12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ تصویری
"از توی روضه تاحرم"
جواد مقدم
بیاد دلتنگی هامون
@Asemani_bashim
15.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۴دقیقه
دوربین مخفی
پذیرایی از زایران اربعین که کرونا دارند
@Asemani_bashim
آیت الله وحید خراسانی:
سوره والشمس را همه خواندید: {وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ، وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ، وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا}.
سه کلمه پشت سر هم است: آن شمس، تاویلش خاتم النبیین است، آن قمر، امیرالمؤمنین است، آن نهار حجه بن الحسن است. {وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا.}
همه تان تصمیم بگیرید و این کار را هم رواج بدهید: شروع کنید هر ماه بدون استثنا یک ختم قرآن بکنید و آن [ختم] قرآن را هدیه به خود امام زمان بکنید. این کار، بعد معلوم می شود اثرش چیست؟ اینها اکسیر احمر است منتها ما وقتی بیدار شدیم که کار گذشته است.
من چند سال قبل به این روایت برخوردم که روایت هم سندش به حدی از اعتبار است که فقیهی، آن هم فقیهی که ما می گوییم هر کسی نیست.
ما فقیه را شیخ انصاری می دانیم، میرزای شیرازی می دانیم، شهید اول، شهید ثانی.
حدیث که ما به آن برخوردیم و عقل را مبهوت می کند نتیجه اش این است: کسی که عملش این باشد یعنی هر چه می تواند قرآن بخواند [و] هدیه کند به او، سزای قطعی اش- که شبهه ندارد- این است که: کان معه؛ اصلا جزایش می شود معیت.
بهشت دیگر خبری نیست ارزشی ندارد. کسی که کارش این باشد: آنچه میسر است قرآن بخواند و هدیه به امام زمان بکند، آنچه به او می دهند این است که در دنیا و آخرت با او خواهد بود.
✍پایگاه اطلاع رسانی حوزه(درس تفسیر قرآن)
@Asemani_bashim
حضرت آقای ملکی تبریزی در رساله لقاء الله در ادب خوراک می فرمایند:
و اما تأدیب خوراک و خواب را تا یک درجه باید ملاحظه نماید، اما خوراک از جهت کیف، اولا تمام جد و کوشش او در تطهیر طعامش از حرام و شبهات بوده و از آجیل خوری و خوردن اشیاء لذیذ، یک مقدار، نفس را منع نماید. در این مسأله بهترش این است که للذة، به منظور لذت بردن نخورد للقوة و به منظور نیرو گرفتن برای عبادت خدای - تعالی - بخورد. چنان که در کم و اندازه، هم میزان أعلی همین است ولی در میزان وسطش این است که خود را به آجیل خوری عادت ندهد و از افراط و تفریط در صرف لحوم (گوشت ها) اجتناب نماید که افراطش موجب قساوت و تفریطش مورد شدت قوه غضبیه است. آن چه میزان عدالت است که ترک را از سه روز نگذزد. و صرف [: خوردن گوشت ]را شبانه روزی هر دفعه نکند، بلکه گاهی هر دو را ترک کند و اما از جهت اندازه خوراک و میزان، وسطش این است که نه آن قدر نخورد که از ضعف و گرسنگی، خاطرش پریشان شود و نه آن قدر بخورد که سنگینی طعام را بفهمد. و میزان این را هم حکماء اخلاق چنین گفته اند که: بعد از اشتهای کامل بخورد و قبل از سیر شدن دست بکشد. و اگر مبتدی در اول امر یک مقدار طرف گرسنگی را تقدیم نماید ظاهرا بهتر است لا سیما اگر روزه باشد.
✍🏻 رساله لقاءالله، 117
@Asemani_bashim
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کوتاه
مداحی
همین که نوکر توام یعنی که دعام میکنی
@Asemani_bashim
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۳دقیقه
آنانی که دیگر نیستند در بین ما
و کار ما خیانت دائم به آنان شده
@Asemani_bashim
حضرت آیت الله بهجت :
خوب است انسان در هر کار خیری که پیش میآید و میتواند آن را انجام دهد، فرصت را مغتنم بشمارد و خود را از آن محروم ننماید ...
زیرا فردای قیامت به هر یک از آنها شدیداً محتاج خواهیم شد.
✍در محضر بهجت، ج۱، ص۶۳
@Asemani_bashim
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم ۴دقیقه
مداحی
مهدی رسولی
دامن آلوده و بار گناه آورده ام
@Asemani_bashim
@ostad_aali4_5839284054985279159.mp3
زمان:
حجم:
3.3M
صوت دو دقیقه
پیروی از حضرت علی اکبر علیه السلام
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کوتاه
مداحی
امسال اربعین کجا برم
@Asemani_bashim
امام صادق (علیه السلام) : لَا يَرَى أَحَدُكُم إِذَا أَدخَلَ عَلَى مُؤمِنٍ سُرُوراً أَنَّهُ عَلَيهِ أَدخَلَهُ فَقَط بَل وَاللَّهِ عَلَينَا بَل وَاللَّهِ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وآله وسلم
كسى از شماها گمان و خيال نكند اگر مؤمنى را خوشحال كرد تنها او را خوشحال كرده باشد بلكه قسم به خدا علاوه بر ما اهل بيت عليهم السلام ؛ پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله وسلم را هم شاد و مسرور نموده است .
✍🏻 «الكافي ج2 ص189»
@Asemani_bashim
قاتل پدر، جوانمرگ می شود
متوکل عباسی، دشمنی شدیدی با فرزندان حضرت علی علیه السلام داشت و همو بود که هفده مرتبه مرقد مطهّر حضرت امام حسین علیه السلام را خراب کرد. اگر می شنید کسی علی علیه السلام را دوست دارد، دستور می داد که اموال او را بگیرند و خانه اش را ویران کنند.
یکی از ندیمان او از علی علیه السلام بدگویی می کرد و متوکل شراب می خورد و می خندید. روزی فرزند متوکل، منتصر، حضور داشت. پس از مشاهده این کار با تهدید به او گفت که خودداری کند. او هم از ترس، ساکت شد. متوکل علّت را پرسید. منتصر گفت: پدر، آن کسی که این شخص از او بدگویی می کند، پسر عموی توست و بزرگِ خانواده ماست و ما به او افتخار می کنیم.
متوکل گوش نکرد و به نوازندگان گفت که بنوازید و اشعاری را خواند. منتصر از اینجا کینه پدر را در دل گرفت و قصد کشتن پدر خود را کرد و در این مورد با استاد خود، مشورت کرد. استادش گفت: کشتن چنین شخصی واجب است؛ ولی کسی که پدر خود را بکشد، جوانمرگ می شود.
منتصر، متوکل را به دلیل جسارتهایی که به علی علیه السلام می کرد، به وسیله چند غلام کشت؛ ولی سلطنت و حکومت منتصر، بیش از شش ماه طول نکشید.
هر چند متوکل پلید و زشت خو بود و و ظلم فراوانی بر سادات روا می داشت و به علی علیه السلام جسارت روا می داشت؛ باز چون پدر خویش را کشت، نتیجه چنان شد که او نیز جوانمرگ شود.
✍تتمّة المنتهی، ص 75.52 - تفسیر صافی، ج 3، ص 186 (ذیل آیه 24 سوره اسراء).
(پایگاه اطلاع رسانی حوزه)
@Asemani_bashim