12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
حیدر حیدر یا صهیون
جیش محمد غالبون
✋
هماکنون جلسه اضطراری کابینه اسرائیل
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
فعالیت مراکز آموزشی و اردوها به حالت تعلیق درآمد و کلیه فعالیت های آموزشی در اسرائیل تعطیل شد
🔹سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از صبح فردا و در روزهای آینده هیچگونه فعالیت آموزشی نباید در اسرائیل برگزار شود.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
945.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
بیانیه سپاه درباره حملات امشب
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
اطلاعیه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون حمله به اهداف معینی در سرزمینهای اشغالی
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: در پاسخ به جنایت های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمینهای اشغالی را با شلیک ده ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.
🔹متن اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ
ملت شریف و شهید پرورد ایران اسلامی.
در پاسخ به جنایتهای متعدد رژیم خبیث صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق و شهادت فرماندهان و مستشاران نظامی ایران، بامداد امروز یکشنبه 26 فروردین، دلاورمردان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بخشی از تنبیه آن رژیم نامشروع و جنایتکار طی عملیات «وعده صادق» با رمز مقدس «یا رسول الله» با موفقیت اهدافی را در داخل سرزمین های اشغلی با ده ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار دادند.
جزئیات این عملیات که با مصوبه شورایعالی امنیت ملی و زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح و با حمایت و همراهی غیورمردان ارتش جمهوری اسلامی و پشتیبانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح انجام پذیرفت، به زودی به استحضار مردم قهرمان ایران و آزادگان جهان خواهد رسید.
وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
وقت آن است که بگوییم چه اتفاقی در حال وقوع هست
حمله به کنسولگری ایران در دمشق خطای راهبردی صهیونیست ها در خاورمیانه بود.
آن ها تنش پایدار در فلسطین و افزایش درگیری مستقیم با ایران و افزایش دامنه جنگ را ضامن امنیت ملی خود تعریف کردند اما این مهم ترین اشتباه تاریخی آن ها بود.
قبل از تحلیل توقیف کشتی تجاری وابسته به تاجر صهیونیستی توسط ایران باید نکته ای را درباره سیستم تجاری و اقتصادی این رژیم در منطقه عرض کنم.
اقتصاد اسرائیل دریاپایه است، مبادلات تجاری آن ها با استفاده از بنادر حیفا و ایلات و اشدود انجام می شود تمامی مبادلات تجاری اسرائیل از راه دریا انجام می شود.
میزان واردات صهیونیست ها نزدیک به ۱۱۰ میلیارد دلار است که حجم بسیار پایینی از آن از طریق کریدور های زمینی با اردن انجام می شود.
بعد از انسداد دریای سرخ از طریق حملات موشکی و پهپادی یمن به کشتی های تجاری وابسته به سیستم تجاری و اقتصادی اسرائیل، کریدور زمینی امارات به اسرائیل که وابسته به خط دریایی خلیج فارس و تنگه هرمز است به عنوان جایگزین دریای سرخ برای احیای سیستم تجارت دریایی اسرائیل با کشورهای آسیای شرقی و همچنین کشورهای عربی شکل گرفت
اگر ایران بخواهد با همه کشتی ها و نفتکش های به مقصد خط ترانزیتی امارات_عربستان_اردن و اسرائیل مقابله کند(مثل آنچه در توقیف کشتی تجاری صهیونیستی در تنگه هرمز انجام داد) عملا تجارت این رژیم با آسیا از بین خواهد رفت و همه چیز به بندر حیفا و اشدود بازگشت خواهد داشت.
حال اگر اسرائیل در جبهه شمالی با حزب الله لبنان وارد درگیری شود و حزب الله بندر حیفا و اشدود را هدف حملات موشکی قرار دهد رژیم صهیونیستی از شبکه اقتصادی دنیا حذف خواهد خواهد شد.
بنابراین هر قدمی که اسرائیل برای تشدید تنش بر میدارد این حلقه را تنگ و تنگ تر خواهد کرد.
چند روز قبل تاکید کردم حمله ایران باید قبل از آغاز درگیری در جبهه شمالی با حزب الله انجام شود تا صهیونیست ها بخوبی از معادله تنگه هرمز_دریای سرخ و مدیترانه برای خفگی کامل سیستم تجاری و اقتصادی خود در منطقه باخبر شوند.
بنابراین افزایش دامنه جنگ در منطقه و ایجاد رفت و برگشت های نظامی تل آویو با تهران به هیچ عنوان به نفع تل آویو نخواهد بود
✍ ابوقاسم
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از باسواد رسانهای
⛔️
#فوری
اخبار حمله ایران به اسرائیل
🔥 آخرین #اخبار وحشت در اردوگاه جبهه صهیونیستی از ترس #پاسخ_کوبنده ایران
🔺اینجا دنبال کنید
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/364052754Cebf69c48b4
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
تصاویری از نقطهزنی موشکهای سپاه
🔹تصویری دیگر از اصابت موشکهای تنبیهی ایران به فرودگاه اسرائیلی نواتیم در جنوب فلسطین اشغالی که در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، از آن استفاده شده بود منتشر شد.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
منظرپور، سردبیر سابق بیبیسی: حملۀ ایران معادلات نظامی جهان را تغییر داد
🔹تمامی پدافندهای اسرائیل و آمریکا در رویارویی با حملۀ ایران شکست خوردند؛ این یک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه و جهان است!
🔹گنبد آهنین کاملا در برابر باران موشکی ایران ناتوان نشان داد؛ اسرائیل فکرش را هم نمیکرد.
🔹در طول تاریخ ایران، چنین پاسخی از سوی حاکمان ایرانی به یک کشور متخاصم وجود نداشته است.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155