آیت الله بهجت:
اگر درست به قرآن عمل مىكرديم، با عمل خود ديگران را جذب مىكرديم؛ زيرا مردم غالباً ـ بهجز عده معدود ـ خواهان و طالب نور هستند، و آنانكه به اسلام و قرآن نگرويدهاند، قاصرند و نور به آنها عرضه نشده است. اينگونه افراد به اعمال ما و رفتار ما نگاه مىكنند، كه در ظاهر خوب، و در باطن بد است و زير و روى آن باهم تفاوت دارد!
✍️سایت معاونت تهذیب حوزه های علمیه
@Asemani_bashim
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم اعظم
حاج آقا بندانی نیشابوری
@Asemani_bashim
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاگرد مکتب پیامبر حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام
@Asemani_bashim
آیت الله وحید خراسانی:
در قضیه مباهله پیغمبر ثابت کرد خلافت بلافصل علی بن ابی طالب را. سرّش چیست ؟ سرّش این است: این بهت آور است: کسی که کتابی نوشته که ریشه شیعه را بِکند -این عقل را مبهوت می کند- در همان کتاب این را نوشته. ببینید خدا چه می کند ؟ به دست خودِ نفاق ریشه نفاق را می کند " وَمَکرُوا وَمَکرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکرِینَ ". در همان کتابی که برای بطلان مذهب شیعه نوشته، نوشته که در قضیه شورا ، امیرالمؤمنین به همه صحابه جمع حاضر این کلمه را گفت.
احتجاج این است. این منطق شیعه است. فرمود: از من نزدیکتر به پیغمبر کسی هست ؟ اگر صحبتِ زن در آیه کرده نساء مرا نساء خودش قرار داده. اگر گفتگوی فرزند آمده ، فرزندان من است اما خدا فرموده: "ابنائنا"، نسبت به خاتم داده. مرا هم جان او قرار داده ، آیا از من نزدیکتر کسی هست ؟ همه گفتند... ، همه گفتند : اللهم بلی، خدا را شاهد می گیریم همین طور است.
آن وقت باید گفت به همه اینها که دم از فلان و فلان می زنند، جان پیغمبر را ول کردید، کسی را جای پیغمبر نشاندید که خود او می گوید: اقیلونی اقیلونی و لست بخیرکم ، من از شما بهتر نیستم ، بیایید این گردن بند خلافت را از گردن من بردارید. دومی می آید روی این منبر می نشیند، بعد می گوید: همه مردم از من فقیه ترند حتی زنهایی که حجله نشینند. عقل ، فکر و درک این قدر تنزل کند که آن کسی که نسبتش با پیغمبر به نص قرآن این است او را خانه نشین کنند، این را سر کار بیاورند . اگر دنیا عرضه دارد جواب این را بدهد. مهم این است. این است که آن دهه(ولایت) بسیار مهم است.
✍تبیان
@Asemani_bashim
امام فخر رازی یکی از علمای اهل تسنن است که در تفسیر کبیرش در ذیل آیه مباهله (آل عمران: 60) مطلب مهمی یادآور شده. او میگوید طبق این آیه، شیعیان علی(ع) میوانند ثابت کنند که علی بن ابیطالب از همه انبیاء حتی انبیاء اولوالعزم نیز افضل است. زیرا خداوند در این آیه از علی(ع) تعبیر به نفس محمد(ص) فرموده است همانطور که محمد(ص) اشرف از همه انبیا است، علی هم که نفس اوست، باید از همه انبیاء افضل باشد.
✍️علی میرخلف زاده، کرامات العلویه، انتشارات مهدی یار، چاپ دوم، پاییز 1378، ص 187.
@Asemani_bashim
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با محبت و ولایت کارهای خوب قبول میشه
آیت الله آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
@Asemani_bashim
و اینجا عیان گشت که:
حضرت علی ابن ابیطالب امیرالمؤمنین صلوات الله علیه جان پیامبر سلام الله علیه و آله است
#روزمباهله
@Asemani_bashim
22.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلیفه اول بالاتر از پیامبر...!
@Asemani_bashim
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تواضع مولا امیرالمومنین علیهالسلام
شهادت میثم تمار
@Asemani_bashim
@Ostad_Shojae4_5967282215074139260.mp3
زمان:
حجم:
7.66M
صوت ۹ دقیقه
تمــام حقیقتِ مباهله
حاج آقا عالی
حاج آقا قرائتی
استاد شجاعی
@Asemani_bashim