eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃باز هم از راه رسید ایی دیگر آقای من تو نیامدی... تو ای صفای ضمیرم چرا نیامدی؟ چگونه بهانه بگیرم که چرا نیامدی؟ دعا پشت دعا که بیایی... و گناه پشت گناه برای نیامدنت؟ هرچند که تمنای فرج میکنیم شرمنده ام که با واژه انتظار بد تا کردیم... . 🍃آقای من این جمعه هم صدای آمدنت به گوشم نرسید؛ چه تکراری سخت تر از تکرار نیامدنت؟ تکرار مکرر تلخ ترین های این جمعه ها بی حضور تو....💔 . 🍃آقا جان شرمنده ام که میگویم اما زمان غیبت خود را به انتها برسان... قسم به مادرت که سخت میشود بی تو صدای آمدنت را به گوشمان برسان... کنار تربت مادر به وقت نافله ات.. دعا خود را به یاری این گدا برسان...🤲 . ♥️ اللهُمَ صَلِی عَلی مُحَمدٍ وَ آل مُحَمَد وُ عَجِل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدوهُم مِنَ الجِنِ وَالاِنس مِنَ اَوَلینِ وَ الاخَرین. . نویسنده : . .
26.jpg
حجم: 2.74M
فایل با کیفیت طرح جدید جمعه های انتظار❤️ @ammarabdi_ir
طرح جدید جمعه های انتظار❤ @ammarabdi_ir
🍃فرمان،بالاتر از هر فرمانی بوده و اطاعتش واجب تر از اطاعت هر کسی است و هر کسی عملا با احکام خدا مخالفت کند اطاعت او حرام و مخالفتش واجب است. . 🌱شهید سید مجتبی نواب صفوی از تبار پیامبر خدا بود که او را به مادرش بخشیدند، مادری که قبل از بدنیا آمدن فرزندش در خواب یک عبای یمنی را از دستان فضه خدمتکار حضرت زهرا(س) گرفته بود و مادر دانست فرزندش بوی محمدی دارد. . 🍃رشادت ها و از خود گذشتگی های شهید نواب صفوی و یارانش در پیشانی تاریخ حک شده است، همان ها که جانشان را برای اسلام فدا کردند و جام را در تمامی لحظات زندگیشان طلب مینمودند. . 🌱آن هنگام که سید الشهدا در عالم خواب بازوبندی به دست راست این شهید بست که مزین به این نوشته بود( ) خواست به آنها مژده دهد که در راه اسلام و برای پابرجا نگهداشتن ستون‌های اسلام فدا می‌شوند و شهادت روزی آنها خواهد شد.آنان جزو کسانی بودند که برای رگ و پوست و گوشت و خونشان را به ودیعه می‌گذاشتند. . 🍃و چه زیباست مانند مادر بزرگوارشان در راه محافظت از اسلام جانشان را فدا کنند و راه و رسم آن را برای ایندگان باقی بگذارند. . 🌱به راستی اسلام پا بر جا خواهد ماند تا تتمه و باقی مانده ی آل محمدصلی الله علیه وآله ... . ✍نویسنده : . 🌺به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد: ۱٣۰٣ . 📅تاریخ شهادت: ٢٧ دی ۱٣٣۴ . 📅تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ . 🥀مزارشهید: وادی الاسلام قم .
1.jpg
حجم: 1.8M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید نواب صفوی🌹 @ammarabdi_ir
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید نواب صفوی🌹 @ammarabdi_ir
🍃خانه، بوی خداحافظی می دهد، مدتی است بوی دود و هیزم سوخته مهمان خانه شده و صاحب خانه برای سفری که در پیش دارد آماده می شود😔 . 🍃سینه کوچک هنوز داغدار بغض کوچه و سیلی است. آشفته است از وصیت مادر و پیراهن کهنه و ظرف آبی که هر شب باید کنار لب تشنه بگذارد... . 🍃حسین برای شفای مادر دعا می کند. زهرا با صورت نیلی از رو می گیرد و بعد از مدتی، با دیدن تابوت لبخند می زند. چند وقتی است در قنوت نمازهایش "اللهم عجل وفاتی سریعا " را زمزمه می کند🥺 . 🍃طعنه های مردم مدینه دلش را آزرده. این جماعت تا دیروز از گریه زهرا در فراق پدر، پیش علی شکایت می کردند و امروز می خواستند، علی را برای ببرند. . 🍃اما زهرا پای علی ایستاد. پای و امام زمانش. به قیمت سوختن بین در و دیوار، فداشدن محسنش، به قیمت سوختن بازویش از غلاف شمشیر و نیلی شدن صورتش😞 . 🍃دلش از نامردی مردم گرفته است. چه کسی می داند بر زهرا چه گذشته است که تمنا می کند:"یا علی غسلنی فی الیل، کفنی فی الیل دفنی فی الیل و لا تعلم احدا" . 🍃در این میان امان از دل علی که به مصلحت صبری که برایش مقدر شده بود پیشه می کند. با دیدن در سوخته، غیرتش بغض می کند و با دیدن مسمار دلش می شکند. با دستهایی که را فتح کرد، برای همسرقدکمانش تابوت می سازد و زهرایش را شبانه غسل میدهد و کفن می کند و به خاک می سپارد😭 . 🍃امان از دل علی که جز چاه کسی امانت دار رازها و دردهایش نبود. درد بازوی ورم کرده زهرا، درد یتیمی فرزندانش وقتی آستین به دهان برای مادر می گریستند، دردتنهایی و درد سلام هایی که بی جواب ماند😓 . پرستوی زخمی علی پرزده تا آسمون🖤 . ✍نویسنده : . 🥀به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۹ .
3.jpg
حجم: 795.6K
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها🖤 @ammarabdi_ir
طرح جدید به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها🖤 @ammarabdi_ir
🍃یک هفته قبل از از سوریه به خانه آمد. پنجشنبه شب بود، نصف شب دیدم صدای ناله گریه می آید. رفتم در اتاقش از همان لای در نگاه کردم، دیدم جهاد سر مشغول دعا و گریه است و دارد با صحبت میکند. دلم لرزید ولی نخواستم مزاحمش شوم. وانمود کردم که چیزی ندیده ام. . 🍃صبح موقعی که جهاد میخواست برود موقع خداحافظی نتوانستم طاقت بیاورم از او پرسیدم پسرم دیشب چی میگفتی؟ چرا اینقدر بی قراری میکردی؟چیشده؟ جهاد خواست طفره برود برای همین به روی خودش نیاورد و بحث را عوض کرد من بخاطر دلهره ای که داشتم اینبار با جدیت بیشتری پرسیدم و سوالاتمو با جدیت تکرار کردم. گفت: چیزی نیست مادر داشتم نماز میخواندم . دیگر دیدم اینطوری پاسخ داد نخواستم بیشتر از این‌ پافشاری کنم و ادامه بدهم گفتم باشه پسرم! مرا بوسید و بغل کرد و رفت... . 🍃یکشنبه شب فهمیدم آن شب به و امام زمان چه گفته و بینشان چه گذشته! و آن لحن پر برای چه بوده است !. . راوی: . 🌺به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۷۰( ۲ مه ۱۹۹۱) . 📅تاریخ شهادت : ۲۸ دی ۱۳۹۳(۱۸ ژانویه ۲۰۱۵) . 📅تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید : روضه الشهیدین ضاحیه جنوبی بیروت .
IMG_20200501_091009_314 (1).jpg
حجم: 1.2M
فایل با کیفیت طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید جهاد مغنیه🌺 @ammarabdi_ir
طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید جهاد مغنیه🌺 @ammarabdi_ir