🔰گزارش تصویری «بخش دوم»
🌺صبح امروز و فاطمه، زهرا و مریم با چادرهای سفید و دلهای پر از شوق، همراه خانوادههایشان به مصلی رفتند. امسال اولین رمضانی بود که روزه گرفته بودند و حالا برای اولین بار قرار بود نماز عید را به امامت رهبر بخوانند.
🌺وقتی صدای تکبیرها در فضای بزرگ مصلی پیچید، قلبهای کوچکشان تندتر میزد. ایستاده در صفوف منظم، احساس میکردند بخشی از چیزی بزرگتر و باشکوهتر هستند. پس از نماز، لبخندهایشان از شوق و غرور میدرخشید.
🌺مریم با خوشحالی گفت: «چه حس خوبی بود که کنار اینهمه آدم نماز خوندیم!» فاطمه اضافه کرد: «و به امامت رهبرمون! هیچوقت یادم نمیره.»
امروز برایشان فقط یک عید نبود؛ آغاز سفری بود به سوی ایمان و وحدت.
#جشن_بندگی
#نوجوانان_آرمانی
#من_لشکر_قدسی_ام
🕌عضویت در کانال #مسجد_آرمانی
eitaa.com/joinchat/3436446211Cc13f95b799
50.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 جشن عید بندگی
🔰اولین عید فطر با شکوهتر از همیشه... وقتی با دلای پاک و روزههای اولیمون تو صفهای نماز عید ایستادیم و حس قشنگ با هم بودن رو تجربه کردیم!
#عیدفطر
#عیدهمدلی
#جشن_بندگی
#نوجوانان_آرمانی
#من_لشکر_قدسی_ام
🕌عضویت در کانال #مسجد_آرمانی
eitaa.com/joinchat/3436446211Cc13f95b799
مسجد آرمانی
🎊پویش جشن بندگی آغاز شد! سلام دوست عزیز🌟 ما اینجا جمع شدیم تا حس خوب بندگی رو با همدیگه تجربه و این
💠پویش جشن بندگی
🔰دلنوشته، ارسالی از کاربران
سلام، عیدتون مبارک.
چه احساس زیباییست، احساس سبکی، احساس اهمیت دادن به آنچه پرورندهام برایم مهم شمرده ، حس آنکه گرچه در سطحی پایین، لیکن هم راستا با مسیر سید و سالار و امامم حرکت کردهام.
با آن امید که پروردگارم به یمن وجودش، کوچکی من و اعمالم را به بزرگی و خلوص طاعات و عبادات آن بزرگوار دردانه هستی، مورد مرضی خویش قرار دهد.
احساس آنکه فرمان فرمای هستی، اجازه حضور در میدان رشد و تعالی به من عطا فرموده و مرا قابل دانسته.
با آنکه خود را ذره ای ناچیز در برابر عظمت مالک مطلق دنیا و آخرت میبینم برایم افتخار است قدم نهادن در وادی تزکیه، علم و معرفت که او برایم گسترده. بدان امید که در چشمان تاریکم، نور روشنی بخش بیافروزد و در جای جای ظلمت، مولا علی نور بتاباند.
#پویش_جشن_بندگی
#عیدفطر_عیدبندگی
#نوجوانان_آرمانی
🕌عضویت در کانال #مسجد_آرمانی
eitaa.com/joinchat/3436446211Cc13f95b799