🔺ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
🔹سخنگوی دولت: زمان کار ادارات و سازمانهای دولتی ازشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ خواهد بود.
@Asrshargh_ir
وزیر نیرو قول داد: قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران:
🔹این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برقهای منطقهای بیش از ۲ ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعیها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.
🔹زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف میشوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشیها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.
@Asrshargh_ir
در پنجمین روز از هفته مقام معلم انجام شد؛
📸 تقدیر فرمانده سپاه ناحیه دماوند از پرسنل اداری آموزش و پرورش دماوند با اهدای گل
🔹سرهنگ پاسدار محسن رحیمی فرمانده سپاه ناحیه جواد الائمه (ع) بهمراه سرهنگ پاسدار مهدی حیدری مسئول حفاظتاطلاعات سپاه، پاسدار قاسم پروایی مسئول بسیج دانشآموزی، خانم بوربوری مسئول حوزه خواهران بسیج دانشآموزی با حضور در آموزشپرورش دماوند با محمد فروتن مدیر آموزشوپرورش دماوند دیدار و از پرسنل مدیریت آموزشوپرورش دماوند با اهدای گل تجلیل نمود .
@Asrshargh_ir
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیحهسرایی دانشآموز کلاس هفتم متوسطه دوره اول شهید سلیمانی مسکن مهر دماوند در آستانه ولادت امام رضا (ع)
@Asrshargh_ir
💢اطلاعیه برنامه ۶۶ گروه رفتگران طبیعت دماوند
🔎 پاکسازی: رودخانه حصار بالا
با مشارکت جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند
🗓 جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
📌جاده دماوند فیروزکوه - روستای حصار بالا- کوچه ساحل ۶
⏰ زمان ۹ صبح
🔹راهنما: آقای فلاحی ۰۹۱۹۷۵۷۴۱۲۳
🔹لطفا با خود کفش مناسب، لیوان غیر یکبار مصرف همراه داشته باشید.
لوکیشن محل شروع پاکسازی
@Asrshargh_ir
به اتهام خرید زمین فاقد کاربری؛
🔺مدیرعامل و کلیه اعضای هیات مدیره یکی از تعاونیهای دماوند به مرجع قضایی معرفی شدند
🔹محمد امین خدایاری، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند با تایید این خبر اظهار کرد: در این پرونده، ۵ نفر به اتهام خرید زمین فاقد کاربری و عدم توجه به قانون (منع خرید و نقل انتقال زمین فاقد کاربری به تعاونیها) و برخی اتهامات دیگر در حوزه تعاون وفق بند ۱۷ ماده ۶۶ قانون تعاون به مرجع محترم قضایی معرفی شدند.
🔹وی از اقدام به موقع دستگاه قضایی و سازمان بازرسی استان تهران در تعیین وقت بدون نوبت و سریع در این خصوص تشکر و قدر دانی کرد و اعلام داشت که گزارشات مردمی در خصوص تخلفات احتمالی تعاونیها را به دقت رصد کرده و حسب مورد به دستگاه قضایی جهت تعذیر معرفی خواهند شد.
@Asrshargh_ir
📸 نشست حساب ۱۰۰ امام خمینی(ره) در شهرستان دماوند/ ساخت مسکن برای مستضعفین و محرومین
🔹️صبح امروز نشست حساب ۱۰۰ امام خمینی(ره) به ریاست اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند و با حضور حجتالاسلام فتاحدماوندی، امام جمعه شهرستان، حجتالاسلام نوری، نماینده ولی فقیه در اداره کل بنیاد مسکن تهران، حاجی، مدیر حساب ۱۰۰ امام خمینی(ره) استان تهران، امیراحمدی، رئیس بنیاد مسکن شهرستان، صفری، رئیس راه و شهرسازی، رضایی مهر، شهردار دماوند، حاجی، رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند و جمعی از مسئولان در سالن جلسات فرمانداری دماوند برگزار شد.
🔹️این نشست با محوریت ساخت مسکن برای مستضعفین و محرومین و استفاده از کمک خیرین برگزار گردید.
@Asrshargh_ir