eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
3.jpg
حجم: 14.45M
#یلدای_شهدایی
بسیجی 🌿، رزمنده 🌸، جوانمرد، مرد باایمان 🌺، صبور🌴 ... . هرچه برایش از دایره المعارفِ دل❤️ ، مایه بگذاری ، باز هم کم است . گاهی در سالنامه ِ روزگار 📒، انسان هایی می آیند که می شوند کیمیای زمان؛ شهامت ها 🍃، رشادت ها 🌼و اخلاق خوبشان💐 ، همتایی ندارد و داغش بر دل تاریخ می ماند😔 .. . بعضی ها را خدا ، با ناز ☺️می خرد؛آرام ، آرام . مثلا، اول می شود بسیجی و بعد می شود فرمانده🌴 . در فرماندهی ، با یک انگشتِ به امانت سپرده در میدان جنگ، مقام ِ اول را کسب می کند .😊 . و چندی بعد با ستاره های⭐️ مجروحیت بر دوش ، برمی گردد. چشم👁 را صدقه ی راهی می کند که چشم ِ دل می خواهد تا به مقصد ِ قربه الی الله🌹برسد. گوش 👂را می بخشد؛ تا، ناسپاسی ِ اندک انسان هایی را نشنود😞 که از درک ِ رفتن و جنگیدنش عاجزند. . وقتی در پرونده 🗒جسمش، جانباز ۷۰ درصد را ثبت می کنند .می شود راوی داستان هایی که خودش ، بازیگر ِ نقش ِ اولش بوده و گاهی میان داستان ، سرفه هایش😓 جان می بخشد به قسمت هایی که با شیمیایی شدن رزمنده ها به پایان می رسد.😭... . معلم می شود. برای آن هایی که به تازگی در راه ِ عشق ❤️پا گذاشته اند👣.. . اندکی بعد با دستی آسیب دیده و چشمی مجروح ، استاد دانشگاه ِ کُلُّنا عباسک یا زینب (س)🥀 می شود .. از جا ماندن دلگیر 😞است ... کبوتر🕊 دلش، چند وقتی است ؛ بدجور هوای پریدن 😥دارد.با شهادت روح الله قربانی، دلش💔 می شکند، بغضش می ترکد و مروارید اشک هایش😭 ، آب پشت سرش می شود برای دوباره راهی شدن ... . و مدتی بعد ،خدا خریدارش می شود😍 و چه خوش سرانجامی است ، سرانجام عاشقان.🥀... به قول پرویز پرستویی : ( شهید سعید سیاح طاهری ، مردی برای تمام فصول است) کاش به جای کلاس های فوق برنامه ، ساعتی هم به مطالعه👓 مرام و معرفتش بپردازیم و هزاران رتبه معرفتی کسب کنیم.اندکی وقت ⏰بگذاریم تا بدانیم قطره قطره ❣️خون دادند تا اکنون ، طعم فصل های زندگیمان را در آرامش 😊بچشیم ..از ترکش هایی😢 بگوییم ؛ که برایش سوغات جبهه شد؛ تا این روزها با ترکش گناهانمان😭 ، دل امام زمان را خون نکنیم💔😔 ... . 😥نمیدانم این روزها ، چرا غافلیم😓 . . ✍️طاهره بنائی (منتظر ) .
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزار شهید محمد حسین محمد خانی ... #استوری
جای خالی 💐 . جای خالیت را با هیچ چیزی نمی توان پر کرد.😔 این روزها، دلتنگی ،سخت ترین درد ِ نهفته در درونم است😞 مثلا ،همین یلدایی که گذشت😥..قاب عکست، یادآور نبودنت و من باید دختر ِ صبور ِ روزهای بدون پدر باشم .. . پدرم ..یادت می آید ، ناراحت بودی😞 .. می گفتی تا کی باید خبر شهادت دوستانم را به خانواده هایشان بدهم ..پس چرا نوبت من نمی شود😓. دیدی خدا تو را هم گلچین کرد🥀... . آن روز که خبر شهادتت را شنیدم فهمیدم که دخترها چقدر بابایی اند.😭 چه شب هایی که با بغل کردن عکست خوابم برد 😢.. . وقتی خبر جاوید الاثر شدنت را شنیدم ، مونس روزهایم یک فیلم کوتاه از زمان شهادتت بود😔 ..راستی شنیده ام از پهلو تیر خورده ای😭 و به یاد حضرت مادر😓 سه بار یا زهرا گفته ای . . پدرم ، من سه سال منتظر برگشتت بودم اما نمی دانستم تو در شب عروسیم💍 ، برمی گردی ...آمدی تا دخترت را به خانه بخت بفرستی و چه هدیه ای🎁 زیباتر از برگشتنت..🌹 . آن پرچم🇮🇷 سه رنگ و استخوان هایت😔 ، مرهم تمام روزهای نبودنت شد و من، حضورت را با تمام وجودم احساس کردم😍 ...مثل امروز چهارمین روز دی ماه، در بهشت زهرا ، آمده ام تولدت را جشن بگیرم ..شاهد این تولد هم شهید گمنامی🥀 که کنارت آرام گرفته است.... آن روزها ، هرگاه گفتم آرزو کن و 🎂شمع ها را فوت کن گفتی شهادت❤️... . امروز ظهور پدرمان، 💚 آن غائب از نظر، را آرزو کن ..تا آمدنش ، خبر ِتیتر ِ اول روزنامه ی این روزهایمان باشد.... . ❤️تولدت مبارک پدر آسمانی من❤️ . ☘️به مناسبت تولد شهید مدافع حرم سعید انصاری ☘️ . ✍️به قلم طاهره بنائی .
📣واقعه کربلا تمام نشده است.... . علی اکبرها و ابوالفضل ها گرداگرد حرم می گردند 😊تا کسی نگاه چپ به حرم عقیله بنی هاشم نکند.. . . چیزی عوض نشده است ‌.. عده ای هم چون مردم کوفه 😔، شمشیرهای⚔ طعنه را با زرق و برق دنیا تیز می کنند ... . رزق ِ هرروزش زیارت عاشورا🌹 با صد لعن و صد سلام بود😍...پاسدار علی شاه سنایی را میگویم...آنقدر خواند تا اذن میدان از ارباب☘ گرفت. در نماز شب هایش ، شهادت 😍خواسته بود. .‌.رفت و شهید شد😔🥀... . وقتی پیکرش برگشت 😞، مانند اهالی شام ، خانواده اش ، به جای تسلی خاطر ، فقط طعنه شنیدند.😞..طعنه ای از جنس پول...😭چند میلیون پول می دهند‌.. خنجری شد🗡؛ که بر قلب ِ داغدارشان ، زده شد و خون ِ جگرها❣ خوردند... . آهای آقای روشن فکر ❗️، چند میلیون میگیری تا یک بند ِانگشت ِ فرزندت را فدا کنی؟ . یا شما خانم ِ آسوده خاطر ، با چندمیلیون پول 💳 ، عوض می کنی؛ لحظه ای را که فرزندت ، بهانه پدرش را بگیرد😞 و تو نتوانی آرامش کنی😔😔😔.... . یا شما، جوان به ظاهر دانشجو👨‍🎓...چند میگیری تا درس و دانشگاه و به قول خودتان این روزهایی که باید جوانی کنی🤵 و خوشگذرانی را رها کنی ؛ تفنگ به دست ، خودت را به یک گروه محاصره شده 😓برسانی..... . حتی تصورش هم رعشه😨😰 به جانتان می اندازد.‌... . طعنه زنان ِ در ظاهر انسان ، که ثمره حرف هایتان سکته ی پدر شهید😥 شد، چگونه شب ها راحت😴 سر بر بالین می گذارید در حالی که با حرف هایتان یک خانواده ی شهید شب تا صبح می سوزنند 😔😞و دم نمی زنند... . آهای خبرنگاران افتخاری کوچه و محله ، مواظب تاوان اشک های😭 مادر شهید باشید که دلش را شکستید 💔؛ وقتی، بهای جان رفته ِ پسرش را با پول تعیین کردید.😒.. . اگر مرهم زخم نیستید حداقل نمک زخم هم نباشید...😡 . دلم پُر است ؛آنقدر پُر که اضافه اش از چشمانم می ریزد.😭😭😭😭😭😭😭 . ✍به قلم طاهره بنائی (منتظر) . # طعنه