راه وصل، پویشی برای ارتقای بینش معرفتی دهه هشتادی ها
🔹به همت سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، نمایشگاه «گذر علم و معرفت»، با حضور غرفه های فرهنگی و قرآنی متنوع، از جمله غرفه موسسه جوانان آستان قدس رضوی، در پیاده راه آیت الله واعظ طبسی(ره)، در جوار حرم مطهر رضوی، در حال برگزاری است.
🔹در غرفه موسسه جوانان آستان قدس، مسابقه ملی کتابخوانی راه وصل، به مخاطبان معرفی می شود. هدف از برگزاری مسابقه ملی کتابخوانی راه وصل جریانسازی معرفتی در بین اقشار مختلف جامعه، به ویژه نوجوانان و جوانان است. این مسابقه با آغاز مبارک ماههای رجب، شعبان و رمضان شروع شده و احتمالا تا دهه کرامت ادامه دارد.
👇متن کامل خبر:
https://astan.ir/9luxGd
@aqr_ir
4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سخنان احمد شجاعی درباره دلیل اصلی میل به زیارت امام رضا علیهالسلام
🖋یادمون باشه اینما نیستیم که قصد زیارت میکنیم،بلکه این حضرت هستن که اول دعوت به حضور می کنن و بعد...
دل هوای دیدن درگاه این آقا کند
مرهم درد و دوای خویش را پیدا کند
@aqr_ir
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز طبیعت در بهشت ایران
🌱بسیاری از زائران و مجاوران حرم امام رضا (ع) روز ۱۳ فروردین خود را در حرم مطهر سپری کردند و دلهای خود را به ضریح امام رئوف گره زدند.
@aqr_ir
تصاویر زیبای حرم مطهر رضوی را از دید استودیو جیبلی ببینید.
@aqr_ir