▪️فله برهای روسی به سمت ایران حرکت میکنند
بر اساس تصاویر ماهوارهای و اطلاعات سیستمهای شناسایی خودکار کشتیها، کشتیهای فلهبر روسی با غلات بارگیری شده در سواستوپل شروع به عزیمت به ایران کردهاند.
@armyir
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درگیری شدید در یک مناظره تلویزیونی در لبنان
در جریان پخش برنامه زنده مناظره بین «وهاب» وزیر پیشین و رئیس حزب توحید عربی لبنان و «ابوفاضل»، روزنامهنگار از شبکه «ام تی وی» لبنان، درگیری شدیدی بین مناظره کنندگان و حضار رخ داد.
▫️شدیدا به این شکل از بحث و گفتگوی سیاسی علاقمند شدم و امیدوارم در صدا و سیمای ما نیز باب شود. بسیار علاقمندم که بحث بین میرسلیم را با یک کارشناس اقتصادی چغر و بدبدن در مورد خودرو از تلویزیون ببینم.
#طنز
@armyir
▪️انهدام آکاتسیا
تعدادی توپ خودکششی 2S3 "آکاتسیا" ارتش اوکراین در منطقه NMD منهدم شده است. این توپ با توپ خودکششی مستا اس در ارتش روسیه جایگزین شد و البته هم اکنون روسیه در تدارک جایگزین کردن توپ خودکششی کاوالیستا (کالیستا) به جای مستا است.
هر سه این هویتزرها از کالیبر 152 میلیمتری بهره میبرند، کاوالیستا بناست روی شاسی تغییر یافته آرماتا نصب شود.
@armyir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
نماهنگ «آواز خون»
با صدای روح افزا و زیبای محسن چاوشی
به سهم خودم از این هنرمند خوب کشورم تشکر میکنم،
ثارالله اِنی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ و حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَومِ القیامَه
@armyir
▪️از ایران و روسیه تکذیب، از غرب اصرار
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت ادعای ارسال پهپاد های ایرانی به روسیه بی اساس است.
از سمت دیگر اوکراینی ها در حال مذاکره با ترکیه برای تولید پهپاد هستند حتی بعد از اینکه پهپاد بیرقدار ساخت ترکیه بی سر و صدا از میدان جنگ حذف شد و مقامات اوکراین آن را بی استفاده نامیدند.
@armyir
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
نابودی یک فروند ناوچه اوکراین توسط موشک سوپر سونیک موسکیت، این موشک از یک ناوچه روسیه عضو ناوگان دریای سیاه شلیک شد که در ثانیه 6 این فیلم اصابت موشک و نابودی ناوچه هدف قابل مشاهده است.
ماموریت ناوگان روسیه علاوه بر نابودی ناوگان جنگی اوکراین شامل تسخیر شناورهای اوکراینی نیز بوده است. طی جنگ اوکراین برتری کامل بر دریایی سیاه در اختیار نیروی دریایی روسیه بوده است و ناوگان اوکراین از همان ابتدای جنگ محو شد.
#Russian_Navy
@armyir
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
سامانه مین گذار (ساخته شده توسط خود نیروهای روس) از راه دور روسی که بر اساس کار سامانه #UMZ عمل می کند و با استفاده از پرتابگر های مین اقدام به پرتاب مین های #POM_2 از طریق کاست های پرتاب مین موسوم به #K_cassette می کند و کاست های مین POM_2 را #KPOM_2 می گویند.
در هر کاست KPOM_2 یا کپسول های پرتاب شونده 4 مین POM_2 وجود دارد که POM خلاصه شده کلمه های "مین ترکش زا ضد نفر" می باشد وجود دارد که پس از پرتاب شدن پخش می شوند. و با هر نیرویی که به آنها وارد شود منفجر می شوند.
این سیستم توسط روس ها وقتی مسیر های پیشروی اوکراینی ها را شناسایی می کنند و یا از منطقه ای عقب نشینی می کنند به کار گرفته می شود.
در فیلم 18 پرتابگر K_cassette دیده می شود که می تواند 72 مین POM_2 و یا 18 مین #PTM_3 یا 36 مین #PTM_4 پرتاب کند.
#mine #scatterable_mine_laying_system
@armyir
▪️احیا آخرین کارخانه مهمات سازی فرانسه
کارخانه Les Forges de Tarbes در تاربس (بخش فرانسوی کوه های پیرنه) است که به دلیل کاهش سفارش در سال 2020 ورشکسته و به صنایع Europlasma واگذار شد و امروز در سایه جنگ اوکراین در حال برنامه ریزی برای رسیدن به تولید سالانه 120 هزار گلوله 155 میلیمتری می باشد که معادل مصرف 20 روز مهمات اوکراین و 2 روز مهمات روسیه می باشد.
#Ammunition
@armyir
دانشنامه دفاعی
🎥ببینید سامانه مین گذار (ساخته شده توسط خود نیروهای روس) از راه دور روسی که بر اساس کار سامانه #UMZ
▪️مین گذار روسی UMZ یا Universal minelayer
این سیستم که بر روی کامیون های ZIL-131В نصب شده است از 6 پرتابگر هر کدام با 30 پرتابگر کاست تشکیل شده است که هر کدام می تواند 30 کاست که در آن انواع مین های مختلف وجود داشته باشد را پرتاب کند.
این سیستم می تواند هر مجموعه را نسبت به زاویه جلو ماشین به سمتی قرار دهد و معمولا با زاویه 0 درجه، 90 درجه، 135 درجه، 180 درجه، 225 درجه و 270 درجه تنظیم می کنند تا مین ها به همه جهات تا 40 متر پرتاب شوند و یک میدان مین با تراکم مناسب شکل بگیرد.
#mine #scatterable_mine_laying_system #mine_laying
@armyir
▪️آخرین شاهکار شاهد 136
نابود کردن یک انبار مهمات در زاپوریژیا
@armyir
▪️آمریکایی ها یا ایرانی ها کدام یاد نمی گیرند
در روز های اخیر ارتش آمریکا مشغول افزایش نیرو در منطقه با بهانه های مختلف می باشد و یکی از این بهانه ها توقیف کشتی ها غربی ها در خلیج فارس بوده است.
آنچه که در مقاله روزنامه تلگراف جالب بود اشاره به عملیات مانتیس نیروی دریایی آمریکا در سال 67 بود که در آن ناو سهند و جوشن غرق شدند و ده ها نفر از پرسنل نیروی دریایی به شهادت رسیدند.
قطعا آمریکا به دنبال درگیری با کشورمان نیست و اصلا این کشور ظرفیت یک جنگ بزرگ با کشورمان را ندارد ولی باید دید این انتقال نیرو چه اهدافی را دنبال خواهد کرد زیرا یک افزایش تنش باعث رشد تصاعدی قیمت نفت می شود و از سمتی می توانند در برابر کشورهای عربی که در حال چرخش از آمریکا به سمت چین هستند برگه ای بر روی میز داشته باشند.
@armyir
▪️زره کوب رها شده ارتش اوکراین
تانک چرخدار فرانسوی رها شده AMX-10RCR به همراه مهمات در نزدیکی نوودونتسک
مهمات یافت شده شامل گلوله های 105 میلی متری OFUM 105 F3 با فسفر سفید (جلو) و همچنین گلوله های 105 میلیمتری #APFSDS با نام OFL 105 F1 (عقب) بود.
مهمات OFUM 105 F3 برای استفاده به عنوان دود زا طراحی شده است، اما تحت شرایط خاصی می توان از آنها به عنوان آتش زا نیز استفاده کرد.
#AMX_10
@armyir