eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
303 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
279 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ امام باقر علیه السلام: ✔️ كَأَنَّنِي بِدِينِكُمْ هَذَا لَا يَزَالُ مُتَخَضْخِضاً يَفْحَصُ بِدَمِهِ ثُمَّ لَا يَرُدُّهُ عَلَيْكُمْ إِلَّا رَجُلٌ مِنَّا أَهْلَ الْبَيْتِ... 🌸 گویا می بینم آن روزگاری را که دین شما (از شدت لطمات) در خون خود دست و پا می زند و هیچکس نمی تواند آن را به شما برگرداند مگر مردی از ما اهل بیت... 📚غیبت نعمانی باب 13، حدیث 30.
رهبر انقلاب در دیدار مردم قم در تحلیل #اغتشاشات در دی‌ماه ۹۶: این‌جوری نیست که ما هیچ اشکالی نداریم، فقط دشمن خارجی است که دارد [مشکل ایجاد میکند]؛ نه‼️ ⚠️ #مگس روی #زخم می‌نشیند؛ ⬅️زخم را خوب کنید، زخم را نگذارید به وجود بیاید. ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، نه این شبکه‌ها میتوانند اثر بگذارند، نه آمریکا میتواند هیچ غلطی بکند. 📗۱۳۹۶/۱۰/۱۹ #فتنه_98
🔴سخنان مهم حجت الاسلام در مورد فتنه ای که رهبر انقلاب خاموش کردند!! ‼️صریح ترین موضع رهبر انقلاب در وصف ناکارآمدی دولت فعلی ، همانی است که در ماه رمضان خطاب به دانشجویان فرمودند که: غصه ها و نگرانی هایی که شما دانشجویان دارید و مخصوص شما هم نیست ، با روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی برطرف خواهد شد. ‼️این سخنان ، به دلالت التزامی بیّن، حکایت از قطع امید از دولت فعلی دارد. پس سخنان اخیر رهبری در پی ایجاد وجاهت برای دولت فشل و فلج نیست. هم چنان که سیاق کلام ایشان که دوگانه اختلافی بین کارشناسان را مبنی بر مفید و مضر دانستن طرح بنزینی مطرح کردند ، شائبه حمایت صریح و کامل از این تصمیم را هم از بین می برد. ❓اما چرا رهبری در موقعیت فعلی به جای حمایت قاطع از اعتراضات مردمی ، به حمایت قاطع از مصوبات سران قوا پرداختند؟ ‼️آنچه از شرایط فعلی برآورد می شود این است: 🔷دولت فعلی سر و سرّ رازآلودی با ارگان منافقین دارد. هجمه کانونی دولت در انتخابات ۹۶ ، اعدام منافقین در سال ۶۷ بود که به طرز عجیبی سخنان حسن روحانی و مریم رجوی در آن برهه کاملا مطابق یکدیگر بود و رسانه های منافقین ، سخنان انتخاباتی او را با ولع پوشش می دادند. هم چنین یادمان نمی رود نشست منافقین در آن ایام را که همگی به صورت هماهنگ ، روسری بنفش به سر کرده بودند! 🔶ارگان منافقین از چندی پیش ، برای آشوب سراسری و سازمان دهی شده ، برنامه کاملی داشت که فقط یک جرقه کم داشت. و چه جرقه ای بهتر از سه برابر کردن قیمت بنزین به صورت شبانه و پنهانی؟ 🔷آنچه منافقین از جانب مسئولان نیاز داشتند ، زمینه سازی روانی و اجرایی برای التهاب مردم بود که دولت و مجلس به خوبی از آن برآمدند. اما قطب دومی که فتنه منافقین به آن نیاز دارد ، دلهره و تشویش عمومی و ضریب دادن به دلواپسی های مردم است تا اقشار گوناگون کف خیابان بمانند و اشرار در پوشش مردم به راحتی کار خود را پیش برند. واکنش استثنایی و حکیمانه رهبر انقلاب ، این ضلع فتنه را شکست! 🔶درست است که آتش سینه مردم خاموش نشد؛ ولی فضای بیرون ریختن این آتش کنترل شد. طبعا اگر رهبر انقلاب کمی در آتش سینه ها می دمیدند ، آحاد مردم محقانه و بی صبرانه به مدل منافقین تن می دادند و شرایط برای خرابکاری وسیع آنها فراهم می آمد. 🔷آنچه برنامه ریزی منافقین ، سعودی ها و سایر تروریست های عنود برای ایران ماست این است که با آتش زدن اموال عمومی و خصوصی ، جو عمومی را متشنج و شرایط شهرها را به سمت جنگ شهری مدیریت کنند و در این میان ، کنترل برخی شهرها را به دست گیرند و جنگ را به جنگ داخلی بدل سازند. در این صورت ، هم شرایط برون مرزی ایران از اختیار جمهوری اسلامی خارج ، و هم اهرم های نظامی علیه ایران فعال خواهد شد. 🔹اما پاسخ به این سوال که مردم چگونه باید به سیاست ها و مدیریت های غلط اعتراض کنند این است که شایستگان و نخبگان ، خودشان را برای فردای خاموشی فتنه آماده کنند. که در آن روز ، خبری از منافقان و خائنان در عرصه سیاست نخواهد بود. 🔶اعتراض ، همیشه به ناله و فریاد نیست. گاهی به سازمان دهی و شکل دهی است. علی ع سالها زبان در کام گرفت ولی در همان سالها ، عمار و اشتر پرورش داد. البته راه نقد ، تبیین و گلایه همیشه باز است.
امام خامنه ای: بعضی‌‌ها در فضای فتنه، این جمله «کن فی الفتنة کابن اللّبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب» (در فتنه همانند شتر دوساله ای باش که نه میتوانند سوارش شوند و نه شیری ازش بدوشند) را بد می‌فهمند و خیال می‌کنند معنایش این است که وقتی فتنه شد و اوضاع مشتبه شد، بکش کنار. حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است. در فتنه همه بایستی روشنگری کنند.
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازنشر #امام_خامنه_ای : مردم سرسری به مسئله‌ی انتخابات نگاه نکنند و از روی فکر رأی بدهند. اگر بی‌دقت انتخاب كرديم، هم پيش خدا و هم پيش خودمان مسئوليم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
, 🌺 هفته بسیج بر بسیجیان همیشه بیدار مبارکباد باولایت💚 تاظهور @ba_velayat_ta_zohoor
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨غربال انـــسانها در آخــــرالزمــان... 🔴 ســالم گذشتن از #فتنه‌ ها و رسیدن به #امــام_زمــان💖(عج) کار مشکلی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 💟یادم نمی رود دوسه تا شناسایی را که فرمانده لشکر احمد کاظمی با پای برهنه همراهمان می آمد. 💢سنگر به سنگر مواضع عراق را نشان می داد و بچه ها روحیه می گرفتند. ما که ضربه ی روحی و جسمی خورده بودیم، وقتی می دیدیم فرمانده لشکر این طور پای کار است روحیه می گرفتیم. 📚نه مثل غرب نه مثل جنوب، ص119 🌹شهید حاج احمد کاظمی 🌹 🕊جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) و هدیه به روح مطهر شهید صلوات 🕊 ٠ باولایت💚 تاظهور @ba_velayat_ta_zohoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برمشامم مے رسد عطر شہیدان بسیج مرغ دل پر مے زند سوے گلستان بسیج یاحسین بن علے، اے سرور آزادگان روز محشر کن شفاعت از شہیدان بسیج پ.ن ۱: ‌هر چقدر براے اروند بنویسیم کم است! براے دانستن از اروند فقط باید غواص باشے! دستت بستہ! شب باشد! و اروند بے تاب! پ.ن ۲: هفتہ بسیج بر همہ شما بسیجیان خوب و پای ڪار، سربازان صدیق مبارڪ باد خستگیا باشہ تا با در ڪنیم.... ۳۱عاشورا باولایت💚 تاظهور @ba_velayat_ta_zohoor