چگونه می توان کم کاری نسبت به این نوجوانان را توجیه کرد؟😞
با نادیده گرفتن دستور رهبری برای حکم امید آفرینی و نشان دادن واقعیت های کشور برای نوجوانان ، چگونه می توان ادعای حزب اللهی بودن داشت؟😔😔😔
این گوشه ای از بازخورد نوجوانان کشور پس از تماشای مستند #بذرامید است.
با جمله یکی از دانش آموزان اشک ریختم که نوشته بود: « خواهشا ما دانش آموزان را فراموش نکنید. گاهی اوقات آدم ها نیاز به یک جرقه دارند که حرکت کنند»😓
#بازخورد
#اکران_بذرامید
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر مدیر محترم مدرسه فرزانگان امین ۳، سرکار خانم شیری
پس از اکران مستند #بذرامید
«...دیدم که دانش آموزانم به مستند واکنش نشون میدهند و جذب مستند شدند برای من جالب بود...»
⭕️مهم: تعامل آموزش و پرورش با یک تیم جوان مستقل رسانه ای شهر، نشان از هوشمندی این اداره دارد. این تعامل و به خط کردن مدارس برای اکران یک اثر، نشان از این دارد که اگر گروه های رسانه ای و اندیشه ای، محصول قابل استفاده ای برای آموزش و پرورش داشته باشند، چه ظرفیت بزرگی برای جریان سازی در سطح مدارس شهر وجود خواهد داشت.
👈بسته ویژه #بذرامید در دهه فجر در دو سانس ۸ و ۱۰ صبح آماده همکاری با مدارس و مجموعه های دانش آموزی است.
برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از شرایط بسته با شماره زیر تماس برقرار فرمایید.
📞09370933432
شما دعوتید به نخستین و ریشه ای ترین جهاد برای نوجوان کشور
#آموزش_پرورش
#تعامل_راهبردی
#ناحیه_دو
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹بازخورد تصویری دانش آموزان گلستانیان پس از اکران مستند #بذرامید
«این مستند به ما نشان داد که فقط در خارج کشور کار های مهم انجام نمی شود، ما در ایران هم می توانیم کار های بزرگ انجام دهیم»
▪️دانش آموزان پس از تماشای این مستند، خواستار گردش های علمی شدند که آن ها نیز بتوانند همانند بذرامیدی ها با واقعیت های کشور آشنا شوند.
🔻#بذر_امید، داستان گردش علمی است که در آن دانش آموزان مدرسه فرزانگان پس از بازدید از یک شرکت دانش بنیان صحبت های شنیدنی درباره این گردش برای ما می کنند.
👈بسته ویژه #بذرامید در دهه فجر در دو سانس ۸ و ۱۰ صبح آماده همکاری با مدارس و مجموعه های دانش آموزی است.
برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از شرایط بسته با شماره زیر تماس برقرار فرمایید.
📞09370933432
شما دعوتید به نخستین و ریشه ای ترین جهاد برای نوجوانان کشور