زمان:
حجم:
10.37M
صوت ۴دقیقه
مداحی زیبای
به تو از دور سلام
سید رضا نریمانی
@Asemani_bashim
آیت الله جوادی آملی:
خود حضرت امير از همين قبيل بود و يک کيسه را وجود مبارک حضرت از جيب مبارکشان درآوردند، در يک خطبه نماز جمعه يا يک سخنراني عمومي، فرمود، مادامي که در اين کيسه درهم و ديناري هست که نياز مرا برطرف کند، هرگز دستم به بيتالمال شما دراز نميشود و اين هم محصول کشاورزي و باغداري خود من است که در مدينه کشاورزي داشتم. آن ذوات قدسي براي ما در اين حد الگو نيستند، واقع مقدور ما نيست؛ اما آن مقداري که الگوي ما هستند، ما موظف هستيم به اينها اقتدا کنيم و آيه سوره مبارکه «احزاب» درباره همه ما هست، اينکه ﴿لَقَدْ كانَ لَكُمْ في رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ﴾،[5] از حلال تجاوز نکنيد، دستتان به حرام دراز نشود. کم بودند کارگزاراني که مثل خود حضرت امير عمل بکنند. يکي از کساني که مثل خود حضرت امير، البته در مراحل نازل، عمل ميکرد، همين سلمان بود که از کشاورزي خود بهره ميبرد با اينکه کارمند رسمي حکومت اسلامي بود، دست او به بيتالمال دراز نميشد، با اينکه حقوق مسلّم او بود.
✍️درس اخلاق 11/ 8/ 96
@Asemani_bashim
حاج آقا قرهی:
از شيخ مفيد(ره) نقل شده است آنچه كه باعث دور شدن از مولا ميشود به خاطر اين است كه ملَكي پرونده اعمال انسانها را دو بار در هفته نزد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) ميآورد و گاهي اوقات حضرت براي اينكه چشم ملك به پروندههايي كه اعمال زشت در آن نوشته شده نيفتد، پرونده را به جهتي ديگر ميگيرند و آرام آرام گريه ميكنند كه چرا ؟!
✍️خبرگزاری فارس
@Asemani_bashim
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ زیبا ۳دقیقه
اربعین رفته ها
حسن کاتب
@Asemani_bashim
Nariman Panahi4_6032911900927330862.mp3
زمان:
حجم:
2.77M
صوت دو دقیقه
این روزا حالم حال خوبی نیست
نریمان پناهی
@Asemani_bashim
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۴دقیقه
به تو بدهکارم
متقین
@Asemani_bashim
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۴دقیقه
من ایرانم و تو عراقی
پویانفر
@Asemani_bashim
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کوتاه و زیبا
پهلوون
@Asemani_bashim
رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هنگامی که خداوند از بنده اش راضی شد، به عزرائیل می فرماید: از جانب من نزد فلانی برو و روح او را برای من بیاور تا آنچه که از اعمال انجام داده کافی است، من او را امتحان نمودم، او را در جایگاه ارجمندی که مورد علاقه من است یافتم.
عزرائیل همراه پانصد فرشته که با آنها شاخه های گل و دسته های ریشه دار گل زعفران است، از بارگاه الهی به زمین نزول می کنند و نزد آن بنده صالح. می آیند و هر کدام از آن فرشتگان او را به چیزی بشارت می دهند که دیگری به چیز دیگر بشارت می دهد.
در آن هنگام فرشتگان با شاخه های گل و دسته های زعفران که در دست دارند برای خروج روح او، از دو طرف در دو صف طولانی می ایستند (با جلال و شکوه، از روح آن بنده صالح استقبال کنند).
هنگامی که ابلیس که رئیس شیطان ها است، آن منظره را می بیند، دو دستش را بر سر نهاده و فریاد و نعره می کشد!.
پیروان او وقتی او را این گونه وحشتزده می نگرند، می پرسند: ای بزرگ ما! مگر چه حادثه ای رخ داده است؟ که چنان بر افروخته شده ای؟.
ابلیس می گوید: مگر نمی بینی که این بنده خدا تا چه اندازه مورد کرامت و احترام واقع شده است، شما در مورد گمراه کردن او کجا بودید؟
آنها می گویند: جهدنا به فلم یطعنا: ما کوشش خود را در مورد گمراه کردن او کردیم، و لی او از ما اطاعت نکرد
✍️جامع الاخبار، مطابق بحار، ج 6، ص 161.
@Asemani_bashim
پرسش و پاسخ از آیت الله بهجت:
سؤال: از محضرتان تقاضامندم دستورالعمل جامعی برای استفاده، ذکر فرمایید.
جواب: باسمهتعالی، دستورالعمل جامع و مانع، «یاد خداست» در حلال و حرام؛ یعنی همیشه.
✍️بهسوی محبوب، ص۸۶
@Asemani_bashim
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۴دقیقه
نماهنگ امسال اربعین
رحیمیان
@Asemani_bashim
@ostad_shojae4_5940700971716839068.mp3
زمان:
حجم:
11.86M
صوت ۱۶ دقیقه
جواب خیلی از حرفها سکوت است
خروجی زبان ما ، نشاندهندهی میزان ظرفیت قلب ماست!
انسانهایی که توانایی سکوت، در برابر مجادلهها، غیبتها، سخنچینیها، و... را دارند و زبان خویش را آلوده نمیکنند؛ به مدارج عالی ایمان می رسند
محمد شجاعی
@Asemani_bashim