eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
328 دنبال‌کننده
38هزار عکس
37.9هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر معظم انقلاب: حج منافع واقعی انسان‌ را تأمین می‌کند؛ از غزه تا یمن حضرت آیت الله خامنه ای صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: 🔸این اجتماع حج اصلاً برای منافع انسان‌هاست. حالا بعضی خیال می‌کنند این منفعت فقط عبارت است از یک داد و ستد مثلاً این جوری، نه دیگر هرچه که اسمش منفعت است. 🔸امروز این منفعت چیست؟ اتحاد امت اسلامی. به نظر من برای امت اسلامی هیچ منفعتی بالاتر از اتحاد نیست. اگر امت اسلامی با هم متحد باشند دست در دست هم بگذارند، هماهنگی کنند، هم‌افزایی کنند، غزه اتفاق نمی‌افتد، فلسطین اتفاق نمی‌افتد. یمن این‌جور تحت فشار قرار نمی‌گیرد. 🔸وقتی ما از هم جدا هستیم استعمار آمریکا یک جور، رژیم صهیونیستی یک جور، بعضی از کشورهای دیگر اروپایی و غیر اروپایی یک جور، منافع و مطامع خودشان را غلبه می‌دهند بر منافع ملت‌ها. می‌شود مثل این کشورهایی که زیر فشار این‌ها قرار گرفتند که می‌بینید چه اتفاقاتی دارد می‌افتد. می‌شود غزه. 🔸وقتی اتحاد بود امنیت می‌آید، وقتی اتحاد بود پیشرفت می‌آید، وقتی اتحاد بود هم‌افزایی می‌آید. کمک‌هایی ما می‌توانیم به فلان کشور اسلامی بکنیم که خودش ندارد آن را. ما می‌توانیم کمک کنیم. او هم می‌تواند به ما کمک کند. همه از هم استفاده می‌کنند، همه با هم کمک می‌کنند. 🔸حج را با این چشم نگاه کنید. حج را بشناسیم. این‌هایی که بنده عرض کردم بخشی از نکات شناختی برای حج است. بدانید کجا می‌خواهید بروید، بدانید چه‌ کار می‌خواهید بکنید. 🔸البته دولت‌های اسلامی نقش زیادی دارند، دولت مهمان‌دار حج نقش بسیار زیادی دارد. تکلیف بزرگ و سنگینی دارند. مسئولین کشورها، علما، روشنفکران، نویسندگان، گویندگان، کسانی که جایگاه تأثیرگذار در بین مردم دارند حرفشان اثر می‌گذارد. این‌ها همه‌شان نقش دارند، این‌ها می‌توانند درباره‌ی حقیقت حج برای مردم توضیح بدهند، مردم را تفهیم کنند و بر روی افکار عمومی مردم اثر بگذارند. .
سرقت نسخ خطی؛ تلاش صهیونیست‌ها برای محو هویت مسلمانان 🔸اشغالگران صهیونیست به روش‌های مختلف برای جمع‌آوری نسخ خطی اسلامی تلاش کردند. نظامیان اسرائیلی با گروه‌های علاقه‌مند به آثار باستانی همراه می‌شدند تا بتوانند تمام اسناد و نسخه‌های خطی را از روستاها و شهرهای فلسطین سرقت کنند. .
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صهیونیست‌ها با «آر‌پی‌جی» به جان هم افتادند 🔸اختلاف دو شهرک نشین باعث شد یکی از آنها به سوی خانه دیگری موشک آر پی جی شلیک کند. 🔸این حادثه در شهرک کریات آت واقع در شمال فلسطین اشغالی و در اطراف حیفا رخ داده و به گفته پلیس به منزل مورد هدف قرارگرفته خساراتی وارد شده است. .
📸کاریکاتوری از «واسکو گارگالو» کاریکارتوریست پرتغالی ارسالی برای نمایشگاه «سال صفر » در موزه فلسطین تهران سال ۱۴۰۴ .
📸فرودگاه بن گوریون دیگر امن نخواهد بود .
📸 هیچ خط قرمزی برای یمن وجود ندارد .
✅ حماس: پیام موشک یمنی این است که اگر جهانیان جلوی دیوانه بازی های نتانیاهو را نگیرند، منطقه به آتش کشیده خواهد شد 🔸دکتر سامی ابو زهری از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس: پیام موشک یمنی ها که به فرودگاه بن گوریون اصابت کرد، این است که اگر جهانیان جلوی دیوانه بازی های نتانیاهو را نگیرند، کل منطقه به آتش کشیده خواهد شد. .
583.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایش پرچم بزرگ فلسطین در اعتراضات اوآخاکا علیه نسل‌کشی در غزه 🔸 معترضان در شهر اوآخاکا مکزیک با برافراشتن پرچم بزرگی از فلسطین، نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند. .
سهم شهدا از سفره انقلاب .
✍حلقوم هاا را می توان برید اما فریادها را هـــرگــز فریادی که از حلقوم بریده بر می آید ، جــاودانــه می ماند ... ...🌷🕊 شادی روح پاک همۀ شهداوشهید سیدمرتضی آوینی صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌خلبانی که امام خامنه ای به او اقتدا کردند ▫️ امام خامنه‌ای: شهید شیرودی اولین نظامی است که من پشت سرش نماز خواندم... 🕊۸ اردیبهشت سالروز شهادت شهید شیرودی گرامی باد.
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قصه ارادت عجیب حاج قاسم به سرداری که ۲۳ سال متهم به جاسوسی برای دشمن بود