eitaa logo
بصیرت محور
6هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
285 فایل
•| بصیرت محور |• محتواهای قبلی تو کانال تلگراممونه🌹 اینجا جای تماشاچیان بظاهر دغدغه مند نیست. انتقادات و پشنهادات (ناشناس)👇 https://daigo.ir/secret/83087392
مشاهده در ایتا
دانلود
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از مکه خارج شو که دیگر یاور تو از دنیا رفته! علیه السلام 📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
بصیرت محور
از مکه خارج شو که دیگر یاور تو از دنیا رفته! #ابوطالب‌ علیه السلام #بصیرت_محور 📍 http://Eitaa.com/ba
امروز سالروز وفات جناب ابوطالب علیه السلامه،عموی پیامبر اسلام (ص)پدر امیر المومنین(ع) ما به این مناسبت های این چنینی زیاد اهمیت نمیدیم و کاری نداریم اما همین الان اگر برید شبکه های وهابی رو تماشا کنید پره از مطالب تحریف شده نسبت به جناب ابوطالب. پدر امیرالمومنین رو با نسبت هایی مثل بت پرستی و کفر میزنن تا خود امیرالمومنین رو زیر سوال ببرن. این مسائل برای ما اهمیت نداره اما برای اونا خیلی مهمه،چون زیر بنای اعتقادی ما هموناست.
به نکته ای که احمد جان نوشته خیلی دقت کنید👇 عزیزانی که از قبل با ما همراه بودن میدونن ما نه وصل بجایی هستیم نه تو تیم کسی. الکی از کسی تعریف نمیکنیم(از این عادت ها نداریم) هرکسی واقعا دغدغه داشته باشه برای ما محترمه . احمد نوایی یکی از افرادی که تو بیان و حرکات و رفتارش ،دغدغه بچشم میاد .خودشو خرج اسلام و انقلاب میکنه نه اینکه اسلام و انقلاب رو پوششی قرار بده برای مطرح کردن خودش و تامین منفعت خودش... این مسئله ای که احمد مطرح کرده از سر همون دغدغه س،چون خیلی خوب میدونه حزب اللهی نماها چه ضربه ای میتونن به باور های مردم بزنن. پ ن : حالا که صحبت از احمد نوایی شد خوبه اشاره کنم به پیام های ناشناس! سوال های تقریبا زیادی راجع به انتخابات از من پرسیده میشه که گاها با متن های طولانی بهش میپردازیم اما برای این که خیلی بهتر و راحت تر به جواب سوال هاتون برسید میتونید از کانال احمد نوایی استفاده کنید.در قالب ویس جواب خیلی از سوالات شما داده شده👇 @ahmad_navaei
⚠️⚠️⚠️⚠️🚫🚫🚫🚫🚫 در پلتفرمهای مجازی علی الخصوص ایتا با یه پدیده جدید و خطرناک مواجهیم که اسمشو من میزارم [حزب اللهی استایل] ، یه چیزی شبیه حجاب استایلها ، با این تفاوت که حجاب استایلها ، چادر رو قبول ندارن و دارن باهاش پول در میارن ، اما [حزب اللهی استایلها] اصلا حزب اللهی نیستن صرفا واسه کانال داری و یه پولی به جیب زدن، دارن ادا در میارن و صرفا حزب اللهی بودن استایل مجازی شونه. مراقب این پدیده خطرناک و در حال شیوع باشید و زیر منبر هر کانالی نشینید. البته یه سری از صفحه های سالم و مفید رو توی پیامهای قبلی کانال بهتون معرفی کردم که داشتن همونا بی نیاز تون میکنه از دنبال کردن بقیه کانالها ، حتی کانال خودم. @ahmad_navaei [عضویت]
حیف حیف حیف حیف💔
ما به اکرم عفیف باختیم لامصب عین میگ میگ بود
اکرم خدا ازت نگذره😂
هدایت شده از بصیرت محور
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر از تغییر نمیترسی برو در مورد حضرت محمد(ص) تحقیق کن! 📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
به لنز خیره شده بودم و الان به چشمایی که به لنز نگاه میکنن تا یک فریم از زندگیمو ثبت کنن این فاصله طولانی به چشم بهم زدنی گذشت... فک کنم اون موقع هم مبنام همین بوده👇 هرچه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم!
سلام ، بدنه ی انقلابی هیچوقت نمیاد با وجود اینهمه موضوعات و هجمه هایی که هست، بچسبه به حمید رسایی و بکوبه!چون دغدغه و عملکرد حمید رسایی ثابت شدس... ما هیچ کس و نمیتونیم پیدا کنیم که صدرصد مواضعش با ما یکی باشه،حالا شما اینو ضربدر دیدگاه های مختلف جامعه کنید. رک و پوست کنده عرض میکنم بنظرم هرکسی علیه آقای قالیباف موضع میگیره میره زیر ذره بین ، نمونه ش آقای رائفی پور... این بزنگاه ها فرصت خوبیه برای شناسایی افراد خالص و مستقل با افرادی که ممکنه پروژه بگیر باشن. پروژه بگیر ها سبکشون سبک زیر بغل ماریه ،دنبال چیزی میگردن که وجود خارجی نداره ... مثلا میان میگن رسایی انتخابات رو تحریم کرد😂 برای اینکه در بدنه انقلابی تاثیر بذاره یه پسوند رهبری هم درکنارش میذارن که این خلاف نظر رهبریه!!! در صورتی که رسایی گفت : تائید صلاحیت حسن روحانی باعث کاهش مشارکت میشه ،اینو هر آدم عاقلی میدونه و حرف بدی نیست اما اینا جوری بازتاب میدن که دلشون میخواد. خاصیت پروژه بگیری همینه باید دیکته شده عمل کنند. من نه با رسایی سر و سری دارم نه تا حالا دیدمش،اما مواضعشو دنبال میکنم و در مجموع آدم بدردبخوری برای جبهه انقلاب میدونم. این مواردی که عرض شد موارد کلیه این بنده خدایی که تو پیام اسم برده شده رو من تک و توک(خیلی کم) قبلا مطالبشو دیدم ،دوتا موضع علیه رسایی از ایشون دیدم به کلی از ایشون قطع امید کردم. یک نمونه شو میذارم خودتون بخونید. راجع به پروژه بگیر بودن یا نبودن ایشون نمیشه قطعی نظر داد رگه هاش دیده میشه اما ممکنه بر حسب تشخیص این نظراتو داده باشه.