2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مراسم عزاداری دهه سوم محرم🏴
💠سخنران
👈استاد حسین انصاریان
🔸️مرثیه سرایی
👈حاج حسن اخباری
📅از روز دوشنبه ۹ مهرماه ۱۳۹۷
🕕شروع مراسم از ساعت ۶ صبح با زیارت عاشورا
تهران-میدان قیام-خیابان ری-حسینیه هدایت
🆔️ @ansarian_ir
🔍 #مطالب_برگزیده
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ عناد و جهل، عامل سقوط شمر
🆔 yon.ir/2oSnC
✒️ بررسی مذهب شهدای کربلا
🆔 yon.ir/brFZC
✒️ ارزش خرج كردن در راه اباعبدالله الحسین عليه السلام
🆔 yon.ir/WH3WD
✒️ برنامه سخنرانی استاد انصاریان در دهه سوم محرم
🆔 yon.ir/8Jatl
📱 کانال استاد انصاریان
🌐 @ansarian_ir
#خبر
✅ استاد انصاریان: برای دو روز دنیا، آخرت ابدی را از دست ندهید/ در برابر فقر و مشکلات شرح صدر داشته باشید
🔻خداوند مهربان برای اینکه انسان خودش را در برابر طوفان بلاها و مصائب و مشکلات نبازد، ارزش های وجودی خود را از دست ندهد، دنیا و آخرتش را بر باد ندهد، ساختمان عقل و فطرت و ایمانش را در معرض خرابی قرار ندهد، یک طوفان شکن سر راه زندگیش قرار داده و نام این طوفان شکن را قرآن گذاشته است. هیچ کسی از هجوم این بلاها، مصائب و مشکلات در امان نیست، امان و پناهگاه قرآن است، با قرآن مجید می توانید زیان و ضرر بلاها و شرّ مصائب را برطرف کنید.
🔻یکی از دانشمندان بزرگ اهل سنت جمله زیبا و بی نظیری دربارۀ امیرالمؤمنین(ع) دارد، خلیل بن احمد می گوید: «احتیاج الکل الیه» همه عالَم در همۀ امور به او نیازمند هستند «و استغنائه عن الکل» و علی بن ابی طالب(ع) از کُل بی نیاز است؛ به عبارت ساده تر همه گدای او هستند و او گدای هیچ کسی نیست، این دلیل بر این است که علی بن ابی طالب(ع) امام کُل است و «دلیلٌ علی انهُ امامُ الکل» یک حقیقت ثابت شده ای است.
🚩ادامه خبر در لینک زیر👇
👉 yon.ir/Exu55
🆔 @ansarian_ir
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#پاداش
👈 پاداش عزاداری
👈 عزاداری به سبک امام صادق(ع)
📆محرم ۱۴۴۰
حسینیه هدایت
⏳مدت ۳ دقیقه
🗂حجم ۸ مگابایت
👈متن و صوت کامل این سخنرانی👇
yon.ir/UIPhl
🆔@ansarian_ir
تهران-حسینیه هدایتجلسه_اول_سخنرانی_استاد_حسین_انصاریان.mp3
زمان:
حجم:
11.47M
🔍 #صوت_سخنرانی
🎤استاد حسین انصاریان
🕌حسینیه هدایت/جلسه اول
🌙 دهه سوم محرم 1440
📆 9 مهر1397
⏳مدت زمان 47:47 دقیقه
🗂 حجم:10/9 مگابایت
🆔 @ansarian_ir
🔍 #مطالب_برگزیده
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ اهمیت زیارت اربعین در روایات، در کلام استاد انصاریان
🆔 yon.ir/S3Cac
✒️ چرا امام حسین(ع) اقدام به ذخیره آب نکرد تا دچار بیآبی نشود؟
🆔 yon.ir/oMWiM
✒️ خبر حضرت زينب(س) درباره ساختن بارگاه برای سیدالشهدا(ع)
🆔 yon.ir/BSn08
✒️ چرا هرکس بر امام حسین (ع) بگرید بهشت بر او واجب میشود؟
🆔 yon.ir/NO6iF
📱 کانال استاد انصاریان
🌐 @ansarian_ir
#خبر
✅ استاد انصاریان: شیطان شما را وادار می کند هر تهمتی را به خدا بزنید/خدا احدی را شیطان نیافریده است
🔻ابلیس مؤمن، عابد، عبدالله و بندۀ واقعی خدا بود، اما در درگیری با خدا به خاطر آدم کافر شد.
🔻 خداوند نام هر کسی که وارد میدان شرّ، کبر، ذلالت، دزدی ارزش ها و خطر شد را شیطان گذاشت.یعنی بندگان من! ابلیس را من ابلیس خلق نکردم، ابلیس شد؛ شیطان را من شیطان خلق نکردم، شیطان شد؛ نه شیاطین جنی و نه شیاطین انسی را من شیطان نیافریدم.
🔻خدا فرعون، نمرود، یزید و دیگران را در رحم مادر شیطان نیافرید، آنها شیطان شدند؛ هوای نفس، ریاست طلبی، جمع کردن نیرو برای پیاده کردن شهواتشان آنها را تبدیل به شیطان کرد.
🔻خدا احدی را شیطان نیافریده، پس اینجا کسی نمی تواند گردن خدا بگذارد و بگوید تو که می خواستی ما آدم خوبی شویم پس چرا این قدر دزد سر راه ما گذاشتی؟ خدا نگذاشته، آنها دزد ما نبودند، آنها دزد شدند. شما خود را در اختیار دزد قرار ندهید، شما جیبتان را پیش دزد باز نکنید، شما ارزش هایتان را به دزد ندهید.
🚩ادامه خبر در لینک زیر👇
👉 yon.ir/E3H85
🆔 @ansarian_ir