eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ بیش از نیمی از صهیونیست‌ها به آینده اسرائیل خوش‌بین نیستند 🔹طبق جدیدترین نظرسنجی موسسه دموکراسی اسرائیل، تنها ۴۹ درصد از صهیونیست‌ها دیدگاه خوش بینانه درباره آینده این رژیم دارند. 🔹بیش از نیمی از اسرائیلی‌ها (۵۱ درصد) نسبت به آینده رژیم صهیونیستی بیمناک هستند که حاکی از کاهش شدید امیدواری نسبت به آینده رژیم صهیونیستی در میان ساکنان سرزمین‌های اشغالی طی یک دهه گذشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
368.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ این غلط کردم شاه و بفرستید برای همه اونا که میگن مملکت گل و بلبل بوده
4.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت لو رفته شاه و امینی قبل از فرار (این مکالمه توسط ساواک ضبط شده) محمدرضا پهلوی: اصلا رفتیم، بدون اینکه با آبرو هم رفته باشیم، مثل پیرزن‌ها. :) به مناسبت سالروز فرار شاه
هدایت شده از الله اکبر
👆این کلید عظیم و طولانی... توی حلقت جناب روحانی😕 مملکت را به باد دادی تو... مانده ام واقعا تو انسانی؟! "عاصی" ۲۶ دی سالروز اجرای برجام😑 🦋کانال الله اکبر @allahoak_bar
◾️26 دی؛ سالگرد اجرای
📝 «» هیچگاه معاون وزیر دفاع نبوده است 🔻وزارت دفاع: 🔹این وزارت خانه ضمن قدردانی از جامعه اطلاعاتی کشور و قوه قضائیه برای برخورد قاطع با خائنان به امنیت ملی اعلام می‌کند که «عليرضا اكبری» در هیچ دوره‌ای در وزارت دفاع، سابقه معاونت وزیر نداشته است. 🔺پس از پایان مسئولیت اکبری در سمت رئیس دفتر مطالعات دفاعی در سال ۱۳۸۱ و موافقت با درخواست بازنشستگی او، نامبرده پس از جدایی از وزارت دفاع در روندی مغایر با فعالیت‌های گذشته به سابقه خویش پشت پا زده و آغازگر خیانت به نظام و ملت شریف ایران شد.
300K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عوامل شبکه منوتو که وعده داده بودنند تا زمستان کار جمهوری‌اسلامی تمام میشود، حال بارش برف در فصل زمستان را یکی از برکات و نشانه‌های پیروزی انقلابشان اعلام کردند!
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبرد شیطان بامنتطرین حضرت مهدی عجل الله رائفی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا