eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
Mohsen Qaraati14-20.Taha.33-39.mp3
زمان: حجم: 3.64M
🔹سوره طه سوره ۲۰ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۳۹_۳۳ سوره طه⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
🌸حضرت امام علی علیه السلام: بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ الْمَوْعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الْغِرَّةِ ميان شما و پندپذيرى، پرده اى از غرور و خودخواهى وجود دارد حکمت 282 نهج البلاغه
✅ چقدر روایت دارد که همه انسان‌ها قلبشان نورانی است وقتی یک معصیت بکنند، یک نقطه سیاه در قلبشان پیدا می‌شود اگر توبه کردند و پشیمان شدند، این نقطه سیاه برطرف می‌شود 🔻 اما اگر اظهار ندامت و پشیمانی نکردند آن سیاهی می‌ماند و دفعه بعد زودتر معصیت می‌کنند و یک نقطه دیگر پهلوی آن می‌آید. کم کم با تکرار گناه سراسر قلب سیاه می‌شود و دیگر فایده‌ای ندارد. 📜(الكافي ج : 2 ص : 273) 🔊🌸 حضرت آیت الله ناصری ( ره)
▪️ امروز، 21 تیر سالروز حمله خونین رضاخان به مسجد گوهرشاد مشهد در سال 1314 است که مردم و علما علیه کشف حجاب و اجباری کردن "کلاه شاپو" دراین مسجد تحصن کرده بودند کشتار فجیع مدافعان حجاب! 🗓۲۱تیر قیام خونین مسجد گوهرشاد علیه کشف حجاب (روز عفاف و حجاب)
🌹 ۲۱ تیر سالروز قتل عام و کشتار بیش از ۲۰۰۰ نفر از مردم ایران توسط رضا پالان حرامی در حمله به مسجد گوهرشاد.
🌹کشتار فجیع مدافعان حجاب! 🗓۲۱تیر قیام خونین مسجد گوهرشاد علیه کشف حجاب (روز عفاف و حجاب)
2.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹حجاب از نظر امام خمینی(ره) و امام خامنه ای...(مدظله العالی)
3.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبرمعظم انقلاب: به ما میگفتند که در اروپا نیست و زن و مرد با هم قاطی‌اند، هوس و شوق جنسی هم در آنجا طبعاً کنترل‌شده! 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴رضاخان، مُهره انگلیس برای مقابله با دین و سنتها ♦️امام خامنه ای:« را انگلیسی‌ها از میان فوج قزاق پیدا کردند. به یک قُلدر بی‌باک و بی‌محابا احتیاج داشتند آوردند... آن ضربه‌ای را که می‌خواستند به ، به ، به سنتهای قدیمی و ملی این کشور و به پایه‌های دینی و اعتقادی این کشور بزنند، به وسیله‌ی او زدند. چون آدم بی‌باک و گستاخی بود، به درد آن‌ها می‌خورد!» ۱۳۷۷/۰۲/۰۲ ♦️«رضاخان در سال ۱۳۱۴ هنگامی که حرکت مردم و را دید، حرکت مردم را سرکوب کرد و علما را دستگیر نمود و واقعه‌ی مسجد را پیش آورد!» http://l1l.ir/1x-7 🗓 بیست و یکم تیر سالروز قیام مسجد گوهرشاد و روز « و عفاف»
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مصاحبه شنیدنی با شهید مدافع حرم جواد محمدی پیش از اعزام به سوریه: 🌹من با یک بیت شعر بسیجی شدم ♦یقه ی بدحجاب ها را میگیرم
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر گلشنی استاد دانشگاه شریف به شبکه دانشگاه تهران میگوید بارها به مسئولان شواهدی نشان داده که نفوذ غرب در عمق دانشگاه های ایران را اثبات میکند! آنها راه شکست ایران اسلامی را نه اسلحه بلکه از بین بردن فرهنگ آن می‌دانند.