#سوال7⃣
آیا با وجود کم کاری بخش قابل توجهی از دستگاههای کشور در گسترش امر عفاف و حجاب ، حضور فیزیکی بسیج و نیروی انتظامی در اماکن عمومی ثمره ای جز ایجاد فضای دو قطبی در سطح جامعه و بی ارزش ساختن این دو نهاد ارزشی کشور نیست؟
هدایت شده از abolfazl Khoshsefat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال8⃣
به نظر میرسد لایحه عفاف و حجاب به ابزاری سیاسی برای برخی مسئولین تبدیل شده است. زمانی که عده ای از هم وطنان در دفاع از هویت زن انقلابی، عفاف و حجاب و تحکیم خانواده به فیض شهادت رسیدند و خانواده های شهدا برای حفظ حجاب تحصن کردند، مسئولین ب تکاپو افتادند و دست ب تدوین و تبلیغ لایحه موصوف زدند و وقتی به انتخابات نزدیک شدیم تلاش در این عرصه کم رنگ و کم رنگ تر شد؟
چقدر این مطلب رو تایید می فرمایید؟
هدایت شده از abolfazl Khoshsefat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال9⃣
با توجه به صدور ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص گسترش فرهنگ عفاف و حجاب به ۲۸ دستگاه و ترک فعل حدود ۱۹ دستگاه در حوزه ذیربط، تلاش های مردم و نیروی انتظامی راه به جایی خواهد برد؟
🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌸🌺🍃
با تشکر وسپاس از شما استاد ارجمند ،
خدا خیرتون بده ،بسیار عالی بود استفاده کردیم،خداوند شما استاد انقلابی وولایی را حفظ کنه موفق باشید،سایتون مستدام،
اگر جمع بندی وسخن پایانی دارید لطفا بفرمایید
🌹🌺🌸🌺🌹🌺🌸🌹