eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
2.jpg
حجم: 7.91M
فایل با کیفیت طرح مخصوص به مناسبت سالروز شهادت شهید مجید قربانخانی🌹 @ammarabdi_ir
1.jpg
حجم: 8.11M
فایل با کیفیت طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید مجید قربانخانی🌹 @ammarabdi_ir
طرح مخصوص و به مناسبت سالروز شهادت شهید مجید قربانخانی🌹 @ammarabdi_ir
طرح مخصوص به مناسبت سالروز شهادت شهید مجید قربانخانی🌹 @ammarabdi_ir
طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید مجید قربانخانی🌹 @ammarabdi_ir
🍃از همان ابتدای تولد، همه نام را بر تو گذاشتند و گویی خدا از همان اول تورا عزیزخود کرده بود . . 🍃محجوبیتت تورا محبوب همه کرده بود و تو تنها عمه ی سادات را میدیدی . آنقدر خوب بودی که بوی شهادتت نه تنها پدرت را بلکه همه را مست کرده بود و دل کندن را آسان نمیدانستند. . 🍃صحبت پدرت را خوب آموخته بودی، تنها از خدایت میترسیدی و به یاد داشتی که او بهترین حافظ است و چه زیبا تورا در آغوشش حفظ کرد . . 🍃 معلوم است دیگر، نوکر که به مادرش برود همینگونه میشود ; پیکری همیشه جاوید در کربلای . . 🍃 آنقدر خوب بودی که خاک خان طومان نیز توان دل کندن از تورا نداشت . ما تورا در قلبمان داریم و تو نیز برای ما دعا کن... ✍نویسنده: 🌺به مناسبت سالروز شهادت 📅تاریخ تولد: ۱۸ فروردین ۱۳۶۷ 📅تاریخ شهادت: ۲۱ دی ۱۳۹۴ 📅تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ 🥀مزار: جاویدالاثر در کربلای خان طومان
IMG_20200405_195913_522.jpg
حجم: 3.34M
فایل با کیفیت طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید محمد اینانلو🌹 @ammarabdi_ir
طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید محمد اینانلو🌹 @ammarabdi_ir
🍂ما نسل شهید ندیده ای بودیم اما خبر نداشتیم که ندیده و رفیق نشناخته هم هستیم اما واقعه مقدس دفاع از حرم خوب تلنگری شد برای ما ندید بدید ها تا هم شهیدها را ببینیم در کنار خودمان و هم لمس کنیم رفاقت و را از نزدیک! البته خیلیها را دیدیم و خیلی ها را هم نه. . 🍁فریادهای محمد را در تشییع پیکر مطهر مصطفی هر کس شنید و دید به ظاهر و به حکم زمانه باید چیزی کاملا معمولی را می دید و می شنید اما زمان به ما نشان داد که اگر کسی به چشم خدابین و گوش خداجو، آن صحنه و آن فریادها را میدید و می شنید،درک می کرد که دارد یک را در حال یک گفتگوی کاملا رفاقتی می بیند. . 🍂محمد با بی تابی تمام، از رفیق خدایی اش، ، میخواست تا سلامش را به حضرت زهرا سلام الله علیها برساند و مدتی بعد معلوم شد مصطفی هم رفاقت را برای محمد تمام کرده است و سلامش را به حضرت رسانده است چرا که فکر میکنم به دو ماه نکشید و محمد جواب سلامش را گرفت و در پر کشید. . 🍁محمد آژند شهیدی بود که هم در کنارمان دیدیمش و هم با رفتارش رفاقت را که اکسیر عاقبت بخیری است جرعه جرعه به ما چشاند. . 🍂محمدجان! مرا هم رفیق خودت قبول میکنی؟حاضری در این بیستم دی ماه مثل مصطفی صدرزاده عزیز سلام شکسته ما را هم به محضر مادر شهدا سلام الله علیها برسانی؟💔 . ✍نویسنده: . 🌺به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد: ٢٧ تیر ۱٣۵٩ . 📅تاریخ شهادت: ٢۱ دی ۱٣٩۴ . 📅تاریخ انتشار: ٢۱ دی ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید: بهشت رضوان کهنز .
2.jpg
حجم: 1.19M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید محمد آژند🌹 @ammarabdi_ir
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید محمد آژند🌹 @ammarabdi_ir
♡بسم الله الرحمن الرحیم♡ . 🍃دانشجوی دانشگاه بود، درسش که تمام شد طبیعتا باید ادامه تحصیل می داد اما رفت سمت کار، همه اطرافیان تعجب کردند که او با آن همه هوش و استعداد، خصوصا که شرایط ادامه تحصیل برایش مهیا بود چرا این کار را نکرد به همین خاطر شروع کردند اصرار کردن به او تا باز هم ادامه تحصیل بدهد اما او قبول نکرد و همه را با یک جمله کوتاه جواب داد😌 . 🍃بعدها هم که توی کارش پیشرفت کرد و شد مسئول کل سازمان، اطرافیان که می دیدند ادامه تحصیل خیلی برای او ساده تر شده است باز هم اصرار کردند اما باز هم همان جمله قبلی را جواب داد:«با همین مقدار تحصیلات هم خیلی کارها میشود انجام داد که انجام نداده ام» . 🍃همیشه همینطور بود سعی می کرد بیهوده هیچ کاری را انجام ندهد. هدفی را در نظر میگرفت به سمتش حرکت می کرد و توی راه رسیدن به آن به هیچ حاشیه ای هرچند جذاب توجه نمیکرد، کاری هم به سرزنش باقی مردم نداشت . 🍃کل زندگی نه چندان طولانی اش به همین منوال گذشت، اصلا به همین خاطر رسیدن به هدف اصلیش که لقا خدا بود هم خیلی طول نکشید و در اوج به آن رسید😓 . 🍃مصطفی احمدی روشن با این خصوصیات حقیقتا نمونه و الگوی یک جوان است❣ . ✍نویسنده : . 🌺به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد : ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ . 📅تاریخ شهادت : ۲۱ دی ۱۳۹۰ . 📅تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید : امامزاده علی اکبر چیذر .