eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
📸شهید بهشتی : آن‌هایی که ولایت فقیه را قبول ندارند، در هر مقامی که باشند، سرنگون خواهند شد.
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا رفتیم سوریه؟ ✅ پاسخ منطقی سردار شهید همدانی ... 💢 در کدام مسائل سوریه به نفع ایران عمل کرده بود؟! جالب است بدانیم! کارهایی انجام شده که هیچ کشوری برای ما انجام نداده است!
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن 🌺 اگر این بچه‌ها در سوریه نمی‌جنگیدن...
خباثت رسانه ای "من و تو" ❌ توی ایران میشه ناکارآمدی حکومت در مهار سیل! ❌ توی عربستان میشه سرازیر شدن آب و ایجاد آبشار!
1.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین سادگی رسانه ها میتونن مخاطبین شون رو فریب بدن و از اونا در جهت رسیدن به اهداف شون کمک بگیرن... سواد رسانه خودتون رو بالا ببرید.
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ یک فرد دارای سواد رسانه ای چه ویژگی هایی دارد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
28.Qasas.06-08.mp3
زمان: حجم: 3.1M
🔹سوره قصص سوره ۲۸ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۸_۶ سوره قصص⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
🕊امام على عليه السلام: بزرگوار كسى است كه خود را بالاتر از اين داند كه براى نيكيهايش عوض نيكو انتظار داشته باشد. ميزان الحكمه، جلد ۱۰، صفحه ۹۱
🔮 مجموعه پیام‌های مکتب عاشورا ♨️ پیام پنجم: زیارت کعبه، یعنی درک امام زمان خود‼️ ✅ همنشینی با کعبه و زیارت و مجاورتِ همه‌ی معابد و زیارتگاه‌ها، اگر باعث درکِ کعبه‌ی حقیقی یعنی امام زمان(عج) و پیروی و همراهی ایشان در هدف اصلی که برای نجات بشریت دارند( یعنی احیای حدود و احکام الهی بر مبنای قرآن) نشود، چیزی جز لعنت خداوند را به همراه نخواهد داشت!
✊رهبرمعظم انقلاب: دنیا و مقام برای چمران مهم نبود. به نام کی تمام بشود، برایش اهمیتی نداشت. ♦️۲۷مرداد:مقاومت پاوه دربرابر تجزیه‌طلب‌ها به فرماندهی شهید چمران
476.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️علی مطهری به دنبال حرف تاجزاده بازداشت شده به دست قانون را گرفته و گفته: «مگر حکومت امام علی( ع) الگو نیست، خوب آقای جنتی را هم دادگاه بفرستید..»! ♨️جا دارد به این آقازاده اصلاح طلب گفته شود: حکومت امیرالمومنین( ع) در همه حالات الگو و آرمان است؛ از گرفتن گربندی که فرزندش یک شب از بیت المال قرض گرفته بود، تا توبیخ عثمان بن حنیف بر سر سفره مرفهین و تقسیم غنائیم و بیت المال بسویه بین همه مردم از سابقه دارانی چون طلحه و زبیر گرفته تا آن کشاورز...شما باید بگوئید، آیا تحمل عدالت امام علی( ع) را هم دارید؟! یا چون حرف یک محکوم برای سیاه نمائی به مذاقت خوش آمده آن را بلغور می‌کنی...! پ ن👇 شما حساب کنید با عدل امام علی علیه السلام با فتنه گران برخورد می شد این جماعت دم از علی نمی زدند بلکه وا اسلاما سر می دادند.