eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴«جهاد لازمه‌ی تمدن‌سازی و پیشرفت» ♦️رهبرمعظم انقلاب:«بعضی کسان از اسم جهاد می‌رَمند! خیال میکنند که ایجاد یک تمدن، پیشرفت در زندگی و رفاه مشروع برای انسانها، با جهاد نمیسازد! چه خطایی! چه غلطی! ♦️بدون جهاد هیچ چیز بدست انسان نمی‌آید؛ نه دنیا و نه آخرت! بدون جهاد، درمقابل گرگِ بی دست و پای بیابان هم نمیشود ایستاد؛ چه رسد به گرگ‌های بسیار خطرناک دنیای سیاست و اقتصاد و سرپنجه‌های خونینی که میلیونها انسان را دریدند و نابود کردند. ♦️مگر یک ملت بدون جهاد میتواند طعم عزت را بچشد؟»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
〽️إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنتَقِمُونَ 🌹سپهبد شهید حاج حسین سلامی: در تمامی نبردهای با آمریکا، او را با شکست های خفت بار بدرقه کرده‌ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌قمارباز را پشیمان می‌کنیم 📍محمد باقر قالیباف رئيس مجلس در نطق پیش از دستور: 🔹قطعاً به آمریکا پاسخی خواهیم داد که ترامپ قمارباز را از تجاوز به ایران پشیمان کند.
♨️‏دانشمندی که فعالیت علمی دارد هدف نظامی است؟ همسر، دختران و پسر خردسال او چطور؟ چه دنیای کثیفی است… Is a scientist a military target? What about his wife, his daughters, and his little son?
♨️بله؛ شورای امنیت سازمان ملل متحد ، همینطور،👆🏻 کاملا بی‌طرف هست!!
17.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو تا رساندن به بیچارگی با قدرت ادامه خواهد داشت 🔹رئیس ستادکل نیروهای مسلح: متناسب با اقدام آمریکا علیه‌شان اقدام می‌کنیم‌.