✍»رهبر معظم انقلاب:
✅»جوانان مکرر برای تعالی روحی نصیحت میخواهند. چیزی که ازبزرگان شنیده ام یک کلمه است: پرهیز از گناه. توصیه دیگر انجام فرائض است؛ اصلی ترین فریضه هم نماز است؛ اول وقت و با حضور قلب و حتّیالمقدور با جماعت. در اینصورت فرشته خواهید شد؛ از فرشته هم بالاتر.
۹۴/۴/۲۰
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
📢استاد رحیمپور ازغدی: صوت کامل آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را منتشر کنید.
🔻عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹از رئیس شورا و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی میخواهم صوت یا متن کامل آخرین جلسه شورا که سؤالات من از رئیس جمهور بود و پاسخهایی که ایشان داد را منتشر کنند تا همه بشنوند.
🔹سند ۲۰۳۰ اصلاً در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشد، دولت و آقای رئیس جمهور این سند را نه در شورا و نه در مجلس و نه در هیچ نهاد قانونی دیگری مطرح نکردند.
🔹دولت این سند را مستقیم تصویب کرد و در مورد آن بودجه گذاشت و آن را اجرا کرد و حتی در مورد اجرای بخشی از آن هم گزارش داد، الان برخیها هم میگویند هنوز دارند بخشهایی از آن را اجرا میکنند.
🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از این صریحاً اعلام کرد که این سند لغو است، و لغو هم شد و اگر جایی هم اجرا شود غیر قانونی است.
🔹عملکرد من در شورا به گونهای بوده که میخواهند من را بیرون کنند! خیلی از اعضای شورا معترض و منتقد هستند و به صورت مختلف این را بیان کردند.
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
❗️ واکنش علی مطهری به گرانی ارز دولت #احمدینژاد:
👈 احمدینژاد درباره نابسامانی بازار ارز که اواخر سال 90 آغاز شد و تا امروز ادامه دارد، به عنوان تصمیم گیر اصلی در این موضوع، هیچ مسئولیتی را بر عهده نگرفت و همه مسئولیت را متوجه فشارهای خارجی و اخلال گران داخلی کرد در حالی که این درست نیست. محال است که در اینجا دولت که ابزارهای مختلفی در اختیار دارد هیچ قصور یا تقصیری نداشته باشد. بهتر بود آقای احمدینژاد یک عذرخواهی میکرد و میگفت البته فشارهای خارجی و داخلی هم مؤثر بوده است. متاسفانه در کشور ما فرهنگ عذرخواهی وجود ندارد و مخصوصاً در این دولت دائم میگویند ما مدیرترین و پاکترین و بهترین هستیم و همه اشکالات در خارج از دولت است.
❗️ واکنش علی مطهری به گرانی ارز دولت #روحانی:
👈 همه کاستیها و مشکلات مالی و معیشتی به سبب تصمیم غلط مدیران نیست و با وضعیت فعلی هر دولت دیگری نیز بر مسند کار بود شرایط همینگونه رقم میخورد!
#وکیلالدوله
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
ایشون همونی هستن که زمان انتخابات #وزیر ارشاد بودن و #سلبریدی جور میکردن واسه تَکرار رای #دوباره به روحانی با #فریب و ترساندن از دلار پنج تومنی و سکه دو تومنی و...
و وعده روزهای بهتر الان میگه دولت دیگه ای بود بدتر میشد...
یعنی اگه زیر فشار اقتصادی و روانی و... این دولت از هزار جا هم دچار جرخوردگی بشیم یکی پیدا میشه میگه این خوبه اگه دولت دیگه ای بود از هزار و یک جا قاچ میخوردی!
همینقد #وقیح #بی_حیا پررو و...
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
1.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️عاقبت سرزنشهای روحانی به دولت قبل...!
🔺هرچه به دولت قبل گفتند سر خودشون اومد. و این وسط فقط بیچاره مردم
#رائفی_پور
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قول #جهانگیری، معاون اول روحانی به مردم در تاریخ بیستم فروردین ۹۷:
💬 با دلار ۴۲۰۰ تومانی هیچ کالایی گران نخواهد شد!
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
🔴به نظرتون این خانم که چنین مطالبی رو توی توییتر خودش منتشر میکنه عضو چه گروهیه ؟
انجمن فمنیستهای مقیم مرکز
انجمن برهنگان مقیم آنتالیا
انجمن عکاسان +18
نه ...
‼️این خانم عضو جمعیت امام علی هستن.تا دلتون بخواد از این جور آدمها عضو این جمعیتن
خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
#دجال ....
#افساد_طلب_احمق
#جمعیت_امام_علی
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor