▪️رویارویی جنگنده های چینی و تایوانی هنوز به درگیری کشیده نشده است
جنگنده های چینی و تایوانی تا کنون برای یکدیگر بال تکان داده اند و هیچکدام به جز شلیک اخطار تایوانی ها کار دیگری نکرده اند
@armyir
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
فیلم نشستن هواپیمای پلوسی در فرودگاه تایپه
@armyir
▪️خلاصه بحث این است...
اگر چین در سرکوب و بازگرداندن این جزیره تجزیه طلب (تایوان) حرکتی نکند نه تنها در عرصه سیاسی و نظامی که عرصه اقتصادی را هم کاملا خواهد باخت. این ماده کفتار (پلوسی) هر چه که نداشته باشد مثل آبرو و شرف و ... اما زن شجاعی است و امروز این را به خوبی ثابت کرد.
@armyir
▪️صدای انفجار
بعضی منابع از شنیده شدن صدای انفجار بر فراز آسمان گفته اند
هیچ منبع رسمی تائید نکرده است
رسانه های تندرو 2 طرف حرف های بی سند بسیاری منتشر می کنند
@armyir
▪️بیانیه رسمی وزارت دفاع تایوان
وزارت دفاع تایوان این موضوع را تأیید کرد که هواپیماهای چینی هنگام نزدیک شدن هواپیمای نانسی پلوسی به فرودگاه تایپه از تنگه تایوان عبور کردند.
وزارت دفاع تایوان به طور خاص تصریح کرد که اینها Su-35 نیستند، بلکه هواپیماهای دیگری می باشند.
در همین حال، وزارت خارجه چین اعتراض شدید خود را اعلام کرد. از ایالات متحده خواست که با کارت تایوان بازی نکند.
رسانه ها می نویسند که در پس زمینه بحران، وزارت اقتصاد چین دستور آغاز محاصره غذایی تایوان را صادر کرد.
@armyir
▪️واکنش وزارت خارجه درباره سفر پلوسی به تایوان
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه: احترام به حاکمیت ملی کشورها، از اصول بنیادین منشور ملل متحد است، بگونه ای که ماده ۲ منشور، اعضاء را از هرگونه رفتاری که خدشهای به تمامیت ارضی و استقلال سیاسی دیگر دولت ها وارد نماید، بر حذر می دارد.
جمهوری اسلامی ایران احترام به تمامیت ارضی کشورها را از مبانی سیاست خارجی خود میداند و حمایت از سیاست چین واحد در این چارچوب، تردید ناپذیر است.
رفتار تنشزای اخیر مقامات رژیم آمریکا در مداخله در امور داخلی جمهوری خلق چین و نقض تمامیت ارضی آن کشور نمونهای از مداخلات آمریکا در مناطق و کشورهای مختلف جهان است که حاصلی جز افزایش بیثباتی و دامن زدن به اختلافات نداشته و از این رو محکوم است.
@armyir
▪️حال رسانه های جهان چنین خواهند گفت
نانسی پلوسی توپ دارد، اما چینی ها ندارند
این منجر به تحقیر جهانی چین خواهد شد
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️ادعای فرار وزیر کشور طالبان پس از کشتهشدن سرکرده القاعده مشاور امنیت ملی سابق افغانستان مدعی شده
▪️یک روز پس از اعلام خبر کشتن رهبر القاعده در قلب کابل، چهل میلیون دلار امریکایی به دست طالبان رسید
@armyir
▪️چین از پنجشنبه تا یکشنبه تمرین نظامی در شش منطقه دریایی اطراف تایوان را اعلام کرد
@armyir
▪️پیروزی پلوسی قطعی خواهد بود
اگر چین واکنش قاطعی نشان ندهد پیروزی نانسی پلوسی در دور بعدی انتخابات با توجه مشکلات حادی که بایدن دارد قطعی خواهد بود و پیشاپیش بایست او را نخستین زن رئیس جمهور در آمریکا بدانیم.
جوری که چین امروز تحقیر شد برای همیشه در خاطرش خواهد ماند و سرخوردگی این رویداد تلخ تا مدتها رهایش نخواهد کرد. البته هنوز هم برای واکنش دیر نشده است. چین تنها در صورتی میتواند دوباره سر پا بایستد که تایوان را پس بگیرد.
سردبیر
@armyir
▪️وزارت دفاع تایوان: هیچ نبرد هوایی بین نیروهای هوایی چین و تایوان وجود نداشت
@armyir