eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر
4.7هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
939 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️مخبر: بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران آزاد شد معاون اول رئیس‌جمهور: 🔹دشمنان با تمام توان خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور بسیج شده‌اند. 🔹بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، نفت، صنایع و معادن وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده‌ است. 🔹چند روز گذشته چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شد و در چرخه اقتصاد قرار گرفت. 🔹کل نیاز کشور را در نیما تامین می‌کنیم، اما بدون اینکه تبادلی صورت بگیرد، دلار می‌شود ۴۵ هزار تومان! 🔹ارز معامله شده در بازار غیررسمی در روزهای اخیر در حد یکی دو میلیون دلار بوده است.
✳️واکنش وزیر اقتصاد به نامه شورای رقابت به بورس خاندوزی: 🔹مجوز عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس داده شده است. 🔹نامه شورای رقابت در شورای عالی بورس مطرح و در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد. 🔹همچنین با شورای رقابت هم صحبت شده تا تعارض تصمیمات ایجاد نشود.
✳️تصویب بسته جدید تحریمی علیه ایران در اتحادیه اروپا 🔹سوئد، رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا اعلام کرد که وزرای این نهاد روز دوشنبه بر سر بسته جدید تحریم‌ها علیه ایران به توافق رسیدند. 🔹این بسته جدید تحریمی به بهانه حقوق بشری و ادعای سرکوب معترضان تصویب شده است. 🔹هنوز جزئیات این بسته تحریمی اعلام نشده است. پیش از این رویترز به نقل از دو مقام دیپلماتیک گفته بود که در بسته جدید تحریمی ۳۷ شخص!!!!! مورد هدف قرار گرفته‌اند.