1197.pdf
حجم:
2.2M
💠 صبح صادق شماره 1197 منتشر شد
🔹️جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام نقطه زنی؛ نگاهی به ابعاد حمله موشکی ایران به موسسه وایزمن
┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir
💠 سپهبد شهید سلامی یک متفکر و نظریه پرداز رزم بود و کمتر از شهادت حق سلامیها نیست
🔹️رحیم پور در نشست دانشجویی بزرگداشت فرماندهان شهید سپاه، دانشجویان را به الگوگرفتن از آن شهیدان فراخواند و به شخصیت انقلابی و مجاهد سرداران شهید از همان جوانی اشاره کرد.
🔹️خبرهای رسانه ای، شخصیت زیبای این آدمهای کم نظیر را درست بازتاب نمی دهد. مثلا ما درخبرها شنیدیم برادر عزیز سلامی فرمانده سپاه، شهید شد، اما نمیدانیم که ایشان از جوانی به سن شماها، شهید زنده بوده.
🔹️در انقلاب ۵۷ که مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت میخواند، در مبارزه بوده، بعد به محض تهاجم دشمن و آغاز جنگ، همه چیزش را رها کرده و چون یک رزمنده به سپاه پیوسته. ۸سال شب و روز از جبهه های جنوب تا کردستان جنگیده و فرماندهی کرده، مسئول عملیات قرارگاه نوح در نبردهای دریایی و آبی، خاکی بوده، و ایشان یک متفکر و از نظریه پردازان رزم بود.
🔹️سردار غلامعلی رشید نظریهپرداز تدوین راهبردهای ملی دفاعی کشور بود. ایشان از قبل انقلاب، صاحب سلاح و قلم بود.
🔹️حاجی زاده عزیز ۱۸ ساله وارد جبهه شده و تا شهادت، در جبهه بود. امروز ملت ما امنیت و عزت خود را مدیون تهرانی مقدم و حاجی زاده و یارانش است.
🔹️شهید باقری که بود؟ دانشجویی مثل شما، ایشان دانشحوی مهندسی مکانیک دانشگاه پلیتکنیک (دانشگاه صنعتی امیرکبیر) بود که با شروع ناامنیهای تجزیه طلبانه، و سپس جنگ تحمیلی، همه چیز را رها کرد و وارد سپاه شده و به کردستان رفته، و بعد جبهه های جنوب و فرماندهی اطلاعات عملیات لشکرها تا قرارگاهها گوناگون، از طراحان دکترین امنیتی کشوربوده است.
┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir
1.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سخنرانی آرمیتا رضایی نژاد، فرزند دانشمند هستهای داریوش رضایی نژاد به زبان انگلیسی در مراسم بزرگداشت شهدای رسانه
┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir