eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
334 دنبال‌کننده
38هزار عکس
38هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 تصاویر دیگری از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه پیشگامان‌پیشرفت و گفتگو با نمایندگان بخش خصوصی .
📌رهبر انقلاب: تنها راه پیشبرد کشور استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی است رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایه‌های بخش خصوصی برطرف شود زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است. تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی است. موضوع ناترازی‌ها و راه‌حل‌های آن در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله‌ی زیادی وجود دارد. موضوع مجوزها یک موضوع مهم است که دولت و دستگاه‌های مسئول باید برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها، فکر اساسی کنند. .
🔷رهبر معظم انقلاب: تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی است 🔹️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سه‌شنبه به مدت دو ساعت و نیم از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی» بازدید کردند. 🔹️ در این نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی در بخش‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهواره‌ای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزار آلات تعمیر هواپیما، صنایع معدنی و زمین‌شناسی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت فولاد و آلومینیوم، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب و برق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شده بود. 🔹️ در این بازدید، شرکت‌های مختلف بخش خصوصی دغدغه‌ها و گلایه‌های خود را در زمینه‌ی مشکلات و موانعی که بر سر راه بخش خصوصی است مطرح و رهبر انقلاب خطاب به وزرای حاضر در نمایشگاه تاکید کردند: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایه‌های بخش خصوصی برطرف شود زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است و تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی است 🔹️ رهبر انقلاب همچنین در بخش صنعت آب و برق بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازی‌ها در بخش برق، گفتند: این حرفها، سخنان خوب و صحیحی است اما باید به مرحله‌ی عمل برسند زیرا موضوع ناترازی‌ها و راه‌حل‌های آن در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله‌ی زیادی وجود دارد. .
@ch1405 ایــتــاشهید آیت‌الله مطهری.mp3
زمان: حجم: 4.46M
با سخنرانی شهید آیت الله مطهری فاقد تاریخ با موضوع بزرگی و بزرگواری روح اگر کسی روح بزرگی داشته باشد کم کم سختی ها و عذابش شروع می گردد . کوچکی روح با آرامش و طول عمر همراه است اما روح بزرگ با بیماری و کوتاهی عمر روبرو خواهد شد. حجم تقریباً ۴ مگابایت https://eitaa.com/marsad
@ch1405 ایــتــااستاد قرائتی.mp3
زمان: حجم: 5.45M
سخنرانی استاد قرائتی فاقد تاریخ با موضوع تکلف و سختگیری یکی از مسائل اخلاقی و اجتماعی که سر نخ آن در تمام مسائل پیدا می شود مسئله تکلف است. یعنی زور می زنیم که یک کاری بشود. به خودمان و دیگران، به زن و بچه سخت می گیریم. یک وقت یک چیزی است حکمت است. حجم تقریباً ۵ مگابایت .
@ch1405 ایــتــابه افق فلسطین.mp3
زمان: حجم: 6.17M
برنامه تلویزیونی «به افق فلسطین» مورخ سه شنبه 2 بهمن ۱۴۰۳ با موضوع بررسی ابعاد گوناگون آتش بس در جامعه ی صهیونیست باحضور محمد شاهدی-کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی 21:20 بخش گفتگو حجم تقریباً ۶ مگابایت .
@ch1405 ایــتــااستاد امیری.mp3
زمان: حجم: 2.55M
با تحلیل استاد امیری تئوریسین و تحلیلگر سیاسی مورخ دوّم بهمن ماه ۱۴۰۳ با عنوان تحلیل سیاسی روز با موضوع پذیرش fatf و cft توسط دولت روحانی در خردادماه ۱۳۹۵، مباحث مرتبط با آن، معایب و محاسن پذیرش و رد آن توسط ج.ا.ایران حجم تقریباً ۲ مگابایت .