🚨 #چند_خبر_کوتاه
🔹رییس اتاق اصناف: نرخ واقعی دلار در ایران حدود ۸۰۰۰ تومان است و دولت باید تلاش کند قیمت ارز در بازار منطقی شود و ثبات دوباره به کشور برگرد.
🔹«کیهان» و «وطن امروز» تذکر گرفتند.
🔹کیروش: حمایت نشدن تیم ملی باعث شرمساری و تحقیر رویاها و توقعات هواداران است.
⚫️ @Bisto30_IRIB
🔺واکنش عجیب فرخ نژاد به انتقادات درباره درآمد نجومی اش
🔹حمید فرخ نژاد درپی انتقادات مردمی به اظهارات جنجالی اخیر اش کامنت های صفحه اینستاگرامش را بست!
🔸این بازیگر، اخیرا در مصاحبه ای از قیمت دلار گلایه کرده و گفته بود: من زیر بار ارسال ماهیانه 10 هزار دلار ( تقریبا 120 میلیون تومان) برای فرزندانم در خارج از کشور زائیده ام!
⚫️ @Bisto30_IRIB
🍅توقیف 49 کامیون حامل گوجه فرنگی در مرز شلمچه
مدیر کل گمرک خرمشهر:
🔹افراد قاچاقچی قصد داشتند محموله های گوجه فرنگی را در پوشش گل کلم، فلفل دلمه ای و پیاز با بارنامه جعلی از کشور صادر کنند.
🔹هر کامیون حامل هفت تا هشت تن گوجه فرنگی بود/ایرنا
◾️ @Bisto30_IRIB
🔺 نشنال اینترست نوشت: ساز و کار اروپا برای ادامه تعامل مالی با ایران هم برای شرکتهای کوچک اروپایی و هم برای کشورهای بزرگ هدف تحریم آمریکا مانند روسیه جذاب است و باید این ماجرا را جدی گرفت.
◾️ @Bisto30_IRIB
♦️ویزای کدام کشورها به "تومان" فروخته میشود؟
🔹سوئیس، ژاپن، کویت، مکزیک و تونس از جمله کشورهایی هستند که خدمات ویزا را در ازای دریافت «تومان» یا همان ریال ایران ارائه میدهند.
🔹برخی از این کشورها پیش از آنکه نوسانهای ارزی در ایران تشدید شود، چنین سیاستی را به اجرا گذاشته بودند و بعضی دیگر از بهار امسال همزمان با شدت گرفتن اختلافات ارزی و محدودیت فعالیت صرافیها، این امکان را برای اتباع ایرانی فراهم کردهاند.
🔹البته برعکس این موضوع هم بوده است؛ مثلا روسیه تا اردیبهشتماه امسال خدماتش را به ریال ایران انجام میداد اما از آن زمان به دلار آمریکا تغییر داد./ ایسنا
◾️ @Bisto30_IRIB