر کرونا فوت کردن اما اومد بیرون تا در سکوت گریه کنه که روحیه بیماران تضعیف نشه حالا برو عمامه بنداز ، نامرد 🗣 🇮🇷 نورالدین 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
♨️ ‏خب الحمدلله ارز ۴۲۰۰ که به سفره ملت نمی‌رسید و منشاء رانت و فساد و بی‌عدالتی بود، پس از جراحی اقتصادی به سفره ملت رسید و رانت و فساد و بی‌عدالتی هم برطرف شد. 🔺 آقای رئیسی عزیز! ما این روزها را می‌دیدیم که گفتیم نکنید! مسببان فاجعه را برکنار کنید تا مصیبت دیگری سر ملت آوار نکنند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.