eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
12.Yusuf.055.mp3
زمان: حجم: 3.26M
🔹سوره یوسف سوره ۱۲ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیه ۵۵ سوره یوسف⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
🌹امام حسن عسکری علیه السلام: 🔶ما تَرَکَ الْحَقَّ عَزیزٌ إلاّ ذَلَّ، وَلا أخَذَ بِهِ ذَلیلٌ إلاّ عَزَّ. 🔹حقّ و حقیقت را هیچ صاحب مقام و عزیزی ترک و رها نکرد مگر آن که ذلیل و خوار گردید، همچنین هیچ شخصی حقّ را به اجراء در نیاورد مگر آن که عزیز و سربلند شد. 📎«تحف العقول، ص ۴۸۹»
1.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠اینو از خدا بخواهیم👆 🎤حاج اسماعیل دولابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
12.Yusuf.056-57.mp3
زمان: حجم: 2.97M
🔹سوره یوسف سوره ۱۲ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۵۷_۵۶ سوره یوسف⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
؛ صلح و مذاکره در کار نیست یا پیروز میشویم یا کربلا رخ میدهد. والسلام!
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹فرمانده شهید یحیی سنوار : ما از مرگ در بستر یا حوادث جاده ای می ترسیم اما از مرگ در راه دین ، وطن و مقدسات مان هراسی نداریم
🌐 شهادت بسیار شجاعانه یحیی سنوار: 🔹 به گزارش رسانه های اسرائیلی، یک نیروی ارتش اسرائیل 5 جنگجوی حماس را در حین انجام "وظایف" خود در رفح مشاهده کرد. سپس به تانک های آنها دستور داده شد که به روی این جنگنده ها آتش گشودند. 🔹همه رزمندگان جان باختند به جز یک نفر که یحیی سنوار بود. بنابراین، ارتش اسرائیل یک موشک انفجاری شانه پرتاب به ساختمان با سینوار شلیک کرد که کشته نشد. 🔹پس از این، ارتش اسرائیل یک هواپیمای بدون سرنشین FPV را به سمت سینوار پرتاب کرد که او ایستاد، چند سنگ جمع کرد و سعی کرد به پهپاد ضربه بزند. 🔹سپس، سرانجام پس از بیش از 15 دقیقه، این یک تک تیرانداز ارتش اسرائیل بود که در حالی که یحیی سنوار از پوشش خارج شده بود، به سرش شلیک کرد و با پهپاد درگیر شد. این موضوع زخم گلوله ای که در تصاویر دیده می شود را توضیح می دهد. تا لحظه آخر جنگید.
1.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ 🌹رهبر، بزرگ، شجاع، استاد أبو ابراهیم یحیی السنوار🥀 ‌
👆حسین حامیدی خبرنگار تونس که شادی سعودی ها را پس اعلام خبر سینوار دید ، نوشت : نصراللهِ شیعه که شهید شد ،عده ای از سعودی‌ها خوشحالی کردند، سنوار سنی هم که شهید شده، همان سعودی ها باز هم خوشحالی می کنند. به ما بگویید دین پدرتان چیست؟ نکند از یهودیان خیبر باشید و ما نمی دانیم ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا