eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
فتنه‌هایی که با دروغ شروع شد: فتنه۸۸:برنده قطعی انتخابات اینجانب هستم! فتنه۹۸: من خودم صبح جمعه فهمیدم بنزین گرون شده! فتنه۱۴۰۱:دخترم هیچ‌گونه بیماریِ زمینه‌ای نداشت!
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن مبارک... 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
25.Furqan.60-62.mp3
زمان: حجم: 3.17M
🔹سوره فرقان سوره ۲۵ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۶۲ _ ۶۰ سوره فرقان⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
452.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: ♻️ فاطمه اعز البریه علی 🔹 فاطمه علیها السلام عزیزترین مردم در نزد من است . الامالی، شیخ مفید، ص 259 🌸امام زمان(عج): دختر رسول خدا، فاطمه(سلام الله علیها) برای من سرمشقی نیکو است. (الغیبه،طوسی،ص۲۸۶) 🌸حضرت فاطمه سلام الله علیها: 🌷 بهترین شما کسانی اند که با مردم نرم ترند و زنان خویش را بیشتر گرامی می دارند. ❤ ولادت حضرت زهرای مرضیه(سلام‌الله‌علیها)، و تبریک و تهنیت باد.
🌺سالروز ولادت نائب الامام، مجاهد و مبارز انقلابی، احیاگر اسلام ناب محمدی، منادی وحدت، قیام و عدالت و پیشوای شیعیان و مستضعفان جهان حضرت امام روح الله الموسوی الخمینی گرامی باد.
🔴امام خامنه ای : 🌺امام آن روح‌الله بود که با عصا و ید بیضای موسوی و بیان و فرقان مصطفوی، به نجات مظلومان کمر بست؛ تخت فرعونهای زمان را لرزاند و دل مستضعفان را به نور امید روشن ساخت. او به انسانها کرامت، و به مؤمنان عزت، و به مسلمانان قوّت و شوکت، و به دنیای مادّی و بی‌روحْ معنویت، و به جهان اسلام حرکت، و به مبارزان و مجاهدان فی‌سبیل‌الله شهامت و شهادت داد. ۱۳۶۸/۰۴/۲۳ 🌺سالروز میلاد امام خمینی ره گرامیباد.
💢ثواب بوسیدن پای مادر: ♦️پیامبر(ص) فرمود:«کسی که پای مادرش را ببوسد؛مثل این است که آستانه کعبه را بوسیده است».(گنجینه جواهر ) ♦️و نیز فرمود:«هر کس پیشانی مادر خود را ببوسد،از آتش جهنم محفوظ خواهد ماند». 📚(نهج الفصاحة) ♦️در حدیث دیگری فرمود:«کسی که قبر والدین خود را در هر جمعه زیارت کند، گناهانش بخشیده می شود و از نیکوکاران نوشته شود. 📚(مستدرک الوسائل، ج 2) (س)💫💞 💫💞 💫💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا