3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سازمان هواشناسی برای رگبار و رعد و برق و باد شدید نوار شمالی، به خصوص شمال شرق کشور هشدار صادر کرد
@Asrshargh_ir
3.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه مهم سخنگوی جایگاهداران برای مسافرت در شهریور: بدون کارت سوخت سفر نکنید!
@Asrshargh_ir
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازگشایی پل دلیچایی در محور دماوند - فیروزکوه پس از عملیات عمرانی سه ماهه
@Asrshargh_ir
📸 بازدید شهردار و نائب رئیس شورای شهر دماوند از حمام قدیمی محله فرامه دماوند/ رضاییمهر: حمام قدیمی محله فرامه، بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی شهر دماوند است
🔹مهدی رضاییمهر، شهردار دماوند، به همراه فاطمه مهرابی نائب رئیس شورای اسلامی شهر، از حمام قدیمی محله فرامه شهر دماوند بازدید کردند.
🔹این حمام قدیمی که یکی از آثار با قدمت منطقه به شمار میآید، نیازمند بازسازی و مرمت است تا بتواند به عنوان یکی از نقاط گردشگری و فرهنگی شهر حفظ و احیا شود.
🔹در این بازدید، شهردار دماوند بر اهمیت حفظ و نگهداری از بناهای تاریخی و با قدمت شهر تأکید کرد و اظهار داشت: حمام قدیمی محله فرامه، بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی شهر دماوند است و باید با همکاری معتمدان و هیأت امنای محله، برنامهریزیهای لازم برای مرمت و بازسازی این بنا انجام شود.
🔹همچنین مقرر شد موضوع بازسازی و مرمت حمام قدیمی محله فرامه در جلسهای ویژه با حضور معتمدان و هیأت امنای محله مورد بررسی قرار گیرد تا با مشارکت و همکاری همهجانبه، این پروژه به بهترین شکل ممکن اجرا شود.
@Asrshargh_ir
📸 مسؤل جدید مرکز خدمات جامع سلامت کیلان معرفی شد
🔹دکتر سلطانزاده طی مراسمی با حضور بندادکرمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند بهعنوان مسؤل جديد مرکز خدمات جامع سلامت کیلان معرفی شد
🔹پیش از این حسن طهماسبی، مسئولیت مرکز خدمات جامع سلامت کیلان را عهده دار بودند.
🔹لازم به ذکر است هم اکنون طهماسبی به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه نائل آمدند.
🔹 بندادکرمانی، ضمن تشکر از زحمات طهماسبی به سوابق مدیریتی و کاری دکتر سلطان زاده اشاره نمود و برای استمرار زحمات و تلاشهای ارزشمندشان ابراز امیدواری نمودند
🔹یونسی معاون بهداشتی شبکه بهداشت، تبار رئیس امور اداری و بارانی مسئول گسترش شبکه و موسوی مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند نیز در این مراسم حضور داشتند.
🔹یونسی رئیس مرکز بهداشت شهرستان در این خصوص ابراز نمود که با توجه به اینکه دکتر سلطان زاده پزشک شاغل در این مرکز است و آشنایی کامل با مسائل و مشکلات مرکز را دارند، بهرهمندی شبکه بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت کیلان و مردم شهر کیلان از خدمات و تلاشهای مدبرانه ایشان، بسیار ارزشمند خواهد بود.
@Asrshargh_ir
📸 توقیف ۵ دستگاه خودروی حمل آب با حضور مستقیم مدیر امور منابع آب در بخش مرکزی دماوند
🔹زحمتکش مدیر امور منابع آب دماوند از توقیف ۵ دستگاه خودروی حمل آب با حکم مراجع قضایی و همکاری نیرو های انتظامی خبر داد.
🔹به دستور دادستان محترم شهرستان دماوند ۵ دستگاه خودروی تانکردار حمل آب با حضور مستقیم مدیر امور منابع آب در مناطق دلیچایی، کهنک، آرو، سید آباد و جابان توقیف و به پارکینگ تحت نظر منتقل گردید.
🔹مدیر امور منابع آب دماوند در ادامه افزود: انتقال و فروش آب توسط خودروهای مذبور جرم بوده و با خاطیان قاطعانه برخورد میشود
@Asrshargh_ir
📸 اطلاعیه مشاوره تحصیلی روزهای روشن؛ از ابتدایی تا دانشگاه در دماوند
@Asrshargh_ir
📸 دیدار فرمانده انتظامی شهرستان دماوند با نماینده عالی دولت/ تولید امنیت اصلی ترین نیاز مردم در جامعه است
🔹امروز در ششمین روز از هفته دولت، سرهنگ ملکی فرمانده انتظامی شهرستان به همراه مسئول عقیدتی، حفاظت، اطلاعات، پلیس آگاهی، فرماندهان کلانتری شهرستان و... به مناسبت هفته دولت با طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند دیدار و از زحمات، همراهی و حمایت های فرماندار شهرستان در برقراری نظم و امنیت در حوزه استحفاظی تقدیر نمودند.
🔹️در این نشست فرمانده انتظامی شهرستان به ارائه آمار و عملکرد پنج ماهه سال جاری پرداخت.
🔹️رئیس شورای تامین شهرستان نیز از کاهش جرائم نسبت به سال قبل که در امنیت روانی شهروندان تاثیر بسزایی دارد تشکر نمود و گفت: امنیت و آرامش روانی اصلی ترین نیاز مردم در جامعه است.
🔹️طاهرخانی از مجاهدت عوامل انتظامی در سلامت و امنیت انتخابات و همچنین برقراری نظم و امنیت در مراسمات عزاداری سرور و ثالار شهیدان در ماه محرم و اربعین حسینی تقدیر و تشکر نمود.
🔹️رئیس شورای تامین در ادامه گفت: همه باید در حمایت از اقتدار نیروی انتظامی در اجرای صحیح ماموریت های خویش که مهمترین آن تولید امنیت است کمک کنیم تا شهروندان با امنیت روانی در سطح جامعه به کار های روزمره خویش بپردازند.
@Asrshargh_ir
🔻از ساعاتی پیش اینترنت کشور در گرجستان دچار اختلال شده است
وزیر ارتباطات:
🔹از ساعاتی پیش و به فاصله یک ساعت دو مسیر ورودی اصلی و پشتیبان اینترنت کشور در گرجستان دچار اختلال شده و کشورهای ایران و عراق و ارمنستان تحت تاثیر قرار گرفتهاند. شرکت ارتباطات زیرساخت با تمام توان در حال متعادلسازی شبکه و رفع نقص موجود است. اطلاعرسانی تکمیلی صورت خواهد گرفت.
@Asrshargh_ir