eitaa logo
عصر سلیمانی
1.9هزار دنبال‌کننده
37.2هزار عکس
55.2هزار ویدیو
843 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 این روزها فرماندهان بسیج بر شعار جذب حداکثری به معنای واقعی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب پافشاری دارند اما با بررسی های صورت گرفته خصوصا در دستگاههای اداری متوجه میشویم با معنای جذب حداکثری فاصله زیادی دارند. در برخی دستگاهها بالاجبار سیاهی لشکر جمع می کنند تا مقوله کمی خود رو جامه عمل بپوشانند در حالی که در بین همین نفرات، بعضا افرادی هستند که اعتقادی به نظام ندارند و صرفا بر اساس تکلیف اداری در فعالیت ها و مراسم مختلف بسیج شرکت می کنند. و در یک کلام برخی مسئولین بسیجی در مقوله کیفی موثر عمل نکردند. در این خصوص راهکار شما برای جذب حداکثری از جنبه کیفی چیست؟
🔸 چه راهکاری را جهت گسترش و تقویت فرهنگ بسیج عمومی در میان مردم که با عقاید و دیدگاههای متفاوت زیست می کنند پیشنهاد می دهید؟
🔸 به نظر میرسه نظام بروکراتیک اداری در دستگاهها بسیج را تحت الشعاع خود قرار داده و همین امر باعث به حاشیه رفتن آن در دستگاهها گردیده است. بعنوان مثال در ادارات گاها استفاده از واژه های چون جهادی، انقلابی، تفکر بسیجی،جهادتبیین جایگاه واقعیش رو بدست نیاورده و غالبا این واژه ها به سخره گرفته می شود و یا در عمل دیده شده که بسیج وعنوان بسیج صرفا به ابزاری تبدیل شده برای ارتقاء ردیف یا رسیدن به پست یا سمت بالای اداری... . برای رفع این معایب چه پیشنهادی دارید؟
سوال پایانی 🔸 تفکر بسیجی چقدر در ایجاد و تقویت فرهنگ مقاومت در سطح منطقه و جهان موثر بوده است??
🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌸🌺🍃 با تشکر وسپاس از شما استاد ارجمند ، خدا خیرتون بده ،بسیار عالی بود استفاده کردیم‌،خداوند شما استاد انقلابی وولایی را حفظ کنه موفق باشید،سایتون مستدام، 🌹🌺🌸🌺🌹🌺🌸🌹‌
✍عرض خداقوت خدمت استاد گرامی از اینکه علیرغم مشغله کاری با حضور روشنگرانه خود دقایقی را به پاسخگویی سوالات کاربران محترم گروه ابر گروه براهین و قرارگاه عمار و کانال عصر سلیمانی اختصاص دادید،صمیمانه سپاسگزارم. انشاءالله همواره در ظل توجهات حضرت بقیه الله الاعظم در مسیر روشنگری و تمیز حق از باطل گام بردارید و در این راه پرخیر و برکت ثابت قدم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا