eitaa logo
عمّار انقلاب
181 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
89 فایل
✨مَجمَع #عمّارهای انقلاب و زمینه سازان #ظهور✨ 💎 عن أمیر المؤمنین علی علیه السلام : لَا يَحمِلُ هَذَا العَلَمَ إِلّا أَهلُ البَصَرِ وَ الصّبرِ وَ العِلمِ بِمَوَاضِعِ الحَقّ... 🔴 انتشار حدأکثری مطالب جهت بصیرت افزایی با شما عزیزان👈 عمّار ولایت باشیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز 🔹عصر امروز سه فرد مسلح با تیراندازی به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع)، تعدادی از زائران را شهید و مجروح کردند. 🔹مهاجمان پس از ورود به شبستان امام خمینی و مضجع شریف، اقدام به تیراندازی به سمت زوار کردند. 🔹بین شهدا، پیکر تعدادی زن و کودک هم به چشم می‌خورد. 🔹۲ نفر از تروریست‌ها دستگیر و تلاش برای دستگیری نفر سوم ادامه دارد. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
منبع آگاه امنیتی: عامل حادثه تروریستی شاهچراغ، عنصر تکفیری- وهابی است 🔺 ظاهراً عامل حادثه تروریستی شاهچراغ، عنصر وهابی- تکفیری است که با سوءاستفاده از ناامنی‌های اخیر، دست به اقدام تروریستی زده است. 🔺 گویا تا الان ۱۵ نفر به شهادت رسیدند و ۴۰ نفر زخمی.😔 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
عمّار انقلاب
منبع آگاه امنیتی: عامل حادثه تروریستی شاهچراغ، عنصر تکفیری- وهابی است 🔺 ظاهراً عامل حادثه تروریستی
🔴 نورنیوز، رسانه وابسته به شورایعالی امنیت ملی: تروریست‌هایی که به حرم شاهچراغ حمله کردند،ایرانی نیستند 🔸 تروریست‌هایی که بعداز ظهر امروز به حرم مطهر احمد بن موسی(ع) ،شاهچراغ درشیراز حمله کردند دارای ملیت ایرانی نیستند. 🔸 در جریان حمله تروریستی بعداز ظهر امروز بهحرم مطهر شاهچراغ تاکنون ۱۵ نفر از هموطنانمان شهید و حدود ۴۰ نفر مجروح شده اند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
1.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت یکی از خادمان شاهچراغ از حادثه تروریستی ▪️موقع اذان از سمت زنان صدای جیغ آمد. ناگهان یک نفر به مقابل شبستان آمد و با کلاشینکف شروع به تیراندازی کرد. پس از آن به سمت حرم رفت و اطراف ضریح را به رگبار بست. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 جنایت تروریستی ‎ شیراز گام اول ‎ از سیاه‌پوشان مهسا امینی است اما گام آخر نیست. آن‌ها وعده تخریب تمام حرم‌های مطهر را داده بودند. ‎ @mr_nofoozi 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 تفاوت بین اون کسی که پاسگاه و پلیس را آتش می‌دهد با تروریست ، تنها داشتن یک اسلحه در دست هست. @mr_nofoozi 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
عمّار انقلاب
حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز 🔹عصر امروز سه فرد مسلح با تیراندازی به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع)
🔴 حمله کننده به زائران شاهچراغ تنها بوده است فرمانده انتظامی استان فارس: یک تروریست هنگام نماز مغرب از باب الرضا (ع) وارد حرم شده که بلافاصله بعد از تیراندازیاش بسمت مردم توسط مامورین مجروح و دستگیر شده و در حال بازجویی است. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
♦️‌ گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله تروریستی به شاهچراغ را بر عهده گرفت 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 شریکان داعش همه کسانی که به هر نحوی در آتش اغتشاشات و ناامنی ها دمیدند در ریختن خون زائرین شریکند. احمق ها نمی دانند اگر امنیت مملکت را خدشه کار کنند ، سگ هایی بسیار وحشی تر از خودشان میدان دار می شوند که به خود همین ها هم رحم نخواهند کرد ... ✍"قاسم اکبری" 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
لعنت بر «حسرت تان برای یک زندگی معمولی» که باعث شدید تا امروز زندگی ده ها نفر به پایان برسد. لعنت بر «بوسیدن به وقت ترسیدن» تان که باعث شدید تا امروز ده ها کودک جنازه پدرشان را ببوسند. لعنت بر شعار زن، زندگی، آزادی تان که پشت آن جز مرگ انسانها و ویرانی یک کشور چیز دیگری نیست... 🗣امیرحسین ثابتی 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.